Kızlarr doktora gittim .ikili test için ense kalınlığına bakıldı 1.3 cıktı kanda verdim onun sonucu da ertesi gün çıkacak.bebeğimi de gördüm elleri , ayakları kıpır kıpırdı. o sırada benim kalbim yerinden fırlayacaktı zaten.Doktorda cinsiyet konusunda tahminim var dedi önce ,sonrada pipisini gösterdi:) şuan bunları yaşadığıma inanamıyorum.5.5 yıllık evlilikte 4 aşılama,1 ameliyat 3 kez de tüp bebk yaptırmış biri olarak...rüyada gibiyim sanki. Allah bebeklerimizi korusun onları bize bağışlasın İnsallah
Amin canım çok sağolAllah gönlüne göre versin tamamina erdirsin hepimizinkini de.
Sen gibi olanların yüzünü guldursun tez zamanda! MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH
Sağlıklı da olursa inşallah, dadından yenmez artık o teyzesi :)))))))Canım seninki bana da kız gibi geldi
Hayırlı evlat olsunlar inşallah, sağol canımEhehhe kesesi erkek gibi, ama bilemedm ben burdan öğrendiklerimle biliyorum
Bu sizlerin ortak kararıyla olabilir, sizler ve topik sahibesi bilirne derseniz onu yaparız.
kızlar ben çok fenalardayım. Hiç olmadığı kadar çok bulanıyor midem. Resmen burnumdan fln da kustum aynı zamanda. İlk defa oldumm bu kadar. Regenesis max verdi balık yağlı magrom verdi magnezyum bide demir ilacı verdi acaba ilaçlar mı yapıyor beni böyle. Ne güzel geçiyordu
Rabbim bağışlasın canım, maşallah subhanallahKızlarr doktora gittim .ikili test için ense kalınlığına bakıldı 1.3 cıktı kanda verdim onun sonucu da ertesi gün çıkacak.bebeğimi de gördüm elleri , ayakları kıpır kıpırdı. o sırada benim kalbim yerinden fırlayacaktı zaten.Doktorda cinsiyet konusunda tahminim var dedi önce ,sonrada pipisini gösterdi:) şuan bunları yaşadığıma inanamıyorum.5.5 yıllık evlilikte 4 aşılama,1 ameliyat 3 kez de tüp bebk yaptırmış biri olarak...rüyada gibiyim sanki. Allah bebeklerimizi korusun onları bize bağışlasın İnsallah
Ense kalınlığı iyimiymiş normal sonuçlar böylemi tam bilmiyorum daKızlarr doktora gittim .ikili test için ense kalınlığına bakıldı 1.3 cıktı kanda verdim onun sonucu da ertesi gün çıkacak.bebeğimi de gördüm elleri , ayakları kıpır kıpırdı. o sırada benim kalbim yerinden fırlayacaktı zaten.Doktorda cinsiyet konusunda tahminim var dedi önce ,sonrada pipisini gösterdi:) şuan bunları yaşadığıma inanamıyorum.5.5 yıllık evlilikte 4 aşılama,1 ameliyat 3 kez de tüp bebk yaptırmış biri olarak...rüyada gibiyim sanki. Allah bebeklerimizi korusun onları bize bağışlasın İnsallah
Oğlumun eşi benim kızım olur ben öyle görürüm en azından . Gitmekle en doğrusunu yapıyorsun.evet canım işte onu anlatmaya çalışıyorum. alışverişe gidiyoruz mesela, benim beğendiğim bluzu hemen kendine alıyo. bide ben senden önce davrandım deyip gülüyo. bişey beğeniyorum aksesuar hemen kendine alıyo vs. ve oğlunu çok çok seviyo ondan kıskanıyo. sevsin gözüm yok ama balayında bile sabah arayıp akşam aramamış diye oğlu için neler saydırdı arayıp.
ama eşim için gidicem canım haklısın
doktorum 3 ün altında olmasının iyi olduğunu söyledi.Yani sonuç iyi ama tabi kan testi sonucuna göre risk ortaya çıkacak. o da yarın belli olacak zatenEnse kalınlığı iyimiymiş normal sonuçlar böylemi tam bilmiyorum da
Canım ya İnan senin gibiyim Ben hiçbir şey kullanmıyorum Şuan yarIn doktorla konuşucamkızlar ben çok fenalardayım. Hiç olmadığı kadar çok bulanıyor midem. Resmen burnumdan fln da kustum aynı zamanda. İlk defa oldumm bu kadar. Regenesis max verdi balık yağlı magrom verdi magnezyum bide demir ilacı verdi acaba ilaçlar mı yapıyor beni böyle. Ne güzel geçiyordu
Agirlikla alakali degil ki peynir domates bile yakiyo benim midemi. Yogurt yakiyo bazen erik yiyorum eksi o bile yakiyo. Aci tatli tuzlu eksi hersey yakiyo. Yumurta bazen dokunuyo bazen dokunmuyo. Normal yagli salcali yemekleri saymiyorum bile onlar mahvediyo.Bende başlarım diyete de çok ağır beslenmiyorum, tatlı yakıyor sanırım bir süre uzak durayım bakayım o muymuş.
Ben de ultrason sırasında dikkatli baktim ve bu görüntüyu cekip de emin oldum kız diye. Internetten erkek ultrasonlariyla karsilastirdim. Senin gibi kız bu dedim. Simdi herkes erkek deyince acabaaaaaa?????
Kızlarr doktora gittim .ikili test için ense kalınlığına bakıldı 1.3 cıktı kanda verdim onun sonucu da ertesi gün çıkacak.bebeğimi de gördüm elleri , ayakları kıpır kıpırdı. o sırada benim kalbim yerinden fırlayacaktı zaten.Doktorda cinsiyet konusunda tahminim var dedi önce ,sonrada pipisini gösterdi:) şuan bunları yaşadığıma inanamıyorum.5.5 yıllık evlilikte 4 aşılama,1 ameliyat 3 kez de tüp bebk yaptırmış biri olarak...rüyada gibiyim sanki. Allah bebeklerimizi korusun onları bize bağışlasın İnsallah
kesinlikle oyle stres en büyük düsmani insan vücudunun. Bizim vucudumuzun bile direncini kirarken bebeklerimiz napsin daha savunmasizlar. Dogurana kadar duygusuz kimlige bürünmek gerekiyo sanirim.Evet canım kesinlikle öyle. Bende mutsuz bebek olmasından korkuyorum bir de mutsuz annelerin bebeklerinde kolik daha çok görüşüyormuş.
Amin canım ama ne yapsam fayda etmedi. Ne yersem çıkarıyorum anlamadım bende hemde çalışıyorum çok zor oluyorGeçmiş olsun ya. Mideni rahatlamak şeyler yesen. Ne iyi geliyor bilmiyorum ki aslında ılık süt mideye iyi geliyor diyorlar. Allah yardımcın olsun.
saol canım benım bende bilmiyorum kaldım çaresizEhehhe kesesi erkek gibi, ama bilemedm ben burdan öğrendiklerimle biliyorum
Eheheh bende erkek istiyorum ama herkes kız dedi
Ay geçmiş olsun canım belki ilaçlar yapmıştır ama ne çare olur hiç bilmiyorum canım
çok teşekkür ederim canım Eğer akşama kadar geçmezse son çare öyle yapıcam hiç dayanılcak gibi değilBence silinip tekrar yapilabilir :)
Çok geçmiş olsun canım ya doktorunu arasana belki neyden olduğunu biliyordur kullandığın bir ilacı bırak der
yaaa sana da geçmiş olsun çok fena bşey bari bulantının kesmesi için bişey verse hem çalışıyorum çok zor oluyor resmen iş yapamıyorum..Canım ya İnan senin gibiyim Ben hiçbir şey kullanmıyorum Şuan yarIn doktorla konuşucam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?