- 27 Şubat 2018
- 3.666
- 5.470
- 158
Canım sağlıklı olsun tabi de oğlumda da çok kusardım Şuan yine çok kusuyorum erkek bebeklerde mi çok oluyor anlamadım ki.Dedigim gibi hamileliğim diğerlerinden çok farklı. Benim kızlarıma gebeyken ayıptır söylemesi sürekli vajinada ağrı vardi. Ama bunda o yok bel ağrısı çok fazla var. Diğerleri çok rahattı bunda bulantı ve kusmam çok oldu o yuzden diyorum ama bakalım nasip kısmet.
Canım ya kıyamam rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin:)Kızlarr doktora gittim .ikili test için ense kalınlığına bakıldı 1.3 cıktı kanda verdim onun sonucu da ertesi gün çıkacak.bebeğimi de gördüm elleri , ayakları kıpır kıpırdı. o sırada benim kalbim yerinden fırlayacaktı zaten.Doktorda cinsiyet konusunda tahminim var dedi önce ,sonrada pipisini gösterdi:) şuan bunları yaşadığıma inanamıyorum.5.5 yıllık evlilikte 4 aşılama,1 ameliyat 3 kez de tüp bebk yaptırmış biri olarak...rüyada gibiyim sanki. Allah bebeklerimizi korusun onları bize bağışlasın İnsallah
Canım sağlıklı olsun tabi de oğlumda da çok kusardım Şuan yine çok kusuyorum erkek bebeklerde mi çok oluyor anlamadım ki.
Canım erkek bence yaMalesef ya 5 haftalık yok. Ya sana yemin ederim insanlar konuşmasın hakkımızda diye çok istiyorum erkek çocuğu. Eşimin adını kızlar babası diye cikarmislardi. eşim çok şükür iyi kizlari da cok seviyor ama illaki onun bir yanida istiyordur. Ay Allahim sen hayırlısını ver.
Canım değil yani benim doktorum biraz fazla temkinli bir adam yani kesinlikle 16 olmadan bir şey söylemez hatta 20. Hafta ayrıntılıyı bile bekleyebilir bende kız olmasını çok istiyorum ya ama tabi bir taraftan da diyorum oğluma hamileyken 2 li testlerim filan her şey normalken 20. Haftada ayrıntılı ultrAsonda sorun çıktı neler yaşadık sadece sağlıklı olsun diyorum.Bilmiyorum ki canım. Ben hiç birinde kusmamistim. Hatta mide bulantım da yoktu ama bunda 12 haftaya kadar çok kötüydüm. Bakalım bende merak ediyorum ama sabredecem mecbur. Seninki daha belli değil dimi?
Çok güzel söylemişsin canım allah hayırlısını versin hepsi çok Sevilir.Peygamber efendimize de neler yapmışlar canım kızları var diye, oğlunu kaybetti diye, üzülme sakın. O zamandan bu zamana değişen bir şey yok işte, acımasız insanlar anca boş boş konuşuyorlar işte... Halbuki evladın kızı erkeği mi olur? Vatanına milletine ailesine hayırlı, sağlıklı olsunlar onlar daha ne istenir...
Canım değil yani benim doktorum biraz fazla temkinli bir adam yani kesinlikle 16 olmadan bir şey söylemez hatta 20. Hafta ayrıntılıyı bile bekleyebilir bende kız olmasını çok istiyorum ya ama tabi bir taraftan da diyorum oğluma hamileyken 2 li testlerim filan her şey normalken 20. Haftada ayrıntılı ultrAsonda sorun çıktı neler yaşadık sadece sağlıklı olsun diyorum.
Aman kuzum ben spiral mağduru biri olarak :))) tavsiyem spiral takılırken öylece yat zorluk çıkartma tam yerleştirsinler:))))Ben tüpleri baglatmam da en iyisi Spiral. Bakalım hele bi hayırlısıyla doguralimda Allah kerim.
Amin kuzum hepimizin inşallah.Aynen canim en önemlisi sağlıklı olması. Rabbim gonlundekini hayırlısıyla verir inşallah. Ogluşunuda sana bağışlasın dertlerini göstermesin.
Süreç gerçekten çok zor ama hamile olduğumu öğrendiğimden beri unuttum hepsini:) İnşallah yarın senin de güzel haberlerini alırız canım. Allah onları korusun ve bize bağışlasın:)
Canım tam olarak üzerine bastın. Regenesisi kullandığım gün üç kere kustum. Normalde bulantım bitmişti.Ama çözümü şöyle buldum gece yatarken sandviç yap ye hemen üzerine hapı iç uyu Sabah da kalkar kalkmaz kahvaltı yap.Doktora söyledim mideye en hafif bu diğerleri daha beter kusturur dedikızlar ben çok fenalardayım. Hiç olmadığı kadar çok bulanıyor midem. Resmen burnumdan fln da kustum aynı zamanda. İlk defa oldumm bu kadar. Regenesis max verdi balık yağlı magrom verdi magnezyum bide demir ilacı verdi acaba ilaçlar mı yapıyor beni böyle. Ne güzel geçiyordu
Bir de şu dikkatimi çekti Regenesis zaten balık yağlı fazlasıyla.Tekrar neden magrom vermiş. Demir ilacı da bulantı yapar hepsini gece içmek lazım ama demir ilacı aç içilmesi lazım Ya da yemekten iki saat sonra Onu nasıl içeceğimi bilmiyorum..kızlar ben çok fenalardayım. Hiç olmadığı kadar çok bulanıyor midem. Resmen burnumdan fln da kustum aynı zamanda. İlk defa oldumm bu kadar. Regenesis max verdi balık yağlı magrom verdi magnezyum bide demir ilacı verdi acaba ilaçlar mı yapıyor beni böyle. Ne güzel geçiyordu
Gelişimi hızlıdır bir de ultrasondan ultrasona değişir.Ben bi doktora gittiğim de bu ne ya bu bebek kocaman nasıl olur demişti. Son adet tarihi baz alınamaz transfer alınır dedi. Halbuki vücudun normal işleyiş süresine göre transfer yapılıyor her şey aynı yani transfer olması önemli değil Başka hiç bir doktor şaşırmadı bu şaşırmıştı deli :)Kızlar ben dün 2li test için gittim. 13+5deyiz ama ultrasonda 15 hafta çıktı. Ense 1.8 boy 91mm çıktı. Boy 84 den büyük olunca test yapılamıyomuş kan veremedim yani. 14.haftanın son gününe kalınca böyle oldu sağolsunlar en son güne randevu verdiler. Ya nipt ya da 4 lü test yaptıracaksın dediler. Nipt pahalı bir testmiş ama şükür tepecik hastanesi yapıyormuş hemen oraya geçtim kan verdim 20 güne çıkacakmış. Ordaki genetikdoktoru ense kalınlığı normal dedi. Benimki tüp bebek hafta nasıl daha büyük çıkıyor onu anlamadım?
Emira SY Canım benim cinsiyeti de girebilirsin erkek :)
Amin canımm Allah razı olsun hepimiz sağlıkla mutlulukla kucağımıza alıp büyütelim inşallah :)Allah bağışlasın. Rabbim sağlıkla kucağına almayida nasip etsin inşallah
Havalar ısındı ya daha balık yiyemem canım ben. Kışın çok yedim ama. En iyisi ilacı doktora bir sormak.Canım ara ara mı içsen balık yağını? Balık yiyor musun ?
Teşekkürler canım inşallahMasallah diyelim. Ben 3 ultrasonun ilkinde 2 gün ikincisinde 4 gün sonuncusunda da 6 gün (neredeyse hafta ) büyük çıkınca arastirmistim. En sonuncusunda da 11 haftaliķ idim.
3 hafta fark yoksa sorun yok. Bebis iyi besleniyor anneyi sömürüyor ve boyu da uzun olacak demek. Ileriki haftalarinda daha da büyük çıkar dedi üç cocuk annesi tanıdığım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?