2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
kızlar dikkat edin en çok kimden nefret ederseniz ona benzeme ihtimali var bi yerde okumuştum kadın kayınvalidesinden cok nefret ediyormuş bebek doğmuş aynı babaanne
Ya işte bende sırf bu yüzden şu kadını düşünmeyeyim annemi düşüneyim çok güzel kadın her yönden diyorum ama olmuyor ya elimde değil :))))

ayy canım inşallah o günlerde en kısa zamanda gelir de gönlünce yemek yersin

Evet canım bende gerçekten çok sinir oldum zamanında şimdi iyi hallerim artık lafı söylüyorum o böyle konuşunca geçiriyorum.. al kendin bak o zaman dedim al doktor kontrollerine sen götür çok biliyorsun madem dedim bende çok ters gidiyorum artık ama kadın ciddi sıkıntı. Bak dün kahvaltıya gittik onlarla çok kalabalıktı gittiler mama sandalyesi kalmamış e mecbur çocuğu arabada oturtucaz gitti böyle en dar yere oturdu bebek arabasını koyucaz koridoru kapatıyoruz çalışanlar mümkün değil geçemez yan masalar dolu dışarda bahçede hava da mis gibi rahat rahat oturalım dışarı çıkalım hem serviste güzel işliyor dedi eşim biz o zaman gidelim arabaya bize eve bırak demez mi biz kaldık böyle çok sıkıntılı bir insan bakınca eşimin niye böyle ufak şeyleri sorun yapıp büyüttüğünü anlıyorum kadın zor bir kadın babası daha zor bir adam.. neyse kahvaltıdan sonra bir yerlere gittik otururuz filan dedik kadını mutlu etmeye çalışıyoruz bir şey içer misin dedik yok dedi eşimde oğlanın Peşinden koşturuyor o kalktı kadında ben biraz yürüycem dedi gitti bende kp soda içelim mi dedim olur dedi neyse biz bitirmek üzereyken geldi siz ne içersiniz dedim ben içmem siz için zaten söylemişsiniz artık demez mi?? İyi dedim siz bilirsiniz...

Kıyamam ya

benim kayınvalidem onu dicek eşim arabaya bindirip eve götürmezse bende bişey bilmiyorum
ay bizimki dün çok iyiydi ya. ay ama noldu anlatıyım gülün
biz cumartesi annemin mezarını ziyaret ettik ablam kızları eşim ve ben. çicekler ektik temizledik vs. sonra ablam akşam bize yemeğe gelin dedi (babamın evine) bende bakarız dedim çok kötüydüm çünkü kafam onların sesini kaldırmayacaktı. eşim geliriz abla tamam dedi. neyse bizim evi temizlememiz lazmdı evi temizledik gittik babamın evine. yedik içtik eve döndük o sırada eşim arkdaşlarının yanına gitti geldi ben babamdayken. tam üzerimi değiştiriyorum eşim geldi bana çicek getirmiş canımcım çok mutlu oldum falan. dedim yarın paylaşırım sosyal mecralarda kayınvalidecğim şok olsun
köye gittik eşim yukarı eve çıkıcaktı bagajdan yine öyle çicek çıkartmasınmı ben şokken birden mabadım oldum
sonra kayınvalideciğim çok çok iyi oldu bende fesatlığımı belli etmedim iyi davrandım. ama dün 2 haftalık harçlığımızı harcadık o 3.köprüden geçiş ücreti nedir ya. 2kez geçtik 60 tl para
içime oturdu daha 2 hafta sokağa çıkmam

geçmiş olsun. çok pahalı köprüler valla... yol yaptık köprü yaptık da. hepsini de bizler ödedik paşa paşa...
hele o osmangazi köprüsü nedir. uçak bileti parasına.
kayınvalide olayına çok güldüm ama Allah seni de güldürsün

Ah ben kıyamam ya sana ( İnşallah en kısa zamanda bulantılar geçer istediğini yiyebilir hale gelirsin.
İnşallah canımcığım
Insallah en kisa zamanda hepimizinki topluca gecer. Ben de ruyalarimda hep yemek yiyorum bi gece agzimin sapirtisina uyandim :)
oy kıyamam ya :) Amin inşallah.
ayy canım inşallah o günlerde en kısa zamanda gelir de gönlünce yemek yersin
Amin fıstığım inşallah.
Siz benim yerime de yiyin tatlı tatlı :)

Doktor kontrolüyle olunca sorun olmuyor, doktor yapma deyince çekiniyor insan. Bir de Çok canı acıdığına göre diş iltihaplı, iltihaplıyken de kanal tedavisi daha zor, dişçi o halde dokunabilir mi bilmiyorum, Normal süreçte önce antibiyotik tedavisi uyguluyorlardı.

kızlar dikkat edin en çok kimden nefret ederseniz ona benzeme ihtimali var bi yerde okumuştum kadın kayınvalidesinden cok nefret ediyormuş bebek doğmuş aynı babaanne

Anaa yandık o zaman benimkinin huyu suyu herşeyi görümceye çekecek desene

Canım ne güzel bizim ailede böyle rüyada yedin mi Allah yedirmiş onun vitaminini almışsın derler

Bu arada ben sevgili pinkstrap ın tahminlerine güveniyorum. En başından beri çoğunu bildi gördüğüm kadarıyla. Bana da kız demişti, doktor kesin değil ama kız gibi dedi bize de mesela

olsun olsun zararın neresinden dönersen kardır bundan sonra çok düşünmemeye takmamaya özen göster :))))) en sevdiğin kişiyi düşün mesela hem de sinirin bozulmamış olur :))))))))

Bilmediklerim sesini çıkarmasın yazdım ya,ondan karşılaştıramıyorum :)) Rabbim hayırlısını nasip etsin

Eşimin bir arkadaşı doğum yapmıştı. Bir süre sonra ziyarete gittik. Ben de bebeği görünce kıza saf saf bebek babaannesine çok benziyor demiştim. Allahım kız bir köpürmüştü bir ses yükseltmişti bana şok oldum! Meğer kıyasıya bir savaş varmış kayınvalidesiyle arasında. Ben ne bileyim gördüğümü söyledim :) Daha da kimseye bu konuda yorum yapmam, ders oldu bana.

yazık günah ya vallahi. orası ne kadar kii, bileyimde aman geçmeyelim dönerken geçmemek için başka rota belirledim navigasyonda ama sapağı kaçırdı eşim paşa paşa geçtik gittik üstünden. yemesiydi içmesiydi benziniydi oydu buydu felaket para harcadık. daha da geçmem Allah korusun
amin cümlemizi güldürsün inşallah

Eylumt sizler böyle deyince beynimde şimdi şimşek çaktı,
abimin kızı ve ablamın büyük kızı benim birebir kopyam. abimin kızını ben sanıyolar yada o nu ben.
hadi abimin eşi benden nefret ediyo diyelim, ama ablamda mı

oda abartmış yani ses yükseltme fln. . Nerden bileceksin sonuçta sen iyi niyetinle yapmışsın yorumunu. Ama kötü olmuş yani onun üstüne :))

yok canım yaa bu bir efsane sonuçta herkesin nefret ettiğine benzeseydi çocuk annelerin vay haline. İşin esprisi tabiki :)))))

Sadece sevmediğin insana benzemiyodur canım. İlk canlandığında kime baktıysan ona benzer derler. Mesela kızkardeşimin oğlu aynı ben gören benim oğlum sanıyor. Ama bende benimmiş kadar seviyorum sıpayı.

Ay kuzum ya kıyamam ben sana:)))) evet canım ya 3. Köprü geçiş ücreti öyle..

yok canım yaa bu bir efsane sonuçta herkesin nefret ettiğine benzeseydi çocuk annelerin vay haline. İşin esprisi tabiki :)))))
tabi canım bende şakasına diyorum, kime benzerse benzesin sonuçta isteyen kişi kendine benzetiyo
Ay kuzum ya kıyamam ben sana:)))) evet canım ya 3. Köprü geçiş ücreti öyle..
senin oğluş napıyo, sanki bugünmü olacaktı ona bişeyler yanlışmı hatırlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…