2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Tubul neresi oluyor acaba

Canım çok geçmiş olsun. Bende bıraktım zofran içmeye başlamıştım yüzümde bir şeyler çıktı hadi ondan değil diye devam ettim bu defa uyuşma başladı yüzümde bende bıraktım Şuan iyiyim sivilcelerim bile söndü.

Geçmiş olsun, İlk 3 son 3 ay yasak diş tedavisi, doktorun da izin vermemiş zaten.
Benim ilk hamileligimde 5 disim birden curudu her doneminde kanal tedavisi oldum diyebilirim.ona gore ilac veriliyo 1 disi 1 saatte 5 6 igneyle yavas yavas uyusturuyolar....

ağrı çok oluyor mu sizde ben dayanamıyorum artık
Canım çok geçmiş olsun ya antibiyotikte mi yasak? Benim bademciğim çok şişmişti ateşim vardı kulak burun Boğazcı ve kaşıdın Doğumcu ortak kararla antibiyotik iğne vermişlerdi yerimden kalkamıyordum resmen Boğaz’ım kapanmıştı mecburen kullandım 2 gün. Başka Türlü nasıl geçecek ki? Hay allah çok üzüldüm ya çok kötü olur o diş ağrısı. Soğuk kompleks yapmayı dene istersen çok üzüldüm.

Ayy Allah korumuş canım cok cok geçmiş olsun ayy hayırlısı ile atlatsak şu dönemi ya

Benim ilk hamileligimde 5 disim birden curudu her doneminde kanal tedavisi oldum diyebilirim.ona gore ilac veriliyo 1 disi 1 saatte 5 6 igneyle yavas yavas uyusturuyolar....
Ben dişçimi aradığımda 4. Ay olmasına rağmen doktorun izin veriyorsa gel demişti. Hamileyken ne yapılacaksa yapılsın kadın doğum doktoru karar veriyor. Ne güzel sizde sorun olmamış ama olmayacağı anlamına gelmez ki, izin vermemiş doktoru sonuçta.

Reflüden dolayı mı? Ben sadece mide yanması olunca hafif bir bulantı hissediyorum, bir de sabah uyandığım zaman hemen birşey yemezsem. Bu haftalarda olan geçici, kesilip son aylarda geri dönecek
1 haftadır sürüyor canım. Reflü gibi durmuyor. Az önce yine kustum. Bakalım geçer inşallah. Benim sabah akşam öğlen gece fark etmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…