2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yarın söyleyeyim vermiyorsa da bırakcam ya, ilk gebeliğimde doğuma kadar magnezyum harici hiçbirşey vermemişti doktorum, Yiyeceklerden almamdan yanaydı ek hiçbirşeyi vermedi. Bunda çizgiyi gördük decaviti dayadılar.
DeCavitin içinde folikasitte var diye extra verilmiyor.bence değiş zaten hamilelikte kaynaklanan kabızlık oluyo üstüne bide o kabus çok ii anlıyorum.ben şimdi demir kalsiyum magnezyum bide ocean mummy başladım.

DeCavitin içinde folikasitte var diye extra verilmiyor.bence değiş zaten hamilelikte kaynaklanan kabızlık oluyo üstüne bide o kabus çok ii anlıyorum.ben şimdi demir kalsiyum magnezyum bide ocean mummy başladım.
Çok az ki folik asit oranı 0.8, Yarın konuşayım bakayım ne olacak sonuç.

Merhabalar bende 28 kasım olası doğum tarihi.herkese kolay gelsin.bende kusuyorum ve bulantılıyım.bütün gün yatıyorum.aile seferber oldu bana bakıyo.yemek yedirmeye çalışıyor.ama yok yani.3 kilo verdim.şuan 10. Haftamdayım.Allah sağlıklı evlat versin ve bize de sağlık versin ki biz de evlatlarımıza bakabilelim.

Canim sende cok cekmissin ilk gebeliginde kusma kolestaz insallah bu rahat gecer. Ilki kizmi erkekmi kac yasinda
Evet ys dogurdum ama nasil bitti 9 ay...kızım var 17 aylik insallah 2.de kiz olur.simdide bulantim var ama sukur ilki gibi degil hic sesimi cikarmiyorum

Kızlar selam valla cok zormus bir tane cocugun varken ikinciyi dogurmak buyuk cesaretmis simdi anliyorum arkadaslarinda dedigi gibi ikinci hamilelikleri olanlarin naz yapma gibi lüx leri yok cocuguna vicdan yapip daha cok vakit ayirmaya calisiyosun gerekirse kendine ayirdigin vakti onlara harciyosun eşmii oda ne o beni sinir ediyo buqralar herseyi batiyo bana eee adamda hakli nediyeyim evlendi evleneli bitmediki yok hamilelik nazi kaprisi yok lohusalık kaprisi hopp bebege bakiyoz uykusuz yorgunuz tam bunlar biticekken hersey yeniden basliyoo aman yanrim onlar icin bi kabus olmasi lazim gerci bizimki artik beni sinir etmek icinmidir nedir bilmiyorum 3. Nezaman yapcaz diyo gelde çıldırma
Ay bizde de durum ayni.3.yü benden yapma lütfen diyorum artik

Merhabalar bende 28 kasım olası doğum tarihi.herkese kolay gelsin.bende kusuyorum ve bulantılıyım.bütün gün yatıyorum.aile seferber oldu bana bakıyo.yemek yedirmeye çalışıyor.ama yok yani.3 kilo verdim.şuan 10. Haftamdayım.Allah sağlıklı evlat versin ve bize de sağlık versin ki biz de evlatlarımıza bakabilelim.
Allah yardimcin olsun kusma bulanti cok zor

Günaydın herkese hayırlı cumalar. Rabbim bu mübarek günde hepimize evlatlarımıza sağ salim kavuşmayı nasip etsin. Dün gece çok kötü rüyalar gördüm. Yarın doktor kontrolüm var allahtan yoksa içim hiç rahat etmeyecekti. Hormonlardan bu kabuslar diyorum ama insanın içinde de acayip korku bırakıyor :(

Ay bizde de durum ayni.3.yü benden yapma lütfen diyorum artik
Benimki kendiyle bide cok ogunuyo onceki evliligimde 11 sene cocugum olmadi hep sorun bende diyodum bole olunca bizimki yqri dalga yari gercek keramet bende gibisinden böbürleniyo amannn bunlara 3 u yapsak 4 u nezaman yapcaz derler simdi bende 3 u istemiyom ya korunsam bile hamile kalirim:anneadayı::halay:

Günaydın herkese hayırlı cumalar. Rabbim bu mübarek günde hepimize evlatlarımıza sağ salim kavuşmayı nasip etsin. Dün gece çok kötü rüyalar gördüm. Yarın doktor kontrolüm var allahtan yoksa içim hiç rahat etmeyecekti. Hormonlardan bu kabuslar diyorum ama insanın içinde de acayip korku bırakıyor :KK43:
Malesef ilk bebekte dogurupta kucagina alana kadar devam ediyor yapacak bisey yok.hayir olsun diyelim:KK200:

Benimki kendiyle bide cok ogunuyo onceki evliligimde 11 sene cocugum olmadi hep sorun bende diyodum bole olunca bizimki yqri dalga yari gercek keramet bende gibisinden böbürleniyo amannn bunlara 3 u yapsak 4 u nezaman yapcaz derler simdi bende 3 u istemiyom ya korunsam bile hamile kalirim:anneadayı::halay:
Şu hamilelik kısmı beni bu kadar zorlamada 5.yi bile dogururum aslinda bulanti kusma beni perisan ediyo:KK55:

Back