- 2 Ocak 2015
- 490
- 565
- 123
Merak etmiyordum ama siz ekledikçe heveslendim. Ben de 12. hafta resmini ekliyorum, cinsiyet yorumunuzu bekliyorum kızlar :)
Bencede erkek seninki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merak etmiyordum ama siz ekledikçe heveslendim. Ben de 12. hafta resmini ekliyorum, cinsiyet yorumunuzu bekliyorum kızlar :)
Bende sadece cinsiyet için gidicektim, ama 12.haftada kimi doktor söylemiyor diye erteledimya da bebek kendini göstermiyor. Beraber haftayı bekleriz napalım :)
Benim de tüp bebek ve 1 hafta önden gidiyo gelişimi anormal bi durum yok merak etme. Her bebeğin gelişimi günü gününe aynı olmuyor zatenKızlar ben dün 2li test için gittim. 13+5deyiz ama ultrasonda 15 hafta çıktı. Ense 1.8 boy 91mm çıktı. Boy 84 den büyük olunca test yapılamıyomuş kan veremedim yani. 14.haftanın son gününe kalınca böyle oldu sağolsunlar en son güne randevu verdiler. Ya nipt ya da 4 lü test yaptıracaksın dediler. Nipt pahalı bir testmiş ama şükür tepecik hastanesi yapıyormuş hemen oraya geçtim kan verdim 20 güne çıkacakmış. Ordaki genetikdoktoru ense kalınlığı normal dedi. Benimki tüp bebek hafta nasıl daha büyük çıkıyor onu anlamadım?
Erkek diyesim geldi sana da canım :)
Bencede erkek seninki
İki kişiden erkek yorumu geldi demek :) bakalım tutucak mı..
Ben daha geçen cumartesi gittim, orda göstermedi. Bir sonraki randevum 31 mayısta. Daha çoook var...Sen ne zaman kontrole gidecen
Ben daha geçen cumartesi gittim, orda göstermedi. Bir sonraki randevum 31 mayısta. Daha çoook var...
Bana da erkek gibi geldi canım senin minnoşİki kişiden erkek yorumu geldi demek :) bakalım tutucak mı..
nrine canım 5 haftalık kese görüntüsü de var mı? Bu kese de erkek kesesi gibi :)
Malesef ya 5 haftalık yok. Ya sana yemin ederim insanlar konuşmasın hakkımızda diye çok istiyorum erkek çocuğu. Eşimin adını kızlar babası diye cikarmislardi. eşim çok şükür iyi kizlari da cok seviyor ama illaki onun bir yanida istiyordur. Ay Allahim sen hayırlısını ver.
Tahmin edebiliyorum canım... Millet konuşmayı pek sever :) Rabbim en hayırlısını nasip etsin. Hayırlısıyla tattirsin o duyguyu da. Bakarsın bu olmazsa 6. Erkek olur![]()
Ooo bir erkek yorumu daha :) hayırlsı canım,sağlıklı olsun da hiç farketmez cinsiyeti.Bana da erkek gibi geldi canım senin minnoş![]()
Peygamber efendimize de neler yapmışlar canım kızları var diye, oğlunu kaybetti diye, üzülme sakın. O zamandan bu zamana değişen bir şey yok işte, acımasız insanlar anca boş boş konuşuyorlar işte... Halbuki evladın kızı erkeği mi olur? Vatanına milletine ailesine hayırlı, sağlıklı olsunlar onlar daha ne istenir...Malesef ya 5 haftalık yok. Ya sana yemin ederim insanlar konuşmasın hakkımızda diye çok istiyorum erkek çocuğu. Eşimin adını kızlar babası diye cikarmislardi. eşim çok şükür iyi kizlari da cok seviyor ama illaki onun bir yanida istiyordur. Ay Allahim sen hayırlısını ver.
Ne 6.mı ?Eşim artık diyor Allah bize ne nasip ederse etsin bu doğumdan sonra kordonlari baglatacaksin diyor. Bende çok yoruldum.
![]()
Bizimki yalnızca merak canım, dediğin gibi sağlıklı olsunlar gerisi önemli değilOoo bir erkek yorumu daha :) hayırlsı canım,sağlıklı olsun da hiç farketmez cinsiyeti.
Peygamber efendimize de neler yapmışlar canım kızları var diye, oğlunu kaybetti diye, üzülme sakın. O zamandan bu zamana değişen bir şey yok işte, acımasız insanlar anca boş boş konuşuyorlar işte... Halbuki evladın kızı erkeği mi olur? Vatanına milletine ailesine hayırlı, sağlıklı olsunlar onlar daha ne istenir...
Canım ben yarın gittiğimde konuşucam zaten beni görünce sorar mutlaka göz damarlarım çatladı ben oldu kusmaktan hiçbir şey yiyemiyorum 50 kiloya düştüm.yaaa sana da geçmiş olsun çok fena bşey bari bulantının kesmesi için bişey verse hem çalışıyorum çok zor oluyor resmen iş yapamıyorum..
Bence istemiyorsa kendi vazektomi yaptırsin neden sen tüpleri bağlatiyormussunayrıca tüpleri bağlattigi halde hamile kalani da duydum
Allah isteyenlere versin tabi de :)
Canım maşalllah demek ki bebeğinin gelişimi güzel nazar değmesin maşallah.Kızlar ben dün 2li test için gittim. 13+5deyiz ama ultrasonda 15 hafta çıktı. Ense 1.8 boy 91mm çıktı. Boy 84 den büyük olunca test yapılamıyomuş kan veremedim yani. 14.haftanın son gününe kalınca böyle oldu sağolsunlar en son güne randevu verdiler. Ya nipt ya da 4 lü test yaptıracaksın dediler. Nipt pahalı bir testmiş ama şükür tepecik hastanesi yapıyormuş hemen oraya geçtim kan verdim 20 güne çıkacakmış. Ordaki genetikdoktoru ense kalınlığı normal dedi. Benimki tüp bebek hafta nasıl daha büyük çıkıyor onu anlamadım?