- 21 Kasım 2016
- 3.679
- 5.251
- 158
Marka bebeğe uymayabilir, alerji yapabilir, kilosuna göre alıyorsun o da belli değil 1 numarayı belki daha az kullanacaksın vs risk olduğunu düşünüyorum. Parasını ayırabilirsin.Günaydın Kızlar guzel haftalarımız olsun insallah su bez stoklamak fikrini nasil buluyorsunuz diyorlar prima da dokunmaz ne diyorsunuz?
Her yerde her daim indirim oluyorGünaydın Kızlar guzel haftalarımız olsun insallah su bez stoklamak fikrini nasil buluyorsunuz diyorlar prima da dokunmaz ne diyorsunuz?
Elhamdülillah sen nasılsın :)Kızlar günaydın herkese umarım herkes iyidir.
ahahaha sevindim canım kahvaltının iyi geçmesine. geçmiş olsun. çocuğunun başında allah sana uzun ömür versin.İyi geçti şükür kazasız belasız yapmacık bi şekilde atlattık, canın ne istiyorsa bana söyle vs havada uçuştu yalandan
Şimdi uyuyacağız inşallah yarın randevu var
Rabbim umutlarınızı boşa çıkarmasın inşallah. Ben de kız İçin aynı durumdayım.Kanama alanı içerde olan icin diyorum ben. Bende de vardı içerde kanama. Diğer 4 kızda böyle bişey olmamıştı. Umut dunyası iste
4mg olan mı, ağızda eritilen? Yeğenim serumsuz onunla atlatmıştı da.Canım ya nasıl başlıyor bu haftadan sonra bizdeki bu kusmalar benim doktor bitmesi lazım diyor bizim başlıyor. Zofran almaya başladım ama o da bir yere kadarmış yine Midem çok bulanmaya başladı demek ki Zofran da fayda etmedi bana.
Başa çıkamıyoruz ya işlerle dinlenemiyoruz da kafaya ondan takıyoruz. Ben de sanırım oğlumdan çok ağlıyorum. Nasıl rahat geçti mi?ALLAHın gücüne gitmesin ama bu hamileliğim hiç hayırlı gelmedi yani hiç mutluluk vermedi. Çok şükür sağlığı yerinde bebeğimin ama şu gözyaşım dinmedi gözümden yaa sürekli sıkıntı stres ya o kadar sıkıntılı günler geçiriyorumki anlatamam. Zaman zaman bahsettiklerim dışında daha neler neler... Yarın cocuğumun doğum gunu evin halini görmeniz lazım. Heryer bi yerde kaç gündür topla topla bitmedi. Son gün annemleri çağırırım dedim annemler memlekete gitti şansa. Ablamı arıyorum çocukları kime bırakcam dio. Kardeşime bırakbilirdi oda dışardaymış geç gelirim diyo. Kahrolası eşim domuz gibi yatıp tv izliyor, oturduğu yerden beni eleştiriyor saçma sapan işler yapıyormuşum kendime gereksiz iş çıkarıyormuşum yahu sanane sen ne anlarsın kadın işinden. Ya yardım et ya sus. Odada hüngür hüngür ağlıyorum sinirimden bu bebeğin günahı ne neden bana düştün bahtsız yavrum keşke seni hak edebilecek onlarca anne babadan birine gidip hayatını kurtarsaydın benle beraber çile çekiyorsun doğmadan...
Çalışan birinden ne beklenebilir ki bir de hamileyse? İyi ki çalışıyorsun bu arada.Valla kızlar benim kayınvalidede dün bi laflar sokmaya çalışmalar vesaireler uğraştı ama hiç umursamadım. Zaten nefes alamıyodum bide onu çekemezdim. Eller ona daha iyiymiş öyle söylüyo. Bende kayınvalidemden bişey beklemem yapcak olsada yaptırmam Allah biliyo ya, 1 yapar 10 yaptım diye reklam eder çünkü elaleme. Ben hala kötüyüm nefes zor alıyorum ve anlamıyorum gündüz en azından daha rahat oluyorum bu saatler olunca iyice bi öksürük vede tonlarca ağırlıktaymış gibi bişey oturuyo sanki burnuma
Çok mutlu oldum. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.Kızlar hepiniz sağolun. Aynen dediğim gibi oldu. Okuma bayramını halleder halletmez hastaneye gittim. Serum taktılar iğne yaptı doktorum. Bebişimizin sağlığı herşeysi yerinde çok şükür. Bakınnnn herşeeeeyyyysssiiiii diyorum
%90 Eerrkekkk dediama 10 gün içinde tekrar gel bakalım dedi. Çıkıntının ultrason kağıdınıda verdi yüklerim buraya. Rabbim dualarımı hayırlısıyla kabul ettimi dersiniz
Bu arada kv bizdeydi ben hastanedeyken. Eltim rahatsızlanmış kaynım kaynanamı almaya gelmiş. Almış götürmüş. Bi kötü oldum. Eltimle aramız iyidir. Ama çok sık hastalanır ve kv çok gider kalır, çocuklarına bakar. Neyse annem burdaydı ya, gidiyorum ama gelicem demiş. Bu çocukta hasta demiş. Ben hiç bişi söylemiyorum ya kayınvalideme bende hastayım vs diye, kadının gücüne gidiyo bana yardım etmemek. Neyse böyle işte.. iki kızdan sonra erkek biraz değişik oluyomuş. Eşim fazla çaktırmasa da çok sevindi
Rabbim hepimizin yavrusunu sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Bide cinsiyete bakacağı zaman göstermedi bebek, öksür dedi doktor. Bi öksürdüm benek takla attı
Şu an ağrım YÖK ama kanal tedavisi için 2. Üç aylık dönemde doktor izniyle yapılıyormuş. Önceki gebeliğimde haberim yoktu; röntgen çekindim kanal tedavisi, dolgu ne varsa yaptırdım. İlaçlar kullandım. Şükür Allah esirgedi.Her şey bitti şimdi diş ağrım başladı diş hekimi kanal tedavisi olman lazım dedi kendi dr um bebek şu an küçük izin vermem diyor.. sonuç parol verip yolladı beni ama ben ağrıdan duramıyorum parol hiç etki etmiyor .. diş ağrısı çeken ve tedavi olan var mı aranızda hamileyken .. hayatım zindan oldu
Yaş riskinden mi çıktı? Benim yaş ileri olduğu İçin direk öyle çıkıyor. Fetal DNA testi sonucumu bekliyorum ben de. En belirliler İçin yaptırdık. Oysa neler var. Allah esirgesin inşallah sağlıcakla alırız bebeklerimizi.Canım geç yazdım kusura bakma.
Fatal DNA yaptırmadım. 2li tarama testinde 1:96 çıktı sonuçlar buda riskli değerlerde . Bu nedenle haziranın ilk haftası amniyo sentez testi yaptıracağız. Dualarınızı esirgemeyin lütfen ...
Hiç gerek yok canım. Beden de değişebiliyor. Bazı bebek daha hızlı gelişiyor. Bebek siteleri sık sık indirim yapıyor.Günaydın Kızlar guzel haftalarımız olsun insallah su bez stoklamak fikrini nasil buluyorsunuz diyorlar prima da dokunmaz ne diyorsunuz?
Günaydın
Kilo alıyor musunuz arkadaşlar
13. Haftanın içindeyim hiç kilo almadım
Kusmaktan 2 kilo vermiştim zaten
Ne zaman kilo almaya başladınız?
Endişeleniyorum bebek için
Hala her gün sabahları ve bazen öğle ve akşamları da kusma devam ediyor
Bir de çok uyuyorum hem gündüz hem de akşama erkenden
Ama yine yorgun uyanıyorum
Progestan zaten %100 bir faydası yok canım bizler de kullanırken rahmi besliyor bebeği kabullenmesini sağlıyor diye içtik.Hormon takviyesi. Vajinal kullanınca da hiçbir yan etkisi yok. Kanaması olan herkes kullanıyor sen de alttan kullanabilirsin elinden geleni yapmış olmak adına.İnşallah Rabbim zamanında sağ salim doğurmak nasip eder.selam kızlar bende doktordan geldim şimdi, ense ölçümü yapıldı 1mm dedi (mm olaraktı heralde dimi yanlış söylemiyim) çok iyi çok güzel dedi. şuan 12+5 olarak ölçtü doktor. eli hep çenesinde düşünüyodu yavrucakkan verdim pazartesi çıkacakmış.
progestanı konuştuk, onu çok öncesinde düşük önlemek için veriliyordu evet ama daha sonrasındaki araştırmalar sonucunda anneye yada bebeğe ne bi faydası ne de zararı olduğu çıktı ortaya dedi. sadece 16-36 haftalar arası erken doğumu önlediği kesinleşmiş. doktor ingilterede uzun süre görev yaptığı için bizim türkiyedeki meslektaşlar bu ilaca sığınıyo ama sana ya da bebeğe faydası yok, düşecek olan onlada düşer dedi. bide seni sersemletir uyutur, illa içmek istiyosan iç sen bilirsin dedi. folik asiti kesti. ilaç vermedi 1 ay sonra verecekmiş. demir ilacına falan.
cinsiyet sordum uzun uzun inceledi çok ufak dedi, diğer doktor burda bişey görmüş evet ama kordonda olabilir cinsiyeti de 1 ay sonra söylicem dedi. %50 olabilir önceden tahminde bulunup kahramanlık yapmaya gerek yok annenin hayallerini de o yönde etkilemeye gerek yok biraz daha bekle dedi. tamam dedim bende.
şimdi sizlere atıcam fotoğrafları sizde yorumlayın
çok uzun oldu bu arada sizler nasılsınız ?
Bu dün söylenen teoriye göre kız gibi geldi bana ya ama tabi ben bilmemteyzoşları bunlarda bugün çekildiğimiz fotoğraflarımız
Canım biz öyle yapmıştık ilk bebeğimizde 21 aylık hala o aldıklarımızı kullanıyoruz. Ama tabi alerji yapma durumu olabilir. Biz prima almıştık. Bir de 1 numara öyle çok gitmiyor hemen büyüyorlar allahtan elimizde kalan bez hiç olmadı alerji de yapmadı 1 numarayı büyük paket alıp sonraki numaralardan 6 şar paket almıştık. Ama ben bir ara korktum çünkü 4ler yetmedi bir sürü 4 numara aldık dedim ki 5 ler elimizde patlayacak Çünkü hiç kilo almadığı dönemler olabiliyor neyse ki 5 ten de 2 paket kaldı onlarda bitiyor yani. Ama bana kalırsa hiç gerek yok ya alerji yapsaydı prima o çok büyük risk. Alma bence. Gerektikçe al.Günaydın Kızlar guzel haftalarımız olsun insallah su bez stoklamak fikrini nasil buluyorsunuz diyorlar prima da dokunmaz ne diyorsunuz?
8 mg bulabildim ben tablet benimki dil altı değil ikiye bölüp kullandım günde iki kez fayda etmedi ben bıraktım o yüzden canım.Kızlar günaydın. Özlemişim sizleri. Kaç gündür oğlumun ilk yaş doğum günü İçin uğraştık. Çok şükür güzel geçti. Ne kadar güzel haberler vermişsiniz cinsiyet öğrenen arkadaşlar çoğalmış hayırlı olsun hepinize.
Hasta olanlar da bu havada nerden buldunuz mikropları? Çabuk iyileşin inşallah.
Rabbim umutlarınızı boşa çıkarmasın inşallah. Ben de kız İçin aynı durumdayım.
4mg olan mı, ağızda eritilen? Yeğenim serumsuz onunla atlatmıştı da.
Başa çıkamıyoruz ya işlerle dinlenemiyoruz da kafaya ondan takıyoruz. Ben de sanırım oğlumdan çok ağlıyorum. Nasıl rahat geçti mi?
Çalışan birinden ne beklenebilir ki bir de hamileyse? İyi ki çalışıyorsun bu arada.
Çok mutlu oldum. Sağlıkla kucağınıza alın inşallah.
Şu an ağrım YÖK ama kanal tedavisi için 2. Üç aylık dönemde doktor izniyle yapılıyormuş. Önceki gebeliğimde haberim yoktu; röntgen çekindim kanal tedavisi, dolgu ne varsa yaptırdım. İlaçlar kullandım. Şükür Allah esirgedi.
Yaş riskinden mi çıktı? Benim yaş ileri olduğu İçin direk öyle çıkıyor. Fetal DNA testi sonucumu bekliyorum ben de. En belirliler İçin yaptırdık. Oysa neler var. Allah esirgesin inşallah sağlıcakla alırız bebeklerimizi.
valla bilemedim canım kullanmak ve kullanmamak arasında kaldım. bana öyle çok yan etkisi yok bazen baş dönmesi yapıyo sadece. belki kutusu bitene kadar kullanırım madem zararıda yokProgestan zaten %100 bir faydası yok canım bizler de kullanırken rahmi besliyor bebeği kabullenmesini sağlıyor diye içtik.Hormon takviyesi. Vajinal kullanınca da hiçbir yan etkisi yok. Kanaması olan herkes kullanıyor sen de alttan kullanabilirsin elinden geleni yapmış olmak adına.İnşallah Rabbim zamanında sağ salim doğurmak nasip eder.
hayırlısı valla canım artık bayramdan sonra göreceğiz sanırım cinsiyetini de ozaman öğrenicez. küçük bi ihtimal erkek olma şansı var eğer oradaki kordon değilseBu dün söylenen teoriye göre kız gibi geldi bana ya ama tabi ben bilmempinkstrap bilebilir belki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?