Yok canım ya ne ayıbıKızlar maşallah hızınıza yetisemiyorum :)
LezzetliCipetpet canım bana da bebis erkek gibi geldi ama eğer kızsa minnosa çok ayıp ettik
Peynir yakıyor o zaman. Sabah yedikten sonra başlıyor. Gerçi gece de oluyor onu yapan ne bilmiyorum.Agirlikla alakali degil ki peynir domates bile yakiyo benim midemi. Yogurt yakiyo bazen erik yiyorum eksi o bile yakiyo. Aci tatli tuzlu eksi hersey yakiyo. Yumurta bazen dokunuyo bazen dokunmuyo. Normal yagli salcali yemekleri saymiyorum bile onlar mahvediyo.
Masallah diyelim. Ben 3 ultrasonun ilkinde 2 gün ikincisinde 4 gün sonuncusunda da 6 gün (neredeyse hafta ) büyük çıkınca arastirmistim. En sonuncusunda da 11 haftaliķ idim.Kızlar ben dün 2li test için gittim. 13+5deyiz ama ultrasonda 15 hafta çıktı. Ense 1.8 boy 91mm çıktı. Boy 84 den büyük olunca test yapılamıyomuş kan veremedim yani. 14.haftanın son gününe kalınca böyle oldu sağolsunlar en son güne randevu verdiler. Ya nipt ya da 4 lü test yaptıracaksın dediler. Nipt pahalı bir testmiş ama şükür tepecik hastanesi yapıyormuş hemen oraya geçtim kan verdim 20 güne çıkacakmış. Ordaki genetikdoktoru ense kalınlığı normal dedi. Benimki tüp bebek hafta nasıl daha büyük çıkıyor onu anlamadım?
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla gelmesini nasip etsin inşallah :))Benim bebiş erkekmiş.
Silip yeniden mi yapsak anketi görünür olarak diye içimden geçmediği değil
Bu sizlerin ortak kararıyla olabilir, sizler ve topik sahibesi bilirne derseniz onu yaparız.
Benimde oğlum 6 gun öndeydi, bu da 1 hafta önde. Ama son haftalarda plesanta yaşlanması mı ne bişey oldu bebeğe besin gitmedi büyümedi 37+4 de doğurdum düşük kiloyla :) yani başlarda olduğu gibi son haftalarda önemli inşallah sona kadar normal seyrinde ilerlerler :)Masallah diyelim. Ben 3 ultrasonun ilkinde 2 gün ikincisinde 4 gün sonuncusunda da 6 gün (neredeyse hafta ) büyük çıkınca arastirmistim. En sonuncusunda da 11 haftaliķ idim.
3 hafta fark yoksa sorun yok. Bebis iyi besleniyor anneyi sömürüyor ve boyu da uzun olacak demek. Ileriki haftalarinda daha da büyük çıkar dedi üç cocuk annesi tanıdığım.
Bir de şimdi deneyiniz hamile hanımlar :)))Herkese uyarsa benim için de uygundurMune abla . :)
Sırtını dönmüş, erkek bu hehehe...Kizlar madem anlayan var benimkine de bisey soyleyin maksat eglence olsun catliyorum meraktan10 haftalik hali
Hadi bakalımSırtını dönmüş, erkek bu hehehe...
Benimde oğlum 6 gun öndeydi, bu da 1 hafta önde. Ama son haftalarda plesanta yaşlanması mı ne bişey oldu bebeğe besin gitmedi büyümedi 37+4 de doğurdum düşük kiloyla :) yani başlarda olduğu gibi son haftalarda önemli inşallah sona kadar normal seyrinde ilerlerler :)
Tekrar teşekkür ederizBir de şimdi deneyiniz hamile hanımlar :)))
Eki Görüntüle 2144410 buda şimdiki hali
Eki Görüntüle 2144410 buda şimdiki hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?