• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Canım geç yazdım kusura bakma.
Fatal DNA yaptırmadım. 2li tarama testinde 1:96 çıktı sonuçlar buda riskli değerlerde . Bu nedenle haziranın ilk haftası amniyo sentez testi yaptıracağız. Dualarınızı esirgemeyin lütfen ...
Allah korktugun yere ugratmasin canim insallah saglikla alirsin kucagina kalbini karartma. Bu durumda olup amniyosentezi temiz cikan cok kisi var insallah seninde tertemiz cikar

ay malesef diyo ya :-)
benim ablam da kayınvalidesiyle çok kötüydü. büyük kızı bi doğdu biz şok olduk tıpatıp babaanne. ablam kızı gördü gözleri döndü :KK70: ki eniştem annesine asla benzemez :KK57: zavallı ablam kayınvalideyle yaşadığı için mecburi ona baka baka çocuk ona benzemişti :KK70: sonradan değişti yüzü gözü şimdi aynı bana benziyo :ıslık: ama o anki şok çok kötydü :KK70:
kızlar dikkat edin en çok kimden nefret ederseniz ona benzeme ihtimali var :stop: bi yerde okumuştum kadın kayınvalidesinden cok nefret ediyormuş bebek doğmuş aynı babaanne :mad::halay:

kızlar dikkat edin en çok kimden nefret ederseniz ona benzeme ihtimali var :stop: bi yerde okumuştum kadın kayınvalidesinden cok nefret ediyormuş bebek doğmuş aynı babaanne :mad::halay:

sürekli o kişiyi düşünüp kafaya takarsan aslında. çok sevdiğin biri de olabilir bu :) yeter ki kafaya tak gözünün önünden ayırma :D

Nefret etmiyorum ama hoşlanmıyorum kadından, e eşime benzesin istiyorum hemde çok. eşimin başını bağla aynı anası :-) her türlü eşime benzeyecek o zaman öyleyse yine ben iyiyim hahahaha :KK70:

öyle zor ki. 10 yıldır çalışıyorum. okurken de çalıştım diye bir şey olmaz diyordum kalkarım altından diyordum ama yok... çok zormuş. hiç bu kadar zorlanacağımı tahmin etmemiştim. sürekli uyuma isteği halsizlik yorgunluk. kıçımın başımın ağrısı. evdeki işler ütüler temizlik. kabus gibi. ALLAH yardımcımız olsun
amin canım aynı bende de öyle annem ve kayınvalidem olmasa ne evde yemek olacak ne temizlik yapabilcem onlar gelp hallediyorlar yoksa tamamen bitmiştim. çok zor

amin canım aynı bende de öyle annem ve kayınvalidem olmasa ne evde yemek olacak ne temizlik yapabilcem onlar gelp hallediyorlar yoksa tamamen bitmiştim. çok zor

bende ikisi de yok :( uzaktalar.
eşim yardım ediyor elinden geldiğince ama benden 1 bucuk saat sonra geliyor. o gelene kadar ben açlıktan ölürüm. el mahkum kendim yapıyorum çoğu şeyi

sürekli o kişiyi düşünüp kafaya takarsan aslında. çok sevdiğin biri de olabilir bu :) yeter ki kafaya tak gözünün önünden ayırma :KK70:
yani belki de iş kafaya takmakta dediğin gibi kimi çok takarsan ona benziyor da olabilir :-)

bende ikisi de yok :KK43: uzaktalar.
eşim yardım ediyor elinden geldiğince ama benden 1 bucuk saat sonra geliyor. o gelene kadar ben açlıktan ölürüm. el mahkum kendim yapıyorum çoğu şeyi
Allah yardımcın olsun canım senin işin benden daha zor :KK43:

Merhaba kızlar, kusan bir hamileyim. Bu gece rüyamda ne yemekler pişirip ne yemekler yiyordum of bi görseydiniz. Rahat rahat yemek pişiriyodum hiç tiksinmiyordum. Sonra bol bol soslu makarna,sade makarna yedim annem koyuyo makarna diyorum ki bu ne az bana tencerenin hepsini koy diyordum. Rüya da olsa çok güzeldi bulantısız iştahla yemek yemek. Çok özlemişim.

Merhaba kızlar, kusan bir hamileyim. Bu gece rüyamda ne yemekler pişirip ne yemekler yiyordum of bi görseydiniz. Rahat rahat yemek pişiriyodum hiç tiksinmiyordum. Sonra bol bol soslu makarna,sade makarna yedim annem koyuyo makarna diyorum ki bu ne az bana tencerenin hepsini koy diyordum. Rüya da olsa çok güzeldi bulantısız iştahla yemek yemek. Çok özlemişim.

Ah ben kıyamam ya sana :(( İnşallah en kısa zamanda bulantılar geçer istediğini yiyebilir hale gelirsin.

Yavrum kara kara düşünmelerde demek “ Ne yapacağım annemle, babaannemi “ diye :KK48:

Zofran zydis 4mg miş adı. Bi sor istersen doktora.
Canım aynısı bende ki 8 mg lık olanı. 4 mg piyasa da yok Şuan. O yüzden 8 mg lık alıp ikiye bölüyorum sadece.

Son iki haftadir bulantilarim azalmisti hatta iki haftada iki kez fln kusmustum 16.haftaya girdim geri geldi ya gitmesi gerekmiyor muydu bunun artik :( dun adeta anne ben burdatim senin de anneler gunun kutlu olsun dercesine kusa kusa bittim. Midemde gram yemek yok sari sular cikiyor artik :(

ay malesef diyo ya :-)
benim ablam da kayınvalidesiyle çok kötüydü. büyük kızı bi doğdu biz şok olduk tıpatıp babaanne. ablam kızı gördü gözleri döndü :KK70: ki eniştem annesine asla benzemez :KK57: zavallı ablam kayınvalideyle yaşadığı için mecburi ona baka baka çocuk ona benzemişti :KK70: sonradan değişti yüzü gözü şimdi aynı bana benziyo :ıslık: ama o anki şok çok kötydü :KK70:
Eşim annesine benziyor onlarda bize benziyor bize benziyor diye övünüp duruyorlar. Hele ilk zamanlarda 3 aylık filandı oğlum ağız suyu çok akıyordu Halasına çekmiş halası da erken diş çıkartacak diye lohusa mevlüdümde herkese söyleye söyleye bitiremedi sen git benim oğlan 9 aylık çıkart ilk dişini :))))) bende geç diş çıkartmışım bu Arada ama bu defa dedi ki çocukta vitamin eksikliği var ondan geç diş çıkarttı bu defa ben çocuğa bakamamış oldum düşün ki benim oğlum hiç mama almadı anne sütü ile beslendi. Allahtan son zamanlarda çocuk bana benzemeye başladı herkes diyor artık sana benziyor onun yanında da diyorlar aaa bu çocuk sana benzemeye başlamış ama dudakları aynı babası değil mi diyor kadın beni deli ediyor:)))))

Insallah en kisa zamanda hepimizinki topluca gecer. Ben de ruyalarimda hep yemek yiyorum bi gece agzimin sapirtisina uyandim :)

Eşim annesine benziyor onlarda bize benziyor bize benziyor diye övünüp duruyorlar. Hele ilk zamanlarda 3 aylık filandı oğlum ağız suyu çok akıyordu Halasına çekmiş halası da erken diş çıkartacak diye lohusa mevlüdümde herkese söyleye söyleye bitiremedi sen git benim oğlan 9 aylık çıkart ilk dişini :))))) bende geç diş çıkartmışım bu Arada ama bu defa dedi ki çocukta vitamin eksikliği var ondan geç diş çıkarttı bu defa ben çocuğa bakamamış oldum düşün ki benim oğlum hiç mama almadı anne sütü ile beslendi. Allahtan son zamanlarda çocuk bana benzemeye başladı herkes diyor artık sana benziyor onun yanında da diyorlar aaa bu çocuk sana benzemeye başlamış ama dudakları aynı babası değil mi diyor kadın beni deli ediyor:)))))
Ay insanlara laf mı yetişir ya, hiç bişey bulamasalar kakasını benzetirler ama benzetirler :-)
bu defa dedi ki çocukta vitamin eksikliği var ondan geç diş çıkarttı bu defa ben çocuğa bakamamış oldum
şu laflara uyuz oluyorum ya, her çocuk kendi bünyesince büyür yürür gelişir. Allahım cidden bu günlerim iyi günlerim sanırım sonrasında daha çok beni delirtecek şey çıkacak desene :ıslık:

Back