- 3 Temmuz 2010
- 2.687
- 2.774
- 448
Mrb canım hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inş.Merhaba kızlar bizde 11+4 olduk nasipse cinsiyet için doktor daha erken dedi ama tahminlerinizi yazarsanız çok sevinirimmm
İki kızım var ikisinde de aynı şeylere tiskindim aynı dönem aynı derece bulantılarım oldu ama ilk kızımda deli gibi erik ve karpuz yedim ikincide yemedim psikolojikmiydi bilmem ama tatlı yedim hep çünkü oğlan olsun çok istiyordum nasip inşallah bunadırİki bebeği cinsiyeti aynı olupta ikisinde de farklı şeylere aşeren oldu mu
Merhaba kızlar bizde 11+4 olduk nasipse cinsiyet için doktor daha erken dedi ama tahminlerinizi yazarsanız çok sevinirimmm
Canım benim önceki gebeliğimde hep ekşi acı şeylere aşerdim ikiz erkeklerdi.bu tekil gebelik henüz cinsiyetini bilmiyorum ama aynı şeylere aşeriyorum bilmiyorum bakalım hayırlısı allahtan.İki bebeği cinsiyeti aynı olupta ikisinde de farklı şeylere aşeren oldu mu
İnşallah gönlümüzdeki olurİki kızım var ikisinde de aynı şeylere tiskindim aynı dönem aynı derece bulantılarım oldu ama ilk kızımda deli gibi erik ve karpuz yedim ikincide yemedim psikolojikmiydi bilmem ama tatlı yedim hep çünkü oğlan olsun çok istiyordum nasip inşallah bunadır
Mrb canım tesekkür ederim amin insallahMrb canım hayırlı olsun sağlıkla al kucağına inş.
Amin canım benim sürekli erik yiyorum ve bulantı kusmalarım hala devam ediyor bakalım ama görenler erkek dedi hayırlı evlat olsunda merak işte :):):)İçimden kız demek geldi :) hayırlı evlat olsun insallah
Bencede o kordon bakalım hayırlısı. Yatış şekli kese şekli falan nasıl?Canım bir çıkıntı var gibi geldi bu sefer ama benim gördüğümü doktor haydi haydi görürdü yani acaba kordon filan mı dedim o yüzden :)
Bencede o kordon bakalım hayırlısı. Yatış şekli kese şekli falan nasıl?
Erkek diyesim geldi sana da canım :)Merak etmiyordum ama siz ekledikçe heveslendim. Ben de 12. hafta resmini ekliyorum, cinsiyet yorumunuzu bekliyorum kızlar :)
Süreç gerçekten çok zor ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri unuttum hepsini:) İnşallah yarın senin de güzel haberlerini alırız canım. Allah onları korusun ve bize bağışlasın:)Bence kız gibi hatta geçen hafta kontrole gittik eşim heyecandan video çekmemiş bir anlık böyle bir görüntü bende gördüm dedim keşke video olsaydı tekrar tekrar bakardım. Tahmin de bulunurdum. Senin kini görünce o zaman benim kide erkek diyorum gördüğüm seninkinden farklı çünkü :))
Ay canım yaa nasıl mutlu oldum yazını görünce Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bende haziran da 5 yıl olacak evleneli aynı süreçlerden geçtim. Tek fark benim aşılama 2 defa oldu ilaç tedavisi gördüm ondan önce 3 ay. Haftaya cuma 2li test olacak bende güzel sonuçlar alırım inşallah.
Araştır canım ama önüne geçebileceğin bişey değil ki ya da tedavisi olan bişey değil sadece bildiğinle kalırsın olcakmı olmayacak mı diye :) zamanla oluşan bişey.Simdi de plasenta yaslanmasi nedir diye araştıracağım. .. doktor bana daha ilk randevuda internette arastirma yapmayi yasaklamıştı
Bende sadece cinsiyet için gidicektim, ama 12.haftada kimi doktor söylemiyor diye erteledimBen dayanamadım tekrar hastaneye geldim sırf cinsiyet için. Bebek gayet sağlıklı ama cinsiyetini gormedi yaaaa(
Stres mi ahh stresss... Bir görmelisiniz beni... ailem ayrı destek eşim ayrı iş yeri ayrı destek off manyak bişey yaa ilgi manyağı oldum resmen, sırf ben strese girmeyim diye çoçuğumu bile onlar doğucak nerdeyse :) hatta bugunki ağlamamamın tek nedeni neden derdim yok diye idikesinlikle oyle stres en büyük düsmani insan vücudunun. Bizim vucudumuzun bile direncini kirarken bebeklerimiz napsin daha savunmasizlar. Dogurana kadar duygusuz kimlige bürünmek gerekiyo sanirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?