2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280

Maşallah Rabbim bağışlasın insallah

Bu sizlerin ortak kararıyla olabilir, sizler ve topik sahibesi bilir ne derseniz onu yaparız.

Bence silinip tekrar yapilabilir :)

Çok geçmiş olsun canım ya doktorunu arasana belki neyden olduğunu biliyordur kullandığın bir ilacı bırak der

Rabbim bağışlasın canım, maşallah subhanallah

Ense kalınlığı iyimiymiş normal sonuçlar böylemi tam bilmiyorum da

Oğlumun eşi benim kızım olur ben öyle görürüm en azından . Gitmekle en doğrusunu yapıyorsun.

Canım ya İnan senin gibiyim Ben hiçbir şey kullanmıyorum Şuan yarIn doktorla konuşucam

Bende başlarım diyete de çok ağır beslenmiyorum, tatlı yakıyor sanırım bir süre uzak durayım bakayım o muymuş.
Agirlikla alakali degil ki peynir domates bile yakiyo benim midemi. Yogurt yakiyo bazen erik yiyorum eksi o bile yakiyo. Aci tatli tuzlu eksi hersey yakiyo. Yumurta bazen dokunuyo bazen dokunmuyo. Normal yagli salcali yemekleri saymiyorum bile onlar mahvediyo.

Ben de ultrason sırasında dikkatli baktim ve bu görüntüyu cekip de emin oldum kız diye. Internetten erkek ultrasonlariyla karsilastirdim. Senin gibi kız bu dedim. Simdi herkes erkek deyince acabaaaaaa?????

Bence kız gibi hatta geçen hafta kontrole gittik eşim heyecandan video çekmemiş bir anlık böyle bir görüntü bende gördüm dedim keşke video olsaydı tekrar tekrar bakardım. Tahmin de bulunurdum. Senin kini görünce o zaman benim kide erkek diyorum gördüğüm seninkinden farklı çünkü :))

Ay canım yaa nasıl mutlu oldum yazını görünce Allah tamamına erdirsin inşallah sağlıkla kucağına alırsın inşallah. Bende haziran da 5 yıl olacak evleneli aynı süreçlerden geçtim. Tek fark benim aşılama 2 defa oldu ilaç tedavisi gördüm ondan önce 3 ay. Haftaya cuma 2li test olacak bende güzel sonuçlar alırım inşallah.

Evet canım kesinlikle öyle. Bende mutsuz bebek olmasından korkuyorum bir de mutsuz annelerin bebeklerinde kolik daha çok görüşüyormuş.
kesinlikle oyle stres en büyük düsmani insan vücudunun. Bizim vucudumuzun bile direncini kirarken bebeklerimiz napsin daha savunmasizlar. Dogurana kadar duygusuz kimlige bürünmek gerekiyo sanirim.

Geçmiş olsun ya. Mideni rahatlamak şeyler yesen. Ne iyi geliyor bilmiyorum ki aslında ılık süt mideye iyi geliyor diyorlar. Allah yardımcın olsun.
Amin canım ama ne yapsam fayda etmedi. Ne yersem çıkarıyorum anlamadım bende hemde çalışıyorum çok zor oluyor ((

Ehehhe kesesi erkek gibi, ama bilemedm ben burdan öğrendiklerimle biliyorum

Eheheh bende erkek istiyorum ama herkes kız dedi

Ay geçmiş olsun canım belki ilaçlar yapmıştır ama ne çare olur hiç bilmiyorum canım
saol canım benım bende bilmiyorum kaldım çaresiz

Kızlar ben dün 2li test için gittim. 13+5deyiz ama ultrasonda 15 hafta çıktı. Ense 1.8 boy 91mm çıktı. Boy 84 den büyük olunca test yapılamıyomuş kan veremedim yani. 14.haftanın son gününe kalınca böyle oldu sağolsunlar en son güne randevu verdiler. Ya nipt ya da 4 lü test yaptıracaksın dediler. Nipt pahalı bir testmiş ama şükür tepecik hastanesi yapıyormuş hemen oraya geçtim kan verdim 20 güne çıkacakmış. Ordaki genetikdoktoru ense kalınlığı normal dedi. Benimki tüp bebek hafta nasıl daha büyük çıkıyor onu anlamadım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…