• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar maşallah hızınıza yetisemiyorum :)

LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet canım bana da bebis erkek gibi geldi ama eğer kızsa minnosa çok ayıp ettik :KK70:
Yok canım ya ne ayıbı :-) herkes daha bebek olmadan rüyamda kızın oldu gördüm, senin kesin kızın olacak vs dedikleri için ben çok etkilenmişim sanırım, kız fikrine çok alışkındım. Siz erkeğe benziyor dedikçe erkek bebek ihtimaline de çok ısınmaya başladım:-) iyi oldu bence:-)
Normalde avmye gittik mi gözüm hep kız kıyafetlerine giderdi, son gittiğimizde erkek eşyalarına da baktığımı fark ettim :halay:

Agirlikla alakali degil ki peynir domates bile yakiyo benim midemi. Yogurt yakiyo bazen erik yiyorum eksi o bile yakiyo. Aci tatli tuzlu eksi hersey yakiyo. Yumurta bazen dokunuyo bazen dokunmuyo. Normal yagli salcali yemekleri saymiyorum bile onlar mahvediyo.
Peynir yakıyor o zaman. Sabah yedikten sonra başlıyor. Gerçi gece de oluyor onu yapan ne bilmiyorum.

Kızlar ben dün 2li test için gittim. 13+5deyiz ama ultrasonda 15 hafta çıktı. Ense 1.8 boy 91mm çıktı. Boy 84 den büyük olunca test yapılamıyomuş kan veremedim yani. 14.haftanın son gününe kalınca böyle oldu sağolsunlar en son güne randevu verdiler. Ya nipt ya da 4 lü test yaptıracaksın dediler. Nipt pahalı bir testmiş ama şükür tepecik hastanesi yapıyormuş hemen oraya geçtim kan verdim 20 güne çıkacakmış. Ordaki genetikdoktoru ense kalınlığı normal dedi. Benimki tüp bebek hafta nasıl daha büyük çıkıyor onu anlamadım?
Masallah diyelim. Ben 3 ultrasonun ilkinde 2 gün ikincisinde 4 gün sonuncusunda da 6 gün (neredeyse hafta ) büyük çıkınca arastirmistim. En sonuncusunda da 11 haftaliķ idim.
3 hafta fark yoksa sorun yok. Bebis iyi besleniyor anneyi sömürüyor ve boyu da uzun olacak demek. Ileriki haftalarinda daha da büyük çıkar dedi üç cocuk annesi tanıdığım.

Masallah diyelim. Ben 3 ultrasonun ilkinde 2 gün ikincisinde 4 gün sonuncusunda da 6 gün (neredeyse hafta ) büyük çıkınca arastirmistim. En sonuncusunda da 11 haftaliķ idim.
3 hafta fark yoksa sorun yok. Bebis iyi besleniyor anneyi sömürüyor ve boyu da uzun olacak demek. Ileriki haftalarinda daha da büyük çıkar dedi üç cocuk annesi tanıdığım.
Benimde oğlum 6 gun öndeydi, bu da 1 hafta önde. Ama son haftalarda plesanta yaşlanması mı ne bişey oldu bebeğe besin gitmedi büyümedi 37+4 de doğurdum düşük kiloyla :) yani başlarda olduğu gibi son haftalarda önemli inşallah sona kadar normal seyrinde ilerlerler :)

Kizlar madem anlayan var benimkine de bisey soyleyin maksat eglence olsun catliyorum meraktan:KK70: 10 haftalik hali

Eklentiler

• A0B6EEF3-C95D-4DC3-87FC-7894180526B3.jpeg
    A0B6EEF3-C95D-4DC3-87FC-7894180526B3.jpeg
    48,5 KB · Görüntüleme: 54
Benimde oğlum 6 gun öndeydi, bu da 1 hafta önde. Ama son haftalarda plesanta yaşlanması mı ne bişey oldu bebeğe besin gitmedi büyümedi 37+4 de doğurdum düşük kiloyla :) yani başlarda olduğu gibi son haftalarda önemli inşallah sona kadar normal seyrinde ilerlerler :)

Simdi de plasenta yaslanmasi nedir diye araştıracağım. .. doktor bana daha ilk randevuda internette arastirma yapmayi yasaklamıştı :skandal:

Back