2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Her eve lazım senden çat çat maşallah.sanki yüzleşemediğim yanım gibisin :) Bunu yapacağım çok teşekkür ederim. Senin burcun ne?
Akrep :) Ama böyle olmasak önce ben demesek ezilen oluyoruz, kimse bizden daha değerli değil ki niye ben üzüleyim.
En dipte olduğum, hayatımın başıma yıkıldığı bir dönemde benimle beraber yanması gereken insanların güldüğünü görmüş insanım, o günden beri de ekstra katıyım insanlara karşı.

İşte aslında ne masumca duygularla sığınıyoruz, güveniyoruz. Sonuç başka çıkınca hayal kırıklığı oluyor. Gerçekten ney kimin imtihanı Allah biliyor. Allaha sığınıyoruz.

Allahın izniyle sağlıcakla gelir yavruşun üzülme. Nasipte o yazılıymış yapacak bişey yok kuzum hakkınızda hayırlısı herşeyin

Benim de eşim çalışma diyordu bende düşünmeye başlamıştım ücretsiz izin alırım 2 yıl diyordum ama tövbe. Alışınca insan evde duramıyor canım

Ben de bir Yengeç olarak hayatın her sillesinde şebelek gibi kalıyorum na böyle Başka insanlara karşı bir canavar gibiyimdir asla ezdirmem ama gel gör kendi ailem ve eşimin ailesi vıcık vıcık eziyor sesim çıkmıyor anne baba konusu belimi büküyor. İnşallah ama inşallah zararsız ziyansız dünyaya gelir bu çocuk.

Dediğim gibi özlerinde iyi insanlar. Seviyorum da kendilerini. Saygısızlık hiç yapmadım, Allah da yaptırtmasın. Çünkü iş o zaman dönülmez boyuta girebilir. Güzelce geçinip gitmek temennim. Eminim onların da öyledir. Ben eleştirilmeyi hiç sevmem. Sadece akıl danışırsam o zaman benim için verimli olur eleştirilmek. Diğer türlü eleştiriler antipatik geliyor. Gereksiz geliyor. En çok kendi ailem için susarım çünkü ben kötü biri olursam ilk yerilen onlar olur. Dediğin gibi kendimizi düşünüp kırıcı laflara gülüp geçicez gibi duruyor. Yoksa her şey çok zorlaşıyor.

bana 10. ve 11. haftada erkek dediler pipi goruyorum dedi 15. haftada kiz dedi badka doktor hemdd kesin kiz dedi :)

Eylumt Omega bulantı yapıyor diyen sen miydin? Krill yağı bulantı yapmıyormuş doktoruna bi sor istersen.
evet canım bendim. Teşekkür ederim. Salı günü kontrolüm var gittiğimde sorcam. dünden beri onu içmiyorum bulantım kalmadı resmen çok mutluyum :))) maşallah diyim tabi belli olmaz:)

Bişi diyen yok mu?
Aynisi banada oldu ya cuma gunu. Hatta namaz kiliyodum secdeye gittgim an icimdeki baglar Gerilip gerilip kopuyo gibi oldu ben zorlamadim oturdugum yerden kildim sonra kalktm yattm hemen gecti. Ertesi gunde hapsirdim cok karnim acidi. Bende korkuyorum valla ama insallah bisry olmamastr

Bana 2 lide %85 kız dedi e bu ihtimalde büyük bir ihtimal.Artik kızım diye seviyorum ama değişirse de oğlum dicem yapcak bişey yok

Aynen benimde tarif ettiğin gibiydi inşallah bişey değildir ben de doktora geldim bakalım inşallah bebeğim iyidir

Ya kızlar bi laf vardır ağzınla kuş tutsan yaranamazsın diye hah işte bizde asla kaynanalara yaranamayız bunu unutmayın saygıda kudur etmeyin ama öyle herşeyede göz yumup kendinizide ezdirmeyin
Ben lafımıda esirgemem saygımıda böyle gayet iyi hiiiiçte gereksiz yete tatlı canımı sıkamam heleli hamileyken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…