2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ay kızlar başım çok fena dönüyo, göz kapaklarım üstüme üstüme basıyo. küt diye gitsem gidicem. ama bu kafayı sevdim aahahahha
Ben de hamileliğimin ilk zamanlarında kullanmıştım. Çok güzel bi kafası var, çakırkeyif oluyorsun. Ama uzun sürmüyor, birazdan geçer seninki de :))

Bunları duymak çok iyi geldi ya Rabbim gönlüne göre versin senin inşallah.
Ama ben yine de gidicem canım inşallah bende senin gibi miniğimi sağlıklı görüp gelirim.

yani tatlım hormonlardan bazen takılmıcak şeylere taktığımız doğru. O zmaan da hep gereksiz üzülüp hemde bebeğimizi gereksiz üzüyoruz ama bazen elimizde olmuyor hormonlar resmen bizi yönetiyor parmagında oynatıyor :))))))

canım öğrenince de pek bişey farketmiyor. Artık herşeyini alıp odasını yapıp yerleştirip öyle beklemek istiyorsun cok heyecanlı bi bekleyiş vallahi napcaz bilmiyorum :))))

İkili testte gittim en son hiç sormadım doktor da bir şey demedi bir daha da gitmedim. Kısmet olursa pazartesi gidicem belki soyler artik

Kizlar ne yaptiniz alışverişe başladınız mi nerelerden almak lazim kaliteli uygun guzel
hayırlı olsun canım ,sağlıkla gelsin küçük kuşun inş.

Günaydın annişler,günaydın bebişler, hayırlı cumalar.

Benim hasta olmama kimse inanmıyor. Diyolar ki hasta değilsin hamilelikten iyi de o lafın gelişi evet hamilelikten de benim başım dönüyor kolumu kaldıramıyorum. Kusuyorum. Midem agzımda. Başım ağrıyor. Oram buram ağrıyor. Hamileyim diye nasıl normal davranabilirim. Eşimin babası hapşurunca hastaneye gitmeyin dedi yüzüme çok zoruma gitti. Kafamdan atamıyorum. Benim ailem bilir beni gerçekten kötüysem kötüyümdür. Ama onlar anlamıyor sanki. Bıktım kendimi izah etmekten emily nasıl? Kusuyor. Ha iyi selam söyle. Olay bu kadar sıradanlaştı. Amaaan canım o alışmıştır kusmaya , hamilelikte normal bırakmasın kendisini bu kadar modundalar. Eşimle birbirimize giriyoruz sırf bu yüzden. Çünkü sonuçta onun ailesi, kimseyle çekiştiremem kol kırılır yen içinde kalır. Ben de ona söylüyorum. İş yapmıyorum evde günlük işlerimi yapıyorum. İyi de ben bu hayata bir kere gelmişim halsiz halsiz niye iş yapmak zorundayım? Kime neyi kanıtlıcam. Evet çalışsam zor olurdu da devlet bizi atadı da biz mi çalışmadık, reddettik. O kadar bunaldım ki her şeyden depresyondayım. Yanlarına gidiyoruz tek maaşla geçinmek de çok zor diyorlar resmen içime içime ağlıyorum. Kendimi kasıyorum. Susuyorum. Zor kızlar. Keşke yurtdışında yaşasaydım da kimseyi görmeseydim diyesim geliyor bazen. Böylelikle kimse kimseyi kırmaz kimse kimseye alınmazdı.

Canım sen kendi rahatına bak onlar söyler söyler susarlar ,çok ünlü bir söz var ;başkaları cehennemdir ,çok severim bu sözü ;Sartre Fransız yazarın lafı.eşinle iyi ol yeter ,rabbim yardımcın olsun.

Evet hasta değilsin hamilesin ama zor atlatıyorsun. Kimseye ispatlamak zorunda değilsin ya da hesap vermek zorunda değilsin. Yaşadığınız herşeyi bilmek zorunda değiller, o kadar içli dışlı olmasanız yorum yapacak birşeyleri de olmaz, kendini strese sokacağın bir durumda olmaz.

Kızıyorum ister istemez canım. Ben kimseye bi şey demiyorum, zararım yok. İnsanlar niye düşünmeden konuşurlar anlamıyorum. Çok güzel sözmüş. Çok sag ol canım. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Sanki depresyona girdim kızlar sürekli tatsız hissediyorum. Eşim ilgili ama sanki aramız eskisi değil gibi hissediyorum. Sanki eskisi gibi değil aramız. Canım sıkılıyor. Biliyorum hormonlar etkiliyor ama işte bi tuhaf içim

Yemin ederim ki içli dışlı değilim. Saygısızlık da etmem. Ama yüzde yüz her görüşmede bir laf vurulur. Ya evlilik ne zormuş. Suratım düşse üste alınma durumu oluyor ya da kesin eşiyle kavgalı durumu. Ya gerçekten dertliysem ve artık dışıma yansıyorsa? Kimse bunu anlamıyor. Ben memur çocuğu oldugum için hep memleketten vs uzaktaydık. Biraz uzak kaldım akrabalarla gitmeli gelmeli kalmalı şeylere. Eşimin ailesi ise sürekli birbirlerine gidip kalmak yatmak istiyorlar mesafe olsa bile arada. Kaç kez erteletebilirsin ki? Ben alışkın değilim birden alışmam mümkün değil bu duruma. Yatılı misafir ağırlamak vs hiç bilmezdim. Alışıyordum da şu zor gebelik durumu oldu. Ama kim sallıyor ki?

Bir anormallik seziyorsan düzeltebilirsin. 14. Haftanın olumsuz bir etkisi mi var acaba anne üzerinde :)

Bir anormallik seziyorsan düzeltebilirsin. 14. Haftanın olumsuz bir etkisi mi var acaba anne üzerinde :)
Bilmiyorumki canım. Aslında her ley olması gerektiği gibi ilerliyor ama işte ben biraz huzursuzum. Raporlayım hep evdeyim galiba alışık olmayınca insana çarpıyor bu tatil

Sabret canım eminim daha iyi olacaktır herşey bebek olunca daha da çok konuşacak herkes bunlar iyi günlerin :)) ama biraz zaman geçsin elini eteğini çekerler sende daha rahat olursun eşin yanındaysa hiç takılma en önemlisi o senin için gerisi dışarıda kalıyor

Hiç sanmıyorum çekileceklerini :) sağlık olsun ne diyelim. İyice depresyona girmem inşallah ben de ayak uydururum.

Kültürle alakalı ya da erkek aileleri o evi fazla benimsiyorlar ve haklısın daha çok hamilelik döneminde rahatsız edici oluyor. Aradaki dengeyi sağlaması gereken eşler, benim eşim bilir ki ben cevap verirsem kalp kırarım havada atlar annesinin sözlerine. Çok önemli şeyler yaşamadık çok şükür de ben olayın her zaman eş de bittiğine inanıyorum.

Hiç sanmıyorum çekileceklerini :) sağlık olsun ne diyelim. İyice depresyona girmem inşallah ben de ayak uydururum.
Sende şakayla karışık alındığını yada söylemek istediğini söylesen içine bu kadar atmasan kırmadan yapınca senden iyisi olmuyor susunca üstüne geliyorlar

Bilmiyorumki canım. Aslında her ley olması gerektiği gibi ilerliyor ama işte ben biraz huzursuzum. Raporlayım hep evdeyim galiba alışık olmayınca insana çarpıyor bu tatil
:) Olabilir boş kaldığından eşine sarmışsın, ortada gözle görünür birşey yok diyorsun sonuçta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…