Şu kadıncağızla uğraşıp durmamesela ben ilk çocuğum erkek olsun abi olsun çok istiyodum evlenmeden yıllar öncesindede bu böyleydi. ama 2 3 haftadır bi kızım olsa abla olsa bana arkadaş olsa mı acaba diyorum. hatta diğer doktor erkek yüksek ihtimalle dedğinde okadar sevinemedim bile dondum kaldım
bide kayınvalidemin baskısı var kız - kız - kız olsun bıcır bıcır olsun bilmem ne dedikçe Allahım günah yazma ama istediği olmasn diyorum
ay bilmiyorum herşeyden önce sağlıklı sıhhatli sonra hayırlı bi evlat olsun, ne kendi ne de bizi pişman etmesin inşallah
ben de bebeğin susuz kalmasından endişelendikçe hapa koştum çünkü midemde hiçbir şey durmuyordu. Ama artık tövbe ettim mecburen kullanacağım ilaçların bile yedi ceddini araştırmadan ağzıma alamam artık. daha yeni yeni kendime geliyorum perşembe gününe doktoran randevu aldım inşallah bebeğim de iyidir.Oncelikle cok cok gecmis olsun. Soylediginiz ilactan ablamin agzi gecici felc oldu yamuldu kaldi gecmiste. O günden beri o ilacı mimledik. Bende bulantilarim icin ilac almayi dusundum en azindan elimin altinda dursun acil lazim olursa icerim diye esimi eczaneye gonderdim. Eczaci kesinlikle ilac tavsiye etmemis. Zarari yok diye satilan ilaclarin bile kesinliginin olmadığını bebege zarar verebilcegini soylemis. Onu duyunca ben durumuma razi olup dogal yollardan bas etmeye calisiyorum. Size de onerim ilac kullanmamaniz.
allah biliyo kalbimi, eşime çok benzesin istiyorum ben çocuğum. ama eşimde aynı annesi. tıpa tıp yani. şimdi eşime benzerse ayyy aynı ben diyecek:))))) sende kendimi gördüm ya benim kv de de kız olsun falan diyor halasına benzermiş ben de taaaaaa gidecek halasına mı benzeyecek dedim:))) benim oğlum var kız istiyorum ama şimdi sırf onlar kız istiyor diye erkek istemeye başladım((( zaten sizin için fark etmiyor kız erkek muhakkak kendinize benzetiyorsunuz oğlumda aynı babası tıpkı halası zaten sizin için dedim ay nasıl sinir oluyorum ya bende son zamanlarda çok konuşuyorum eskiden hiç cevap vermezdim.. ama bu çocuğumu da doğmadan halasına benzetiyor kadın beni deli ediyor. Ben ayyyy aynı teyzesinin huyları filan deyip onunla şey yarıştıyorum :))))
ay onla uğraşmadan yapamıyorum napıyımŞu kadıncağızla uğraşıp durmaBizim planladığımız gibi gitmiyor herşey :))
Cok cok mecbur kalirsaniz yani hep.mideniz bosaliyorsa serum baglatabilirsiniz sivi kaybi icin. Bnde bulantidan dolayi cok fazla sivi tuketemiyorum daha cok bulandiyor. Ama bebegin suyunun bizim ictigimiz suyla ilgisi yok sanirim. Emin olmamakla beraber ben oyle biliyorum.ben de bebeğin susuz kalmasından endişelendikçe hapa koştum çünkü midemde hiçbir şey durmuyordu. Ama artık tövbe ettim mecburen kullanacağım ilaçların bile yedi ceddini araştırmadan ağzıma alamam artık. daha yeni yeni kendime geliyorum perşembe gününe doktoran randevu aldım inşallah bebeğim de iyidir.
Erkek :) Kız isteyenlerden misin?Eki Görüntüle 2146319 tahmin alayım kızlar :)
Bi oğlum var pinkstrap dr da erkeğe benziyor dedi sen nasıl anladın ya :)Erkek :) Kız isteyenlerden misin?
Aaaa gerçekten mi :)Erkek bence.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.546451/ Bu sayfada takılarak yorum yapıyorum :) Kese ve duruşa göre yorum yapıyorum o yüzden tutturamadıklarım da oluyor tabi :)Bi oğlum var pinkstrap dr da erkeğe benziyor dedi sen nasıl anladın ya :)
Ay ben istemiyorum bana benzesinler ama oğlum babasına benziyor maalesef ki :)allah biliyo kalbimi, eşime çok benzesin istiyorum ben çocuğum. ama eşimde aynı annesi. tıpa tıp yani. şimdi eşime benzerse ayyy aynı ben diyecekbende babasına benziyo sana değil dicem çok uyuzum dimi valla içten içe o kadın sevinsin istemiyorum, zaten babanne olmaya hazır değilmişsin ne karışırsın ki Allahın işine ben artık hiç duymamazlıktan geliyorum yeri gelrse lafı söylüyorum okadar.
dün şileden döndükten sonra onu köydeki evine bıraktık. baktım eltisinin torunu ( eşimin kuzeninin kızı) dışarıda geziyo. kız annen nerede dedim ananemde dedi. bende oralı olduğum için hem onları seviyorum komşularını falan hemde orda muhabbet etmek istedim kayınvalidem evine gidip temizlk yapıcaktı sözde o da geldi eltisine.
eltisinin gelinide hamile bizden 5 hafta büyük bebişi. ona kayınvaldesi yemek yapıyomuş, o yemek yeyip evine çıkıyomuş hep yatıyomuş falan. ay benmde öyle şansım olsa bende yatarım bütün gün dedim.
aradan 5dk geçti, ben yağmura söylüyorum canın bişey isterse söyle yapıyım diye söylemiyo bilmem ne diyo. Allah bana acıyo heralde kendi yetebilceğim şeyleri çekiyo canım dedim sustu. Allah var yap desem yapar ama köye yayın ede ede...
ay onla uğraşmadan yapamıyorum napıyım
Kızını Allah bağışlasınAaaa gerçekten mi :)
4 yaşında kızım var. Tabii ki önce sağlıklı olmak koşulu ile erkek olursa çok sevinirim :))
nasip yine de. hayırlı ve sağlıklı olsun da...
ay malesef diyo yaAy ben istemiyorum bana benzesinler ama oğlum babasına benziyor maalesef ki :)
Yavrum kara kara düşünmelerde demek “ Ne yapacağım annemle, babaannemi “ diyeselam kızlar bende doktordan geldim şimdi, ense ölçümü yapıldı 1mm dedi (mm olaraktı heralde dimi yanlış söylemiyim) çok iyi çok güzel dedi. şuan 12+5 olarak ölçtü doktor. eli hep çenesinde düşünüyodu yavrucakkan verdim pazartesi çıkacakmış.
progestanı konuştuk, onu çok öncesinde düşük önlemek için veriliyordu evet ama daha sonrasındaki araştırmalar sonucunda anneye yada bebeğe ne bi faydası ne de zararı olduğu çıktı ortaya dedi. sadece 16-36 haftalar arası erken doğumu önlediği kesinleşmiş. doktor ingilterede uzun süre görev yaptığı için bizim türkiyedeki meslektaşlar bu ilaca sığınıyo ama sana ya da bebeğe faydası yok, düşecek olan onlada düşer dedi. bide seni sersemletir uyutur, illa içmek istiyosan iç sen bilirsin dedi. folik asiti kesti. ilaç vermedi 1 ay sonra verecekmiş. demir ilacına falan.
cinsiyet sordum uzun uzun inceledi çok ufak dedi, diğer doktor burda bişey görmüş evet ama kordonda olabilir cinsiyeti de 1 ay sonra söylicem dedi. %50 olabilir önceden tahminde bulunup kahramanlık yapmaya gerek yok annenin hayallerini de o yönde etkilemeye gerek yok biraz daha bekle dedi. tamam dedim bende.
şimdi sizlere atıcam fotoğrafları sizde yorumlayın
çok uzun oldu bu arada sizler nasılsınız ?
Zofran zydis 4mg miş adı. Bi sor istersen doktora.8 mg bulabildim ben tablet benimki dil altı değil ikiye bölüp kullandım günde iki kez fayda etmedi ben bıraktım o yüzden canım.
Gerçekten erkeklere kıyafet sınırlı ya kızların seçenek daha çok ama onlar da hep pembiş giyiyor benim yeğenim çok cool her türlü renk giyiyor bi yonden de daha iyi erkek bebiş :)valla bende bilemedim kordonda oradaymış, zaten erkeksede pipiciği minicik olurmuş şuan çok zor net bşey söylenirmiş, erkekte istiyorum diye sonradan hayal kırıklığı olmasın diye söylemedi o yüzden galiba
inşallah kızlar bakalım kız mı olacak erkekmi. doktor diyo ki kız olsun babasına aşık olur, şimdi eşinin istediği olursa 2.yi yapmaz diyo eşimediyemedim ki o istiyo zaten erkeği diye
dün şileye gittik Allahım şile bezlerinden kızlara ne güzel kıyafetler var, hep gözüm erkek kıyafeti aradı ama gömlk vardı sadeceşuan gerçekten bende ne istediğimi karıştırdım sanırım, hangisi olursa ikisinede çok sevincem o belli oldu
tüm annelerin ve anne adaylarının anneler günü kutlu olsun. ben de kasımın ikinci yarısında doğum bekliyorum. 13. hafta bitmek üzere. ultrason güzel çıktı, bir de nifty testi yaptırdım, sonuçları bekliyorum.
63 ile hamile kaldım 66 oldum şimdiden :) çok kusmadım ama ben. toplasan 6 7 gün anca. migrenim tutarsa kustum
ahahhah doğru tespitYavrum kara kara düşünmelerde demek “ Ne yapacağım annemle, babaannemi “ diye
Zofran zydis 4mg miş adı. Bi sor istersen doktora.
aslında erkeklere de çok güzel kıyafetler var da kızlar kadar çok aşırı değilGerçekten erkeklere kıyafet sınırlı ya kızların seçenek daha çok ama onlar da hep pembiş giyiyor benim yeğenim çok cool her türlü renk giyiyor bi yonden de daha iyi erkek bebiş :)
Izmirde gostepe dia poliklinigi betul hn. Yapti.curuk disi yavas yavas aciyolar ne kadar derinde oldugunu kanal gerekip gerekmedigini actiktan sonra soyleyebiliyolarRontgen cekilmeden nasil oldu kanal tedavisi ve nerde yaptırdın
Mutlu haftalar kızlar hasta olanlara Allahtan sifa diliyorum. Hamileyken çalışmak ne kadar da zoreve gidip uyumak istiyorum ama bir yığın iş bana bakıyor. Doğum iznini iple çekiyorum resmen Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Tabi canim orasi oyle benim doktorum ismini hatirlamadigim o ile baslayan bir uyusturucuyu kullanmayacaklar ve rontgen cekilmeyecek demisti kagida yazip vermisti tanidigim disci arkadasim vardi ona sormustum sadece betul jn yapiyo bu tedaviyi diye beni oraya gondermisti.tedavimide ona gore yapmislardi.Ben dişçimi aradığımda 4. Ay olmasına rağmen doktorun izin veriyorsa gel demişti. Hamileyken ne yapılacaksa yapılsın kadın doğum doktoru karar veriyor. Ne güzel sizde sorun olmamış ama olmayacağı anlamına gelmez ki, izin vermemiş doktoru sonuçta.
Ne zaman yaptırdın nifty testi? Ben de 10 mayısta kan verdim nifty için, beklemedeyim. Bir risk olmasa da ne kadar stresli bir süreç beklemek dimi ?
Ben de 3 kilo aldım şimdiden. Doktora sordum çok hızlı mı gidiyorum diye, yok normal dedi. Bulantısı olmayanlar bu kadar alabiliyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?