2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Şu kadıncağızla uğraşıp durma Bizim planladığımız gibi gitmiyor herşey :))

ben de bebeğin susuz kalmasından endişelendikçe hapa koştum çünkü midemde hiçbir şey durmuyordu. Ama artık tövbe ettim mecburen kullanacağım ilaçların bile yedi ceddini araştırmadan ağzıma alamam artık. daha yeni yeni kendime geliyorum perşembe gününe doktoran randevu aldım inşallah bebeğim de iyidir.

allah biliyo kalbimi, eşime çok benzesin istiyorum ben çocuğum. ama eşimde aynı annesi. tıpa tıp yani. şimdi eşime benzerse ayyy aynı ben diyecek bende babasına benziyo sana değil dicem çok uyuzum dimi valla içten içe o kadın sevinsin istemiyorum, zaten babanne olmaya hazır değilmişsin ne karışırsın ki Allahın işine ben artık hiç duymamazlıktan geliyorum yeri gelrse lafı söylüyorum okadar.

dün şileden döndükten sonra onu köydeki evine bıraktık. baktım eltisinin torunu ( eşimin kuzeninin kızı) dışarıda geziyo. kız annen nerede dedim ananemde dedi. bende oralı olduğum için hem onları seviyorum komşularını falan hemde orda muhabbet etmek istedim kayınvalidem evine gidip temizlk yapıcaktı sözde o da geldi eltisine.
eltisinin gelinide hamile bizden 5 hafta büyük bebişi. ona kayınvaldesi yemek yapıyomuş, o yemek yeyip evine çıkıyomuş hep yatıyomuş falan. ay benmde öyle şansım olsa bende yatarım bütün gün dedim.
aradan 5dk geçti, ben yağmura söylüyorum canın bişey isterse söyle yapıyım diye söylemiyo bilmem ne diyo. Allah bana acıyo heralde kendi yetebilceğim şeyleri çekiyo canım dedim sustu. Allah var yap desem yapar ama köye yayın ede ede...
Şu kadıncağızla uğraşıp durma Bizim planladığımız gibi gitmiyor herşey :))
ay onla uğraşmadan yapamıyorum napıyım

Cok cok mecbur kalirsaniz yani hep.mideniz bosaliyorsa serum baglatabilirsiniz sivi kaybi icin. Bnde bulantidan dolayi cok fazla sivi tuketemiyorum daha cok bulandiyor. Ama bebegin suyunun bizim ictigimiz suyla ilgisi yok sanirim. Emin olmamakla beraber ben oyle biliyorum.

Ay ben istemiyorum bana benzesinler ama oğlum babasına benziyor maalesef ki :)

Ay ben istemiyorum bana benzesinler ama oğlum babasına benziyor maalesef ki :)
ay malesef diyo ya
benim ablam da kayınvalidesiyle çok kötüydü. büyük kızı bi doğdu biz şok olduk tıpatıp babaanne. ablam kızı gördü gözleri döndü ki eniştem annesine asla benzemez zavallı ablam kayınvalideyle yaşadığı için mecburi ona baka baka çocuk ona benzemişti sonradan değişti yüzü gözü şimdi aynı bana benziyo ama o anki şok çok kötydü

Yavrum kara kara düşünmelerde demek “ Ne yapacağım annemle, babaannemi “ diye

8 mg bulabildim ben tablet benimki dil altı değil ikiye bölüp kullandım günde iki kez fayda etmedi ben bıraktım o yüzden canım.
Zofran zydis 4mg miş adı. Bi sor istersen doktora.

Gerçekten erkeklere kıyafet sınırlı ya kızların seçenek daha çok ama onlar da hep pembiş giyiyor benim yeğenim çok cool her türlü renk giyiyor bi yonden de daha iyi erkek bebiş :)

Ne zaman yaptırdın nifty testi? Ben de 10 mayısta kan verdim nifty için, beklemedeyim. Bir risk olmasa da ne kadar stresli bir süreç beklemek dimi ?

63 ile hamile kaldım 66 oldum şimdiden :) çok kusmadım ama ben. toplasan 6 7 gün anca. migrenim tutarsa kustum

Ben de 3 kilo aldım şimdiden. Doktora sordum çok hızlı mı gidiyorum diye, yok normal dedi. Bulantısı olmayanlar bu kadar alabiliyormuş.

Yavrum kara kara düşünmelerde demek “ Ne yapacağım annemle, babaannemi “ diye

Zofran zydis 4mg miş adı. Bi sor istersen doktora.
ahahhah doğru tespit babama benzesem ayrı dert benzemesem ayrı diyodur
Gerçekten erkeklere kıyafet sınırlı ya kızların seçenek daha çok ama onlar da hep pembiş giyiyor benim yeğenim çok cool her türlü renk giyiyor bi yonden de daha iyi erkek bebiş :)
aslında erkeklere de çok güzel kıyafetler var da kızlar kadar çok aşırı değil artık hangisi olursa nasibimize ona göre bakacağız bişeyler

öyle zor ki. 10 yıldır çalışıyorum. okurken de çalıştım diye bir şey olmaz diyordum kalkarım altından diyordum ama yok... çok zormuş. hiç bu kadar zorlanacağımı tahmin etmemiştim. sürekli uyuma isteği halsizlik yorgunluk. kıçımın başımın ağrısı. evdeki işler ütüler temizlik. kabus gibi. ALLAH yardımcımız olsun

Tabi canim orasi oyle benim doktorum ismini hatirlamadigim o ile baslayan bir uyusturucuyu kullanmayacaklar ve rontgen cekilmeyecek demisti kagida yazip vermisti tanidigim disci arkadasim vardi ona sormustum sadece betul jn yapiyo bu tedaviyi diye beni oraya gondermisti.tedavimide ona gore yapmislardi.

geçmiş olsun. ne kadara mal oldu testiniz. bende çok araştırdım ama bütçe ayıramadım olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…