• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
olsun olsun zararın neresinden dönersen kardır bundan sonra çok düşünmemeye takmamaya özen göster :))))) en sevdiğin kişiyi düşün mesela hem de sinirin bozulmamış olur :))))))))

Espri tabii hepsi benim görümcede ergen kaprisi var şuan ondan çekilmiyo yoksa iyidir yani benzesin sıkıntı yok. Sağlıklı olsunlar da gerisi boş :)))

Bilmediklerim sesini çıkarmasın yazdım ya,ondan karşılaştıramıyorum :)) Rabbim hayırlısını nasip etsin

Amin canım hepimiz için. Bizimkisi eğlence olsun maksat heyecan :)

Selam hamişler
Bugün bi delilik yaptım çarşıya çıktım mide bulantısı halsizlik kasık ağrısı baya zor geldi mevlüttür hastane çıkışı hediyeliklere az göz attım fikir olur diye şunu anladımki sıcaklar çok bastırmadan ben dahafa ağırlaşmadan bu işlerimi halletmeliyim

tabi canım bende şakasına diyorum, kime benzerse benzesin sonuçta isteyen kişi kendine benzetiyo :-)

senin oğluş napıyo, sanki bugünmü olacaktı ona bişeyler yanlışmı hatırlıyorum
Canım diğer pazartesi de ben vazgeçiyorum sanırım ya. Düşünüyorum genel anestezi alacak. E beni ameliyathaneye tabi ki sokmayacaklar hemşireler yanımdan alıp ameliyathaneye götürecekler orda narkoz alacak o sırada çok ağlayacak beni bırakmak istemeyecek gözümde o sahne canlanıyor kötü oluyorum sonra narkozdan kalkacak kötü olacak beni emmek isteyecek mene mene diye ağlayacak 1 saat vermek yasak offf gözümde büyüyor karar veremiyorum. Kıyamıyorum. Acaba 6 yaşından sonraya mı bıraksam diyorum bilmiyorum. Keşke bebekken yaptırsaydım çok pişman oldum. Lokal anesteziyle yapıyorlar o zaman bizim o dönem geçti işte. Kararsızım.

Bu arada cinsiyetini öğrenenler olmuş gözünüz aydın rabbim gönlünüze göre versin inşallah :21:

Dişi ağrıyanlara çok üzüldüm normalde katlanılacak gibi değil Allah kolaylık şifa versin canlar

Ve malum yine kaynanalar çekiştirilmiş sallayın gitsiiiiiin:KK47:

Canım diğer pazartesi de ben vazgeçiyorum sanırım ya. Düşünüyorum genel anestezi alacak. E beni ameliyathaneye tabi ki sokmayacaklar hemşireler yanımdan alıp ameliyathaneye götürecekler orda narkoz alacak o sırada çok ağlayacak beni bırakmak istemeyecek gözümde o sahne canlanıyor kötü oluyorum sonra narkozdan kalkacak kötü olacak beni emmek isteyecek mene mene diye ağlayacak 1 saat vermek yasak offf gözümde büyüyor karar veremiyorum. Kıyamıyorum. Acaba 6 yaşından sonraya mı bıraksam diyorum bilmiyorum. Keşke bebekken yaptırsaydım çok pişman oldum. Lokal anesteziyle yapıyorlar o zaman bizim o dönem geçti işte. Kararsızım.
Vlla canım bende şunu düşündüm, bitane daha erkek gelirse ikisini yaptırırsın bari. ve evet ufak daha ağlaycak sende zorlancaksın çünkü gebişsin. bide onu alıp götürücekler ağlayacak sen yoksun, hatrında kötü anı olarak kalacak bence. sen biraz daha düşün vaktin varken

Selam hamişler
Bugün bi delilik yaptım çarşıya çıktım mide bulantısı halsizlik kasık ağrısı baya zor geldi mevlüttür hastane çıkışı hediyeliklere az göz attım fikir olur diye şunu anladımki sıcaklar çok bastırmadan ben dahafa ağırlaşmadan bu işlerimi halletmeliyim
Evet canım ya karın büyüyünce çok zor oluyor o işleri halletmek erken bitirmek lazım. Bende geçen hamileliğimde 37. Haftaya kadar çalıştım bir hafta geçmedi Doğum yaptım bir de ağustos başıydı çok zordu erken erken bitirecek inşallah bu defa.

Vlla canım bende şunu düşündüm, bitane daha erkek gelirse ikisini yaptırırsın bari. ve evet ufak daha ağlaycak sende zorlancaksın çünkü gebişsin. bide onu alıp götürücekler ağlayacak sen yoksun, hatrında kötü anı olarak kalacak bence. sen biraz daha düşün vaktin varken
Evet işte bende psikolojisi bozulur mu diye düşünüyorum.bir de çok keyifli o neşesi giderse diye korkuyorum Cuma arkadaşım yaptıracak bakalım ona bakıcam yarın ablamlar yaptırıyor ama Ablam kıstas olamaz tabi onun ki 6 yaşında arkadaşımla konuşucam ama vazgeçtik gibi babası da benim gibi düşünüyor korkuyor ya kötü davranırlarsa bizi alsalar bir süre yanına diyor bende öyle düşünüyorum. Ama işte kabul etmiyorlar içeriye girmemizi yasak tabi onlarda haklı.

Evet işte bende psikolojisi bozulur mu diye düşünüyorum.bir de çok keyifli o neşesi giderse diye korkuyorum Cuma arkadaşım yaptıracak bakalım ona bakıcam yarın ablamlar yaptırıyor ama Ablam kıstas olamaz tabi onun ki 6 yaşında arkadaşımla konuşucam ama vazgeçtik gibi babası da benim gibi düşünüyor korkuyor ya kötü davranırlarsa bizi alsalar bir süre yanına diyor bende öyle düşünüyorum. Ama işte kabul etmiyorlar içeriye girmemizi yasak tabi onlarda haklı.
yani tabiki her çocuğun ailesi girmek isterse hangi kişiyle başedilsin. ama bence babasıda öyle düşünüyosa erteleyin biraz. sanada zor olacak, ağrısı szısı olacak kucakta durmak isteyecek vs. çocuk bu neşesi giderse geri gelir ama bence bilinç altında kalır o yani. zor bi ikilem allah kolaylık versin

benim ablam yaptırdı yeğenime 1 yaşında bile değildi. Hiç öyle sıkıntı fln yaşamadı. Çok çabukta iyileşti. Çünkü ilk aylarda hücre kendini çok çabuk yenilediği için iyileşme süreci çok çabuk oluyor. Çok ta neşeli bi çocuktu hiçte neşesi fln gitmedi. Geçti gitti. Küçük olduğu içinde kolay unuttu. Çünkü ne kdr büyük olursa travması o kdr etkili oluyor. Yine sorup soruştur benim yeğenin yaşadığı deneyim böyle belki faydası olur tatlım

Bugun cinsiyet öğrenecekler vardi benim gibi merak ettim naptilar :) benim randevum aksam 10 da heyecanla bekliyorum bakalim. Ikili testi dahi yeni açıklayacak ikili 5600de 1 çıkmış muhetemelen sorun yok diyecek bir de cinsiyeti desin artik ama 16 hafta oldu :)

Oğlum yok olursa ne yaparım inan kararsızım ama küçükken yaptıranlarada hep kızmışımdor keşke kendini ifade edebilecek yaşta yapsalar acıdığında acıdı diyebilse yavrular diye nebileyim işte

Bugun cinsiyet öğrenecekler vardi benim gibi merak ettim naptilar :) benim randevum aksam 10 da heyecanla bekliyorum bakalim. Ikili testi dahi yeni açıklayacak ikili 5600de 1 çıkmış muhetemelen sorun yok diyecek bir de cinsiyeti desin artik ama 16 hafta oldu :)
Seninki artık kesin söyler bence hadi hayırlısı diyelim

benim ablam yaptırdı yeğenime 1 yaşında bile değildi. Hiç öyle sıkıntı fln yaşamadı. Çok çabukta iyileşti. Çünkü ilk aylarda hücre kendini çok çabuk yenilediği için iyileşme süreci çok çabuk oluyor. Çok ta neşeli bi çocuktu hiçte neşesi fln gitmedi. Geçti gitti. Küçük olduğu içinde kolay unuttu. Çünkü ne kdr büyük olursa travması o kdr etkili oluyor. Yine sorup soruştur benim yeğenin yaşadığı deneyim böyle belki faydası olur tatlım
Canım evet işte o aylarda gidiyordu başkasıyla filan bende yaşına girmeden yaptırmadığım için pişmanım. Şimdi 22 aylık olmak üzere kimseye gitmiyor sadece beni istiyor. Baktım orda 1 yaşından küçükler var öyle masum masum bakıyorlar benim ki öyle değil ki koşturma halinde zaten hastaneye girince ağlamaya başlıyor daha otoparkta yıkıyor ortalığı. Bebekken çok çabuk toparlıyorlar hemen iyileşiyorlar hele ilk doğduklarında yüzü çizilse 2 saat sonra izi kalmıyor :))) büyüdükçe değişiyorlar. Sağol canım inşallah Pazartesi’ye kadar doğru kararı veririm.

Oğlum yok olursa ne yaparım inan kararsızım ama küçükken yaptıranlarada hep kızmışımdor keşke kendini ifade edebilecek yaşta yapsalar acıdığında acıdı diyebilse yavrular diye nebileyim işte

Seninki artık kesin söyler bence hadi hayırlısı diyelim
Benimki söylüyor kuzum Artık eli acısa geliyor acıyor diyor. Geçen gün kulağını gösteriyor acıyor acıyor diye doktora götürdüm kulağı kızarmış iyi ki getirmişsin ilerlemeden dedi çok sevindim artık kendini ifade etmeye başladı diye :)) ama işte küçük daha küçük ya kötü davranırlarsa ameliyathane de onu anlatamaz ki ayyy düşündükçe vazgeçiyorum sonra büyüdükçe zor olacak sanki. Bakalım Ablam yarın yaptırıyor bir 6 yaşta nasıl oluyor onu görücem bir de cuma arkadaşım onun bebeği de 13 aylık onu da görücem karar vericem. Çok zor anne olmak ya için parçalanıyor. Kalsın gitsin kendi istediği zaman yaptırsın :)))))

Canım bendim o öğrendim kızımız geliyor Allah’ın izniyle. Sen öğrenebildin mi?

Canım bendim o öğrendim kızımız geliyor Allah’ın izniyle. Sen öğrenebildin mi?
Ay evet sizdiniz :) benim randevum gece 10 da en erken 11 de alir bana daha 4 saat var yani. Hayirli olsun çok sevindim adınıza. Huzurla mutlulukla büyütün ınsallah once karninizda sonra kalbinizde

Free Beta Hcg Kaç?

Back