sabah akşam verdi canım
valla ilacı içtikten 2 saat sonra geldi. yarım saat falan sürdü ama çok hoş ya leylasın resmen

git canım imkanın varsa bekleme zaten. hepimizin gönlüne göre versin canım benim. gitte haber et bizede
aynen haklısın vallahi
ayyy insanlarrr insanlaar.. kendileri grip olurlar defalarca aranmak sormak sarılıp sarmalanmak isterler ama nedense karşıdakine inanmak istemezler.. koy tavrını valla canım ben daha 9 aylık gelinim koydum tavrımı . 5 defa aynı anadan doğmıycaz hiç birimiz..
çalışmaya alışıksa bünyen, rapor insanı sarsıyo canım. bendede aynı oluyo 10günde bunalıma girdim inanki
bencede canım, eş annesini anne, eşini eş bilecek. aradaki o mesafeyi eş koruyacak ama nerdee. bizimki zavallım arada kalıyo. zaten ben annesnden yana Allah var bir kez bişey demedim annene gitme benle kal bile demedim. ama kayınvalidem en ufak bişeyde hemen kndisini tutsun istiyo
valla canım üzüntü strest tabiki etkiliyo. benim 4 - 5 gün içerisinde bi kanama alanı oluştu. ağlama skma kendini. bebeğine olan olur Allah korusun. çık dolaş havalarda okadar kötü değil artık. içindeki stresti at en azından kurup kurup durma sakın. bende eşimin ve annesinin bi tavrına çok üzüldüm 4gün sürekli ağladım. sonrasıda var tabi. ama kontrolde kanama alanını gördü hemen doktor. bebişini düşün, kafanı dağıt ona madem evdesin ciciler ör, uyku arkadaşı yap mesela kafan dağılır