2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Hayırlı olsun canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)

Bana 14. Haftada yukarı doğru olursa erkek diyoruz ama kesin demeyelim demişti sonra kesinleşti ay bilemedim ki Kim bilir hangi azası organı

Hayir canim suan 42 cm olmasi mumkun degil doguma yakin o civarda olur bebek 50 cm civari doğuyor zaten ya. Suan benimki anca 10 11 cmdir en son 20 gun once 7cm idi
Bir daha ki sefer bende sorucam doktora boyu falan ultrason kağıdında bişey anlamadım :)

hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :)

Tansiyon düşüklüğü için ne yapmak lazım kızlar ya 9/6 çıkıyor tansiyonum
Rahatsız ediyor mu? O tansiyon herkese düşük değilmiş. Tuzlu ayran, havuç suyu, sade türk kahvesi, 1 avuç kuru üzüm tansiyonu yükseltir, uzanıp ayağının altına yastık koyarak yükselterek biraz dinlen istersen.

Bana 14. Haftada yukarı doğru olursa erkek diyoruz ama kesin demeyelim demişti sonra kesinleşti ay bilemedim ki Kim bilir hangi azası organı
valla bende bilemedim kordonda oradaymış, zaten erkeksede pipiciği minicik olurmuş şuan çok zor net bşey söylenirmiş, erkekte istiyorum diye sonradan hayal kırıklığı olmasın diye söylemedi o yüzden galiba
Erkek gibi geldi bana :)
Bana da erkek gibi geldi.

Kızlarımız kıymetli, Çok nadir kız diyorum Bildirim gelmemiş ya, netimde sorun var herhalde
inşallah kızlar bakalım kız mı olacak erkekmi. doktor diyo ki kız olsun babasına aşık olur, şimdi eşinin istediği olursa 2.yi yapmaz diyo eşime diyemedim ki o istiyo zaten erkeği diye

dün şileye gittik Allahım şile bezlerinden kızlara ne güzel kıyafetler var, hep gözüm erkek kıyafeti aradı ama gömlk vardı sadece şuan gerçekten bende ne istediğimi karıştırdım sanırım, hangisi olursa ikisinede çok sevincem o belli oldu

Genelde ilk bebekte cinsiyet aranmıyor, 1 tane kızın varsa 1 tane de erkek olsun diyorsun ya da tam tersi, bazı insanlarda takıntı da var tabi.
Biz de son kontrolde kız çocuğu gördük, o kadar naifti ki bayıldım, benim de kızım olsa böyle olur diyorum eşime :) Çok tatlılar, çok güzeller, hakikaten kız çocukları çok özel, erkek çocukları kız çocuklarına göre daha zor geliyor gözüme. Rabbim sağlıklı, hayırlı, uyuyan, iştahlı, sakin evlat nasip etsin hepimize :))

mesela ben ilk çocuğum erkek olsun abi olsun çok istiyodum evlenmeden yıllar öncesindede bu böyleydi. ama 2 3 haftadır bi kızım olsa abla olsa bana arkadaş olsa mı acaba diyorum. hatta diğer doktor erkek yüksek ihtimalle dedğinde okadar sevinemedim bile dondum kaldım
bide kayınvalidemin baskısı var kız - kız - kız olsun bıcır bıcır olsun bilmem ne dedikçe Allahım günah yazma ama istediği olmasn diyorum
ay bilmiyorum herşeyden önce sağlıklı sıhhatli sonra hayırlı bi evlat olsun, ne kendi ne de bizi pişman etmesin inşallah

:))))) sende kendimi gördüm ya benim kv de de kız olsun falan diyor halasına benzermiş ben de taaaaaa gidecek halasına mı benzeyecek dedim:))) benim oğlum var kız istiyorum ama şimdi sırf onlar kız istiyor diye erkek istemeye başladım ((( zaten sizin için fark etmiyor kız erkek muhakkak kendinize benzetiyorsunuz oğlumda aynı babası tıpkı halası zaten sizin için dedim ay nasıl sinir oluyorum ya bende son zamanlarda çok konuşuyorum eskiden hiç cevap vermezdim.. ama bu çocuğumu da doğmadan halasına benzetiyor kadın beni deli ediyor. Ben ayyyy aynı teyzesinin huyları filan deyip onunla şey yarıştıyorum :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…