2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    280
valla benim kuruntularım bana yapılanlar ve yaşadğım strestler de bi okadar canım ve bende gerçekten gördüm insanların gerçek yüzlerini. ama şöylede bişey var, o güzelliği lütufeden rabbim eğer yiyecek ekmekte bahşetmişse o nolursa olsun dünyaya gelir. bide böyle düşün. bide için çok darlandıkça koy elini karnına dua oku. hem o sakinleşsin hemde sen
 
:) Olabilir boş kaldığından eşine sarmışsın, ortada gözle görünür birşey yok diyorsun sonuçta.

Yok canım her şey yolunda hep yanımda. Evde kalmaktan bunaldim galiba

Rapor aldığımda çok sevinmiştim şimdi sıkıldım insana da hiç bir şey yaramıyor valla. Ne istediğim belli değil
 
ben bunu bildiğim için bir kez kalmadım kayınvalidemde. he ilk evlendiğim sıra çok laf sktu diye 2 kez eşimle 2 kez kendim eşim gecedeyken kaldım. 2 gece de o kaldı bende. bidaha yok. o hak bitti. ne kalırım nede kalcağımı anladığımda evine giderim.
bende hastayken gel bende kal diyo kalırmyım ben sende. sözde bana gelecek oğluna yemek yapacaktı. aramadı bile.
benim kayınvalidem geçen pudink yapmış ayıptır söylemesi. oğlum sen seversin ye, oğlum pudink ye ye ye ye eşimde bana getirdi 2 kaşık çatlamıyım diye yedm kalanını ona verdim yine.
ne kadar iyi olmak istersen iste onlara el kızısın ben bunu gördüm gerçekten.
 
Doktorun değişme ihtimali olduğu için kesin değil demiş zaten. Tahminde bulundum ama siz kimseye duyurmayın, alışveriş yapmayın daha çok erken diye de eklerler aslında yorumlarına.
doktor gerçekten uzmansa bu hafta aslında çok da erken değil söylemek için diye düşündüm sonuçta 11. haftadan itibaren başladı genital organların gelişimi...
9. haftadan itibaren söyleyenler var onlara göre biraz daha ihtimal değil midir? doktorum aslında hemen cinsiyet söyleme yanlısı değildi ben sormadan söyleyince çok inanmak istedim sonradan da hayal kırıklığına uğramak istemiyorum
 
Hiç sanmıyorum çekileceklerini :) sağlık olsun ne diyelim. İyice depresyona girmem inşallah ben de ayak uydururum.
Cnm karşılarında dik durmak ve kendinden ödün vermemek en etkilisi.ama demiyorum kavga et.istemediğin şeyi yapma.yada söyleyebilirsen ben sizin şu şu dediklerinizden rahatsız oluyorum.alıngansın derlerse evet alınganım üstüme gelmeyin de.bu tarz insanlara kendini beğendiremezsin ve şunu da unutma.herkesi mutlu edemezsin.şuanda kendini mutlu etmeye çalış ki bebişin de mutlu olsun.onların yaptıklarının günahları da boynuna.Allaha havale et
 
İnsanlar yaşamadıkları şeyler üzerinden empati kuramıyor, biraz üzülür o kadar, ne yaşadığını, nasıl psikolojide olduğunu anlamalarını bekleme. Zaten hayatta mutlu olmanın formülü de o değil mi? Minimum beklenti maksimum mutluluk.
Hormonal hassaslık yaşıyorsun ama mantıklı gitmen gerekiyor bence, Allah korusun bebeğini kaybetme riskin varken, başka insanlar için üzülme lüksün bence yok.
 
Son düzenleme:
Yok canım her şey yolunda hep yanımda. Evde kalmaktan bunaldim galiba


Rapor aldığımda çok sevinmiştim şimdi sıkıldım insana da hiç bir şey yaramıyor valla. Ne istediğim belli değil
ama öyle, evde durmak bi yere kadar. mesela ben evde asla duramıyorum çocuğumu kendim büyütücem diyodum ama şimdi 1 1,5 yaşında olursa nasipse çalışırım diyorum. sen okadar bile dayanamzsın diyolar bana eşim çalışmam taraftarı değildi o bile pes etti düşün
 
Aynen öyle ben en çok bununla yüzleşince üzülmüştüm. Eşimin ailesi diye çok sevmiştim çok da iyilerdi başta sonra bi baktım her şey ama her şey bir kenara yazılıyor. Sonra çat çat yüze vuruluyor. Burdan anlatması da güzelmiş ya kimse kimseyi tanımadığı için gıybet olmuyor :)
 
Haklısın öyle bir lüks olmadığını bile bile hıçkıra hıçkıra çaresiz ağlıyorum yani öyle girift bir durumdayım ki anlatamam. İşi o raddeye getirmeden çözüm bulmam lazım aslında yoksa ordan dönüş yok Pink
 
ayyy benimkide bana anneydi. gördük analığını. daha evliliğimin 2.haftasında oğlum senin fıtratın değişmiş evlendin el oldun dedi. sustum. hala susuyrum ama eşimde iyi biliyo, susmam konuşmamdan daha beter. valla bi kerede çektim çizgiyi. bugün tam 3 hafta oldu 1kez aramadım. görünce nasılsın bile demiyorum o desin. torununu düşünmesi gereken o, 7kat yabancı soruyo o sormuyo. çünkü o "babaanne olmaya hazır değilmiş"
geçen benm canım istediği halde beni bırakıp yemeğe bile gittiler işte ozaman bende kanama oldu.
gıybet değil bunlar gerçekler anacım, dertleşiyoruz şurda
 
Kız denilip erkek çıkan erkek denilip kız çıkan o kadar çok ki, hem de Daha ileri haftalarda bu yanılgılar oluyorken ben % 100 güvenmezdim. Tabi doktorun tecrübesi konusunda haklısın, mesleğe yıllarını vermiş insanların sözüne inanırım.
 
Tek bir çözümün var başka insanları hayatının merkezinden atmak, ne dedikleri ne düşündükleri önemli olmamalı, ruhen sana zarar veriyorlarsa hayatında yerleri olmamalı.
 

Ya seviyorum kendilerini. Aramız kötü olsun hiç istemem. İnşallah her şey rayına oturur. :)
 
Tek bir çözümün var başka insanları hayatının merkezinden atmak, ne dedikleri ne düşündükleri önemli olmamalı, ruhen sana zarar veriyorlarsa hayatında yerleri olmamalı.
Her eve lazım senden çat çat maşallah.sanki yüzleşemediğim yanım gibisin :) Bunu yapacağım çok teşekkür ederim. Senin burcun ne?
 
Eşimden Allah bin kere razı olsun iş konusunda için hep rahat olsun der. Hiç çalışmasan da olur der. Ama o böyle derken başkalarının bu konuda konuşması üzüyor beni. Ben de he diyorum da içimde öfke patlaması oluyor o kötü :)
 
:) doğru diyorsun valla. Kimse kimseye laf demese biz de kimseye demeyiz.
 
Yaa kıyamam ya hakikaten öküzlük var bu insanlarda ha. Hamile kadın örfen de dinen de nazlıdır farklıdır bunu nasıl anlamıyorlar hayret. Benim işler hepten karışık sevgili eşim askere gitmek için başvurmuştu direndik direndik artık son radde. Şimdi ben bu durumdayken askere gidecek ve gebeliğim riskli olduğu için kendi ailemin yanına küçük şehire de gidemiyorum Ankarada takip edilmem gerekiyor Anlayacağın uzun zaman yanlarında kalacağım ve napacağım hakkında hiçbir fikrim yok. Bu çocuk sapa sağlam doğarsa benden de ondan da güçlüsü yok demektir ikimizin karşısında artık kimse duramaz. :)
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…