Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Amin Canım benim Allah senden de razı olsun. Bizim seninle erken doğum olayımızda var ya, gözüm sende. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.pinkstrap canım ilgilendiğin için çok teşekkür ederim bu arada,rabbim gönlüne göre versin herkesin yardımına koşuyorsun rabbim sen ve senin gibi iyi yürekli insanları incitmesin
Amin canım benim rabbim büyüktür yavrularımızı bağışlasınAmin Canım benim Allah senden de razı olsun. Bizim seninle erken doğum olayımızda var ya, gözüm sende. Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah.
ay deme öyleee gerçektenmiiBunlar daha başlangıç daha ne maceralar yaşayacağız![]()
rabbim gönlüne göre versiin, ben de oğlum olursa adını EGE koyucam inşallahBir kızım olursa adını “SARE” koyacağım...
Aha bu da burda dursun, gün gelir niyet ettiydimde oldurduydum dirimmm![]()
Kolastaz kasintisi 5. 6. Aydan sonra basliyor zatrn ve korkunc bisey ilk gebeligimde ne vektim...bu haftalarda kasintidan korkmak icin erkenBenim oyle yırtıcı kasintim yok cok sukur ara ara geliyor genisliyorum herhalde haftaya randevum var bakalim sorucam doktora bu arada ne kullanmaya başladınız çatlaklar icin önlem icin
Amin canım benim seninde inşallah:)ay deme öyleee gerçektenmii
rabbim gönlüne göre versiin, ben de oğlum olursa adını EGE koyucam inşallah![]()
Kimse cevap yazmamis yokmu tahmin.cokmu belirsiz resim.Merhaba hanimlar devlete gittik bu kez cok sukur saglikli bebegim.ultrason cihazi sanirim pek iyi degildi ama bana cinsiyet tahmini yapacak varmi![]()
Canım dışardayım eve geçince bakayımKimse cevap yazmamis yokmu tahmin.cokmu belirsiz resim.pinkstrap ozellilede senin yorumunnu merak ediyorum.931. sayfada
Canim sende cok cekmissin ilk gebeliginde kusma kolestaz insallah bu rahat gecer. Ilki kizmi erkekmi kac yasindaKolastaz kasintisi 5. 6. Aydan sonra basliyor zatrn ve korkunc bisey ilk gebeligimde ne vektim...bu haftalarda kasintidan korkmak icin erken
Ilk gebelikte ugrasacaj bisi olmadigindan insan esine sario hep esi onunla ilgilensin istio 2.cide ilkiyle ilgili vicdan yapmaktan adami cok sallamiosun :)Kızlar eşim evde yokken çok suratsız oluyorum. O gelene kadar elimi hiç bir şeye vurasın gelmiyor. O gelince rahatlıyorum. O yokken progestan baş dönmesi yapmıyor o gelince başım dönmeye başlıyor. Kendim bile numara yaptığımı düşünüyorum artık. İlgi arsızı oldum resmen ya. Siz de durumlar nasıl
: )))))) galiba öyle. Çok sıkılıyorum sürekli benimle ilgilensin istiyorum. Aman 6 ay dayansın napalimIlk gebelikte ugrasacaj bisi olmadigindan insan esine sario hep esi onunla ilgilensin istio 2.cide ilkiyle ilgili vicdan yapmaktan adami cok sallamiosun :)
Aynen öyle canım teşekkür ederim.Sağlıkla tam zamanından kucağına alırsın inşallah. Dikkat ederek, kendini yormadan, dinlenerek geçireceksin. Anne olarak Bizim elimizden gelen bu kadar gerisi Rabbimin takdiri.
Tamam canım Allah razı olsun :)Canım fırsat buldukça ayaklarinin altına 2-3 yastık filan koyup uzan.
Allah'a emanet olsun minik yakışıklı :)
canım ben daha yaptırmadım ama kndi hastaneme sordum 160tl demiştiİkili testi özelde kaça yaptırdınız? Yaptıranlar var mı?
Çok teşekkür ederim canım benim, inşallah sağ salim vakitlice gelirler :)canım hiç üzme kndini benim arkadasımda öyleydi. nur topu gibi erkek bebeği oldu. bol bol dua et. dualarımız seninle Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
ben ikisindede kendisine fırsat verebileceğimi düşünmüyorum ama kızda 1 ismini o koyacak sanırımAmin canım benim seninde inşallah:)
Erkek olursa hiç düşünmedim valla :)) babası bana fırsat vermez zaten![]()
ayyy keşke bende öyle olsam ya, bende o evde yokken herşeyi yapıyorum. rahat oluyorum, o gelince suratsızlaşıyorum benimle ilgilenmiyo diyeKızlar eşim evde yokken çok suratsız oluyorum. O gelene kadar elimi hiç bir şeye vurasın gelmiyor. O gelince rahatlıyorum. O yokken progestan baş dönmesi yapmıyor o gelince başım dönmeye başlıyor. Kendim bile numara yaptığımı düşünüyorum artık. İlgi arsızı oldum resmen ya. Siz de durumlar nasıl
sen yaptıracakmısın canım?canım ben daha yaptırmadım ama kndi hastaneme sordum 160tl demişti