Akrep :) Ama böyle olmasak önce ben demesek ezilen oluyoruz, kimse bizden daha değerli değil ki niye ben üzüleyim.Her eve lazım senden çat çat maşallah.sanki yüzleşemediğim yanım gibisin :) Bunu yapacağım çok teşekkür ederim. Senin burcun ne?
İşte aslında ne masumca duygularla sığınıyoruz, güveniyoruz. Sonuç başka çıkınca hayal kırıklığı oluyor. Gerçekten ney kimin imtihanı Allah biliyor. Allaha sığınıyoruz.Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Ben bir hafta kayınbabamlarda kaldım kanamam vardı ilgilensinler diye bıraktı işim doktor da kalkma demişti. Kayınbabam geldi gitti laf söyledi sürekli yatma işini yap, doktorlar ne bilir, sen Allah'a güvenmiyorsun bilmem ne. Tevekkül elinden geleni yaptıktan sonra Allah'a güvenmektir Kendileri de kapıları kilitlemesin Allaha güvensinler o zaman..Rahatsız oldular yatmamdan çünkü biz gelinler köleyiz. Ben iyi olsam zaten kendi evimde kalırdım. Ben çalışmadan önce kayınvalidem sürekli telefonda oğlum çok yoruluyor yazık falan deyip dururdu deli olurdum. Çalışmaya başladım bu sefer de ne pasaklılığım kaldı ne başka bi şey :)) Kendileri hastalık bilmeyen hastalıkla hiç imtihan olmamış insanlar bunu hep yapar canım. Benim anneme de yapmışlar bana da çok yapıldı. Ben korkarım ki bu asıl onların imtihanı ve Allah inşallah bu duruma düşürmez onları..
Allahın izniyle sağlıcakla gelir yavruşun üzülme. Nasipte o yazılıymış yapacak bişey yok kuzum hakkınızda hayırlısı herşeyinYaa kıyamam ya hakikaten öküzlük var bu insanlarda ha. Hamile kadın örfen de dinen de nazlıdır farklıdır bunu nasıl anlamıyorlar hayret. Benim işler hepten karışık sevgili eşim askere gitmek için başvurmuştu direndik direndik artık son radde. Şimdi ben bu durumdayken askere gidecek ve gebeliğim riskli olduğu için kendi ailemin yanına küçük şehire de gidemiyorum Ankarada takip edilmem gerekiyor Anlayacağın uzun zaman yanlarında kalacağım ve napacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Bu çocuk sapa sağlam doğarsa benden de ondan da güçlüsü yok demektir ikimizin karşısında artık kimse duramaz. :)
Benim de eşim çalışma diyordu bende düşünmeye başlamıştım ücretsiz izin alırım 2 yıl diyordum ama tövbe. Alışınca insan evde duramıyor canımama öyle, evde durmak bi yere kadar. mesela ben evde asla duramıyorumçocuğumu kendim büyütücem diyodum ama şimdi 1 1,5 yaşında olursa nasipse çalışırım diyorum. sen okadar bile dayanamzsın diyolar bana eşim çalışmam taraftarı değildi o bile pes etti düşün
Ben de bir Yengeç olarak hayatın her sillesinde şebelek gibi kalıyorum na böyleAkrep :) Ama böyle olmasak önce ben demesek ezilen oluyoruz, kimse bizden daha değerli değil ki niye ben üzüleyim.
En dipte olduğum, hayatımın başıma yıkıldığı bir dönemde benimle beraber yanması gereken insanların güldüğünü görmüş insanım, o günden beri de ekstra katıyım insanlara karşı.
Dediğim gibi özlerinde iyi insanlar. Seviyorum da kendilerini. Saygısızlık hiç yapmadım, Allah da yaptırtmasın. Çünkü iş o zaman dönülmez boyuta girebilir. Güzelce geçinip gitmek temennim. Eminim onların da öyledir. Ben eleştirilmeyi hiç sevmem. Sadece akıl danışırsam o zaman benim için verimli olur eleştirilmek. Diğer türlü eleştiriler antipatik geliyor. Gereksiz geliyor. En çok kendi ailem için susarım çünkü ben kötü biri olursam ilk yerilen onlar olur. Dediğin gibi kendimizi düşünüp kırıcı laflara gülüp geçicez gibi duruyor. Yoksa her şey çok zorlaşıyor.Cnm karşılarında dik durmak ve kendinden ödün vermemek en etkilisi.ama demiyorum kavga et.istemediğin şeyi yapma.yada söyleyebilirsen ben sizin şu şu dediklerinizden rahatsız oluyorum.alıngansın derlerse evet alınganım üstüme gelmeyin de.bu tarz insanlara kendini beğendiremezsin ve şunu da unutma.herkesi mutlu edemezsin.şuanda kendini mutlu etmeye çalış ki bebişin de mutlu olsun.onların yaptıklarının günahları da boynuna.Allaha havale et
bana 10. ve 11. haftada erkek dediler pipi goruyorum dedi 15. haftada kiz dedi badka doktor hemdd kesin kiz dedi :)Kız denilip erkek çıkan erkek denilip kız çıkan o kadar çok ki, hem de Daha ileri haftalarda bu yanılgılar oluyorken ben % 100 güvenmezdim. Tabi doktorun tecrübesi konusunda haklısın, mesleğe yıllarını vermiş insanların sözüne inanırım.
evet canım bendim. Teşekkür ederim. Salı günü kontrolüm var gittiğimde sorcam. dünden beri onu içmiyorum bulantım kalmadı resmen çok mutluyum :))) maşallah diyim tabi belli olmaz:)Eylumt Omega bulantı yapıyor diyen sen miydin? Krill yağı bulantı yapmıyormuş doktoruna bi sor istersen.
Evet evet ev üstüme üstüme geliyodu asalak gibiydm ya doğrulup öbür tarafa atıp kendimi yatıyodumBenim de eşim çalışma diyordu bende düşünmeye başlamıştım ücretsiz izin alırım 2 yıl diyordum ama tövbe. Alışınca insan evde duramıyor canım
Aynisi banada oldu ya cuma gunu. Hatta namaz kiliyodum secdeye gittgim an icimdeki baglar Gerilip gerilip kopuyo gibi oldu ben zorlamadim oturdugum yerden kildim sonra kalktm yattm hemen gecti. Ertesi gunde hapsirdim cok karnim acidi. Bende korkuyorum valla ama insallah bisry olmamastrBişi diyen yok mu?
Enine enine gidiyor mübarek..Tipik kız bebek karnı diyorlar işteKizlar herkese selamlar. Size sorum olacak, sizinde karniniz enine mi buyuyor, yani belinizle birlikte mi? Benim bu hafta farkettim belimde de genisleme oluyor da, sizlere de sormak istedim
Herkese guzel gunler dilerim
Bana 2 lide %85 kız dedi e bu ihtimalde büyük bir ihtimal.Artik kızım diye seviyorum ama değişirse de oğlum dicem yapcak bişey yokmerhabalar herkese bende kasım annesi olacağım inşallah bugün 12+6yım. dün ikili test için gitttim öyle hareketliydiki kolları bacakları... doktorumm bir ara bacak arasını yakınlaştırdı kesin değil ama kemik yapısı kıza benziyor dedi değişme ihtimali çok mu acaba?
Aynen benimde tarif ettiğin gibiydi inşallah bişey değildir ben de doktora geldim bakalım inşallah bebeğim iyidirAynisi banada oldu ya cuma gunu. Hatta namaz kiliyodum secdeye gittgim an icimdeki baglar Gerilip gerilip kopuyo gibi oldu ben zorlamadim oturdugum yerden kildim sonra kalktm yattm hemen gecti. Ertesi gunde hapsirdim cok karnim acidi. Bende korkuyorum valla ama insallah bisry olmamastr
Naptın canım çıktınmı doktrdanAynen benimde tarif ettiğin gibiydi inşallah bişey değildir ben de doktora geldim bakalım inşallah bebeğim iyidir
İnsallah iyidir banada haber verirmisin merak ettim. Neden oluyomus onuda ogrenebilirsen doktordan bidaha dikkatli oluruzAynen benimde tarif ettiğin gibiydi inşallah bişey değildir ben de doktora geldim bakalım inşallah bebeğim iyidir
valla canım bana doktor c vitamni al eczaneden dedi, parol al 6 saatte bir iç dedi, bide okyanus suyu ile burnun için kullan dedi. başka bişey yaparlarmı bilmiyorumBu arada ben çok kötüyüm ya acile gitsem bi müdahelede bulunuyolarmı grip için
Özelde serum takar da devlet artık serum falan takmıyor sanırım.Bu arada ben çok kötüyüm ya acile gitsem bi müdahelede bulunuyolarmı grip için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?