• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar ben dün 2li test için gittim. 13+5deyiz ama ultrasonda 15 hafta çıktı. Ense 1.8 boy 91mm çıktı. Boy 84 den büyük olunca test yapılamıyomuş kan veremedim yani. 14.haftanın son gününe kalınca böyle oldu sağolsunlar en son güne randevu verdiler. Ya nipt ya da 4 lü test yaptıracaksın dediler. Nipt pahalı bir testmiş ama şükür tepecik hastanesi yapıyormuş hemen oraya geçtim kan verdim 20 güne çıkacakmış. Ordaki genetikdoktoru ense kalınlığı normal dedi. Benimki tüp bebek hafta nasıl daha büyük çıkıyor onu anlamadım?
Benim de tüp bebek ve 1 hafta önden gidiyo gelişimi anormal bi durum yok merak etme. Her bebeğin gelişimi günü gününe aynı olmuyor zaten

Ben daha geçen cumartesi gittim, orda göstermedi. Bir sonraki randevum 31 mayısta. Daha çoook var...

Beklemek ne kadar da zor geliyor insana ya. Bakalım hayırlısı olsun artık. Ama benim bence kiz artık. Erkek olsaydı belli olurdu diyorum

nrine nrine canım 5 haftalık kese görüntüsü de var mı? Bu kese de erkek kesesi gibi :)

nrine nrine canım 5 haftalık kese görüntüsü de var mı? Bu kese de erkek kesesi gibi :)

Malesef ya 5 haftalık yok. Ya sana yemin ederim insanlar konuşmasın hakkımızda diye çok istiyorum erkek çocuğu. Eşimin adını kızlar babası diye cikarmislardi. eşim çok şükür iyi kizlari da cok seviyor ama illaki onun bir yanida istiyordur. Ay Allahim sen hayırlısını ver.

Malesef ya 5 haftalık yok. Ya sana yemin ederim insanlar konuşmasın hakkımızda diye çok istiyorum erkek çocuğu. Eşimin adını kızlar babası diye cikarmislardi. eşim çok şükür iyi kizlari da cok seviyor ama illaki onun bir yanida istiyordur. Ay Allahim sen hayırlısını ver.

Tahmin edebiliyorum canım... Millet konuşmayı pek sever :) Rabbim en hayırlısını nasip etsin. Hayırlısıyla tattirsin o duyguyu da. Bakarsın bu olmazsa 6. Erkek olur :P

Tahmin edebiliyorum canım... Millet konuşmayı pek sever :) Rabbim en hayırlısını nasip etsin. Hayırlısıyla tattirsin o duyguyu da. Bakarsın bu olmazsa 6. Erkek olur :p

Ne 6.mı ?:işsiz:Eşim artık diyor Allah bize ne nasip ederse etsin bu doğumdan sonra kordonlari baglatacaksin diyor. Bende çok yoruldum. :olamaz:

Peygamber efendimize de neler yapmışlar canım kızları var diye, oğlunu kaybetti diye, üzülme sakın. O zamandan bu zamana değişen bir şey yok işte, acımasız insanlar anca boş boş konuşuyorlar işte... Halbuki evladın kızı erkeği mi olur? Vatanına milletine ailesine hayırlı, sağlıklı olsunlar onlar daha ne istenir...

Ne 6.mı ?:işsiz:Eşim artık diyor Allah bize ne nasip ederse etsin bu doğumdan sonra kordonlari baglatacaksin diyor. Bende çok yoruldum. :olamaz:

Bence istemiyorsa kendi vazektomi yaptırsin neden sen tüpleri bağlatiyormussun >:( ayrıca tüpleri bağlattigi halde hamile kalani da duydum :D Allah isteyenlere versin tabi de :)

Peygamber efendimize de neler yapmışlar canım kızları var diye, oğlunu kaybetti diye, üzülme sakın. O zamandan bu zamana değişen bir şey yok işte, acımasız insanlar anca boş boş konuşuyorlar işte... Halbuki evladın kızı erkeği mi olur? Vatanına milletine ailesine hayırlı, sağlıklı olsunlar onlar daha ne istenir...

Amin canım aynen öyle...

yaaa sana da geçmiş olsun çok fena bşey bari bulantının kesmesi için bişey verse hem çalışıyorum çok zor oluyor resmen iş yapamıyorum..
Canım ben yarın gittiğimde konuşucam zaten beni görünce sorar mutlaka göz damarlarım çatladı ben oldu kusmaktan hiçbir şey yiyemiyorum 50 kiloya düştüm.

Kızlar ben dün 2li test için gittim. 13+5deyiz ama ultrasonda 15 hafta çıktı. Ense 1.8 boy 91mm çıktı. Boy 84 den büyük olunca test yapılamıyomuş kan veremedim yani. 14.haftanın son gününe kalınca böyle oldu sağolsunlar en son güne randevu verdiler. Ya nipt ya da 4 lü test yaptıracaksın dediler. Nipt pahalı bir testmiş ama şükür tepecik hastanesi yapıyormuş hemen oraya geçtim kan verdim 20 güne çıkacakmış. Ordaki genetikdoktoru ense kalınlığı normal dedi. Benimki tüp bebek hafta nasıl daha büyük çıkıyor onu anlamadım?
Canım maşalllah demek ki bebeğinin gelişimi güzel nazar değmesin maşallah.

Back