Ayyy 5 miii futbol takımımı kurcakmış bizimki 3 kardes 3 ude erkek sanirim annesine özeniyo 3 cocuk yapcakBenim eşim 5 çocuk istiyor bacım ben bittim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayyy 5 miii futbol takımımı kurcakmış bizimki 3 kardes 3 ude erkek sanirim annesine özeniyo 3 cocuk yapcakBenim eşim 5 çocuk istiyor bacım ben bittim![]()
Ama hic farkinda degil 1 cocuk daha dogursan sevgilisini esini kaybedecekAyyy 5 miii futbol takımımı kurcakmış bizimki 3 kardes 3 ude erkek sanirim annesine özeniyo 3 cocuk yapcak
evet cihazda eskiydi cok anlasilmiuor.belki keseden anlasilir dedim.hayirlisi artik iki hafta sonraki kontrole artikCanım erkek kesesi gibi, bebeği net göremiyoruz yaslandığı bir tarafta yok. Bu yöntem 12. hafta da etkiliymiş.
aynisini benim esimde diyor sabah.bizim ucuncu cocuk olacak adamin gozu doymadi.baksana ne guzel oynuyolar.yarin bi gun bunlar giderse digerleri yanimiza kalir diyo.Benim eşim 5 çocuk istiyor bacım ben bittim![]()
O nasıl bi konuşma ya, nasılsa olmazmıymış? Allahım sen akıl ihsan etle yarabbim. Anladım canım haklıymışsın, ama öyle bişey olursa dava aç emsal dava daha yeni açıldı nasılsa. He derdi tasayı sen çek o kendi istediğini yapsın, oldu canım. Kusura bakma bilmeden üzdüysemYa zaten devlet hastanesine gidiyorum ultrason kötü orası çok net. Birde ilgilenen doktor asistandı sanırım çünkü normalde erkekti randevu aldığım doktor ama muayeneyi genc bi kız yaptı. Sağlığının yerinde olduğunu öğrendim ona şükür. 2-3hafta sonra 3lu teste gidicem ozaman öğrenirim artık.
Canım bizde erkek çocuk çok fazla ve ben hep kızım olsun istemişimdir. Birde isim konusunda kavga etmek zorunda kalıcam eşimle birazda oyüzden kız olsun istiyorum. Okadar eziyetini ben çektim 5 yıldır uğraşıyorum maddi manevi kimse nasılsın bi ihtiyacın varmı diye sormadı. Kocam pek umursamıyo bebek olayını ve istemiyormuş çocuk ben istiyorum diye uğraşmışım o da ses etmemiş nasılsa olmaz diye. Şimdi de gidip babasının adını koycakmis ben de istemiyorum kesinlikle babasının adını koymayı.
Yok canım yaptırmak zorunda değilsin. Yaptırmayanlarda çok. Ama ben içim rahat etmez diye yaptırmak istiyorum inşallah kötü bişey çıkmaz hiç birimizdeYapılmasa sorun oluyor mu ki yaptırcam yaptırmamayı hiç düşünmedim ama kafası karışıo insanın
Benimde eşim nisan 2019 doğumlu olsun kendiyle aynı tarihte doğsun istiyordu sezeryan olcak ne de olsa diye. Kendiside babasıyla aynı tarih doğmuş diye kendince denk getirmeye çalışıyordu. Korunma olayını son zamanlarda pek takip etmiyorduk yumurtlama günlerimde o korunuyordu ama evdeki hesap çarşıya uymadı ve hamile kaldım. Sonuç olarak nisanda değil kasımda doğacak. Sırf bu yuzden ona süpriz oldu ve ilk zamanlar resmen istemsizce yaklaştı olaya sonradan benimsedi. Ama ikinci cocuk olduğu için pek hevesli değil hiçbişeyine belkide. Kalp atışını ilk duyduğumuzda bile he he duydum duydum diyip geçtiYa zaten devlet hastanesine gidiyorum ultrason kötü orası çok net. Birde ilgilenen doktor asistandı sanırım çünkü normalde erkekti randevu aldığım doktor ama muayeneyi genc bi kız yaptı. Sağlığının yerinde olduğunu öğrendim ona şükür. 2-3hafta sonra 3lu teste gidicem ozaman öğrenirim artık.
Canım bizde erkek çocuk çok fazla ve ben hep kızım olsun istemişimdir. Birde isim konusunda kavga etmek zorunda kalıcam eşimle birazda oyüzden kız olsun istiyorum. Okadar eziyetini ben çektim 5 yıldır uğraşıyorum maddi manevi kimse nasılsın bi ihtiyacın varmı diye sormadı. Kocam pek umursamıyo bebek olayını ve istemiyormuş çocuk ben istiyorum diye uğraşmışım o da ses etmemiş nasılsa olmaz diye. Şimdi de gidip babasının adını koycakmis ben de istemiyorum kesinlikle babasının adını koymayı.
Ben de 14 haftalik hamileyim benim doktorum söyledi cinsiyetini. Hatta 12. Haftada soyluyormusta normalde benim randevum 14. Haftaya denk geldigi icin bu hafta ögrendim. doktorunun ultrason cihazi net olmayabilir ya da doktorun tahmin etmistir kesinlesmeden soylemek istememistir. bazi doktorlar 16. Haftadan once soylemiyor prensip olarak.Kızlar bugün muayeneye gittim cinsiyeti de sordum. Doktor daha cok kucuk 16-17 hafta net söyleyebilirim dedi. Yine de baktı cinsiyet için bacak arasında bi çıkıntı var ama göbek kordonu da tam orda dedi. Yani hala net değil. Sağlıklı sıhhatli olsunda insallah o çıkıntı göbek kordonudur yaaa.
587 dedi özel sağlık sigortasıyla 170 e indi kuzumİkili testi özelde kaça yaptırdınız? Yaptıranlar var mı?
Benimde eşim nisan 2019 doğumlu olsun kendiyle aynı tarihte doğsun istiyordu sezeryan olcak ne de olsa diye. Kendiside babasıyla aynı tarih doğmuş diye kendince denk getirmeye çalışıyordu. Korunma olayını son zamanlarda pek takip etmiyorduk yumurtlama günlerimde o korunuyordu ama evdeki hesap çarşıya uymadı ve hamile kaldım. Sonuç olarak nisanda değil kasımda doğacak. Sırf bu yuzden ona süpriz oldu ve ilk zamanlar resmen istemsizce yaklaştı olaya sonradan benimsedi. Ama ikinci cocuk olduğu için pek hevesli değil hiçbişeyine belkide. Kalp atışını ilk duyduğumuzda bile he he duydum duydum diyip geçtigeçen seferde ailesinin kuzeninin yanında beni bozdu. Bende gören zorla yaptık sancak tek başımamı yaptım dedim. Evet istemiyordum dedi şakayla karışık. Yani insanlarda da demekki istemiyordu algısı oluşmuştur kesin. Bu erkekler çok patavazsız gerçekten. Aynı bizimkide seninki gibi isim işini sadece bana bırakmıyor, bulduğum isimleri bi bahane buluyor begenmiyor. Gerçekten tuhaf varlıklar... Dedikleriyle yaptıkları gerçekten tutmuyor. Bu yuzden ne naz ne kapris ve ne bi istekte şikayette bulunamıyorum çünkü biliyorumki umursamaz bi tavırla yaklaşcak ve ben kırılcam... sadece yedirme, yemek alma peşinde. Tek derdi açmıyım tokmuyum. Ama maalesef tek ihtiyacımız yemek değil...
![]()
Benim doktor kemik yapısından anladıevet ya bazıları ayağındaki kemiğin uzunluğundan anlarmış![]()
Bana erkek gibi geldi ama..Eki Görüntüle 2142994 Eki Görüntüle 2142995 Merhaba kızlar bugün muayenemiz vardı. İlk defa bebeğe benzer birşey gördük şükür. Şimdilik normalmiş herşey. Geçen sene doğumum olduğu için 2 ki teste gerek görmedi doktor. Genesis max vitamine devam edeceğim.
Ultrasonda sanki erkek gibi gördüm ben sorunca doktor daha erken, dedi. Tahmini olan var mı arkadaşlar ?
Ay o ne okadar öyleeO değilde 2 li testte acıbadem acılığını gösterdi yine ya..en fazla benimki tutmuşhiçte araştırmadım.. Gitmişken doğumuda sordum geçen gün,sezeryan 14 bin demezmi..normal 9 bin..Of cok soyguncular offf
![]()
Yaaa hiç acibadem yanlısı degilim ama doktoru sevmişken bırakmak istemedim..Benim doğum icin 10500 limitim var,inerse okadar yaparım dogumu amq cok inmezse benimde simdilik niyetim yok açıkçasıAy o ne okadar öyleebana normal 5 sezeryan 6 dedi 1 milyar indirim yaptırırım anca dedi o file fazla geldi ben doğum yaklaşınca başka hastane düşünüyorum. Ama ikili test için bende araştırmadım 150 tl civarı dedi 90tl de muayene. En azından güvendiğim doktor baksın istedim ama doğum sanırım düşünemiycem orada
Devlet hastanesi canım ultrason net değil.Ben de 14 haftalik hamileyim benim doktorum söyledi cinsiyetini. Hatta 12. Haftada soyluyormusta normalde benim randevum 14. Haftaya denk geldigi icin bu hafta ögrendim. doktorunun ultrason cihazi net olmayabilir ya da doktorun tahmin etmistir kesinlesmeden soylemek istememistir. bazi doktorlar 16. Haftadan once soylemiyor prensip olarak.
Ssvd nedirHayirlisi olsun ben ssvd icin konustum ama doktorum medikalparkta burda yapilmiyo dedi 2 senenin tam dolmasi gerekiyormus (izmir icin)sadece kent hastanesi yapiyomus v.s. hep yokus yani....imsallah gonlunce olur.sezeryanimda super kolay gecmisti o yuzden kafam rahat
Sezeryan sonrası vajinal dogum canımSsvd nedir
Sezeryan sonrası vajinal doğumSsvd nedir
ErkekEki Görüntüle 2143060 merhaba hanımlar banada tahmin yapabilirmisiniz.en güncel halimiz doktor henüz göremiyorum erken bir dahakine bakarız dedi.