- 5 Şubat 2018
- 4.552
- 9.972
- 158
- 30
hoş benim akrabamda hamile, kadına 10tane iğne birde antibiyotik vermiş sen bi git canım ya, banada 2 - 3 gün geçmezse gözük dedi. sanki boğazım yumuşadı gibi o yüzden ben gitmedim daha doktoraBu arada ben çok kötüyüm ya acile gitsem bi müdahelede bulunuyolarmı grip için
Tamam canım sağolvalla canım bana doktor c vitamni al eczaneden dedi, parol al 6 saatte bir iç dedi, bide okyanus suyu ile burnun için kullan dedi. başka bişey yaparlarmı bilmiyorum
Devlete gitmiyorum zaten sıkıntı değilÖzelde serum takar da devlet artık serum falan takmıyor sanırım.
Yok canım okadarda kötü değilim çok şükür sanki ateşleniyo gibiyim ona korktum ateş iyi değildir gebelikte portakal limonda dokunuyo mideme şimdi c vitamini eksik kaldı tabi bakalım akşam çok kötü olursan giderimhoş benim akrabamda hamile, kadına 10tane iğne birde antibiyotik vermiş sen bi git canım ya, banada 2 - 3 gün geçmezse gözük dedi. sanki boğazım yumuşadı gibi o yüzden ben gitmedim daha doktora
TeşekkürlerAc tok farketmiyor
Neymiş neymİşş, maşallah canım ne güzel rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahhCinsiyeti öğrendik kızlaaarrr anneler günü hediyemi verdi yavrum :))
hayırlı olsun canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Keşke bize de söyleseydin :)))))Cinsiyeti öğrendik kızlaaarrr anneler günü hediyemi verdi yavrum :))
Şuan bildiğim 4 tane falan hamilenin kızı olucak :) bende oğlan hiç duymadım çevremdeBu sene erkek senesi bence. Çevremdeki herkesin erkek bebeği olacak bi tane kız duydum şimdiye kadar. Benim oğlanda da erkek senesi diyorlardı
Canım ya çok geçmiş olsun kanama alanı oluşmuş şimdi nasılsın ben bugün yine giremedim hepsini okuyamadım iyi misin?Bendemi öyle yapsam bulantı vs korkuyorumda
Canım sorma bende de var oğluma hamileyken de olmuştu şimdi yine başladı. Doğumdan bir süre sonra geçiyor.Hanımlar benim yüzüm sanki lekelenmeye başladı. Yanaklarımda kahverengileşme var gibi. Ama benim kızlarımda hiç böyle bişi olmamıştı. Çirkinleşiyorum sanki:/
Hayırlı olsun daaa bizden niye saklıyon kaynanandan saklaCinsiyeti öğrendik kızlaaarrr anneler günü hediyemi verdi yavrum :))
Kivi çilek falan yiyebilirsin aslinda bicok seyde var c vitaminiYok canım okadarda kötü değilim çok şükür sanki ateşleniyo gibiyim ona korktum ateş iyi değildir gebelikte portakal limonda dokunuyo mideme şimdi c vitamini eksik kaldı tabi bakalım akşam çok kötü olursan giderim
Gayet iyi bi değer.Kızlar ense kalınlığı 0.9 mm çıktı bu ölçü nasıl bilen arkadaşlar var mı?
Oğluşum olucakmışş teyzeleriii:))Neymiş neymİşş, maşallah canım ne güzel rabbim kucağına almayı nasip etsin inşallahh
Evet canm yeni çıktım çok şükür Allaha iyiydi bebeğim kanama alanı ve ya bir sorun yoktu kalbini de duydum çok şükür 11 haftalık çıktı ultrasonda sata göre 12 haftalık muhtemelen yorduğun için öyle ağrıların olmuştur dediNaptın canım çıktınmı doktrdan
Ayy dimi merak etsin azıcıkHayırlı olsun daaa bizden niye saklıyon kaynanandan sakla
Çok şükür iyiydi canım benin dün misafirlerim vardı ayaktaydım hep yordum ve doktor ondandır dedi yorma kendini dedi.İnsallah iyidir banada haber verirmisin merak ettim. Neden oluyomus onuda ogrenebilirsen doktordan bidaha dikkatli oluruz
Çok teşekkür ederim burda hep 1.6 1.9falan vardı dedim bu kadar küçük olması da normal mi acaba??Kivi çilek falan yiyebilirsin aslinda bicok seyde var c vitamini
Gayet iyi bi değer.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?