• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bu arada ben çok kötüyüm ya acile gitsem bi müdahelede bulunuyolarmı grip için
hoş benim akrabamda hamile, kadına 10tane iğne birde antibiyotik vermiş sen bi git canım ya, banada 2 - 3 gün geçmezse gözük dedi. sanki boğazım yumuşadı gibi o yüzden ben gitmedim daha doktora

hoş benim akrabamda hamile, kadına 10tane iğne birde antibiyotik vermiş sen bi git canım ya, banada 2 - 3 gün geçmezse gözük dedi. sanki boğazım yumuşadı gibi o yüzden ben gitmedim daha doktora
Yok canım okadarda kötü değilim çok şükür sanki ateşleniyo gibiyim ona korktum ateş iyi değildir gebelikte portakal limonda dokunuyo mideme şimdi c vitamini eksik kaldı tabi bakalım akşam çok kötü olursan giderim

2'li test ölçümleri yapıldı, kan verdim çok şükür ölçümlerimiz çok iyi Maşallah. 11+5 olduğu için Cinsiyeti sormadım, kendisi yakınlaştırdı bakayım görebilecek miyim diye, var mı hissettiğin birşey dedi, belirtilerden dolayı erkektir diye düşünüyorum dedim, Evet erkek bak çok net dedi, ultrasonu da işaretlemiş bir de :) Sağlıkla zamanında doğsun, Hayırlı Evlat olsun inşallah

Yok canım okadarda kötü değilim çok şükür sanki ateşleniyo gibiyim ona korktum ateş iyi değildir gebelikte portakal limonda dokunuyo mideme şimdi c vitamini eksik kaldı tabi bakalım akşam çok kötü olursan giderim
Kivi çilek falan yiyebilirsin aslinda bicok seyde var c vitamini
Kızlar ense kalınlığı 0.9 mm çıktı bu ölçü nasıl bilen arkadaşlar var mı?
Gayet iyi bi değer.

Naptın canım çıktınmı doktrdan
Evet canm yeni çıktım çok şükür Allaha iyiydi bebeğim kanama alanı ve ya bir sorun yoktu kalbini de duydum çok şükür 11 haftalık çıktı ultrasonda sata göre 12 haftalık muhtemelen yorduğun için öyle ağrıların olmuştur dedi
Birde bana ense kalınlığı ya da ikili test için bişi demedi 1 ay sonra gel dedi

Kizlar içinde kanama alanı oluşan annelerin bebislerinin cinsiyetleri erkek mi acaba? Sacma olabilir ama sanki bende öyle bi his oluştu.

İnsallah iyidir banada haber verirmisin merak ettim. Neden oluyomus onuda ogrenebilirsen doktordan bidaha dikkatli oluruz
Çok şükür iyiydi canım benin dün misafirlerim vardı ayaktaydım hep yordum ve doktor ondandır dedi yorma kendini dedi.
Yani kanama olmadığı sürece endişeneleneck bişey yok dedi sende stres yapma bence

Back