2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
ayyy keşke bende öyle olsam ya, bende o evde yokken herşeyi yapıyorum. rahat oluyorum, o gelince suratsızlaşıyorum benimle ilgilenmiyo diye :KK70: çünkü ne kadar ilgi beklesemde göstermiyo pek :KK67: hatta yardım etmiyo diye keyfi sofrayı yavaş yavaş söylene söylene topluyorum :-)

Ben 8 aylık evliyim biraz da ondan çok ilgileniyor zamanla herhalde normal çiftler gibi oluruz ama işte ben sürekli etrafomda olsun istiyorum. Onu da sık boğaz etmek istemiyorum. Sakin kalmaya çalışıyorum

Ben 8 aylık evliyim biraz da ondan çok ilgileniyor zamanla herhalde normal çiftler gibi oluruz ama işte ben sürekli etrafomda olsun istiyorum. Onu da sık boğaz etmek istemiyorum. Sakin kalmaya çalışıyorum
bende temmuz 29da evlendim canım bende yeni evliyim :-)

bende dün misafir ağırladım, misafir ağırlamak değilde 2 çocuk vardı 7 yaşında Allahım felakettii :skandal: bitanesi zaten bizim yöneticimizin kızı asla durdan yapma karıştırma demekten anlamaz. diğer erkek çocukta ona uydu :KK45: süt kardeşimi yardıma çağırdım bi misafir ilk defa evime geliyo diye, sağolsun kadının kızı kardeşimden çok yardım etti. o oturdu muhabbet etti anca çok sinir oldum :kızgın: herkes gittiğinde pertim çıkmıştı :ruh::KK70:
Geçmiş olsun valla iyi dayanmışsın ben misafir kabul etmiyorum daha. Azıcık zorlansam hemen leke oluyor bu aralar

Geçmiş olsun valla iyi dayanmışsın ben misafir kabul etmiyorum daha. Azıcık zorlansam hemen leke oluyor bu aralar
ben bendeki çekim kuvvetini anlamıyorum zaten canım herkes hep bana gelmek istiyo, hayır da diyemiyorum insanlara :KK43: bende kahverengi oluyo sürekli ben alıştım ona :KK30:

Kızlar bugün muayeneye gittim cinsiyeti de sordum. Doktor daha cok kucuk 16-17 hafta net söyleyebilirim dedi. Yine de baktı cinsiyet için bacak arasında bi çıkıntı var ama göbek kordonu da tam orda dedi. Yani hala net değil. Sağlıklı sıhhatli olsunda insallah o çıkıntı göbek kordonudur yaaa.

Ilk gebelikte ugrasacaj bisi olmadigindan insan esine sario hep esi onunla ilgilensin istio 2.cide ilkiyle ilgili vicdan yapmaktan adami cok sallamiosun :)
Aynen öyle valla kocana naz yaptın diyelim cocuğadamı naz yapalım yemek ister oyun ister ilgi ister mecbur normal akış devam ediyor :))))

Bende 27 ağustos. Sen o zaman bastır biraz ilgilensin. Tam naz niyaz zamanı :))
bende tam hödüğümdür ama yani adam ilgi göstermemekte haklı :skandal: hoş okadarda ilgisiz değil ama pohpohlamazda asla. hatta pazar günü kavga ettik kahvaltı hazırlamama yardımcı olmuyo kızdım birden patladım. bana dito sen hükümet gibisin her şekilde kendi kendine halledersin herşeyi :kızgın:
Yüzün yumuşak o zaman insanlar çok anlayışsız gerçekten. Şu 3 4 ay bari idare etseler
gerçekten anlayışsızlar canım kimse bana sende bugün bana gel demez, çat çat bana gelirler :KK12:
Kızlar bugün muayeneye gittim cinsiyeti de sordum. Doktor daha cok kucuk 16-17 hafta net söyleyebilirim dedi. Yine de baktı cinsiyet için bacak arasında bi çıkıntı var ama göbek kordonu da tam orda dedi. Yani hala net değil. Sağlıklı sıhhatli olsunda insallah o çıkıntı göbek kordonudur yaaa.
ayy şaka gibi ya bende öyle olsa keşke o kordon oraya yapışsada pipi olsa derdim :dua::-)

Kimi doktor cok usta oluyor kemik yapısından bile anlayan var kimide pipisi varsa erkek yoksa kız yönteminden devam ediyor :)
Ya da gördükleri halde emin olamıyorlar hemen kendimizi kaptırmayalım diye, Allah gönlüne göre versin inşallah:))

Kimi doktor cok usta oluyor kemik yapısından bile anlayan var kimide pipisi varsa erkek yoksa kız yönteminden devam ediyor :)
Ya da gördükleri halde emin olamıyorlar hemen kendimizi kaptırmayalım diye, Allah gönlüne göre versin inşallah:))
evet ya bazıları ayağındaki kemiğin uzunluğundan anlarmış :KK57:

Ya zaten devlet hastanesine gidiyorum ultrason kötü orası çok net. Birde ilgilenen doktor asistandı sanırım çünkü normalde erkekti randevu aldığım doktor ama muayeneyi genc bi kız yaptı. Sağlığının yerinde olduğunu öğrendim ona şükür. 2-3hafta sonra 3lu teste gidicem ozaman öğrenirim artık.
bende tam hödüğümdür ama yani adam ilgi göstermemekte haklı :skandal: hoş okadarda ilgisiz değil ama pohpohlamazda asla. hatta pazar günü kavga ettik kahvaltı hazırlamama yardımcı olmuyo kızdım birden patladım. bana dito sen hükümet gibisin her şekilde kendi kendine halledersin herşeyi :kızgın:

gerçekten anlayışsızlar canım kimse bana sende bugün bana gel demez, çat çat bana gelirler :KK12:

ayy şaka gibi ya bende öyle olsa keşke o kordon oraya yapışsada pipi olsa derdim :dua::-)
Canım bizde erkek çocuk çok fazla ve ben hep kızım olsun istemişimdir. Birde isim konusunda kavga etmek zorunda kalıcam eşimle birazda oyüzden kız olsun istiyorum. Okadar eziyetini ben çektim 5 yıldır uğraşıyorum maddi manevi kimse nasılsın bi ihtiyacın varmı diye sormadı. Kocam pek umursamıyo bebek olayını ve istemiyormuş çocuk ben istiyorum diye uğraşmışım o da ses etmemiş nasılsa olmaz diye. Şimdi de gidip babasının adını koycakmis ben de istemiyorum kesinlikle babasının adını koymayı.

Kızlar eşim evde yokken çok suratsız oluyorum. O gelene kadar elimi hiç bir şeye vurasın gelmiyor. O gelince rahatlıyorum. O yokken progestan baş dönmesi yapmıyor o gelince başım dönmeye başlıyor. Kendim bile numara yaptığımı düşünüyorum artık. İlgi arsızı oldum resmen ya. Siz de durumlar nasıl
Canım o yokken ayağa kalkmıyor olabilir misin? Yatarken o kadar baş döndürmüyor sonuçta. Eşin geldikten sonra ayaklanıyorsan etkisini daha çok hissediyorsundur. Kendini suçlama :KK48:
Ben de eşim yanımda olunca mutfağa girebiliyorum mesela. O yokken adım atsam midem bulanıyor. Ya da telefonda annemle konuşacağım, o da biraz dikkatimi dağıtıyor :KK48:

İki testi medicana ya sordum 75 tl dedi
Liv hospıtale sordum 60 tl dedi buradı samsun ama aynı hastane varsa ilinizde bilginiz olsun

Kızlar selam valla cok zormus bir tane cocugun varken ikinciyi dogurmak buyuk cesaretmis simdi anliyorum arkadaslarinda dedigi gibi ikinci hamilelikleri olanlarin naz yapma gibi lüx leri yok cocuguna vicdan yapip daha cok vakit ayirmaya calisiyosun gerekirse kendine ayirdigin vakti onlara harciyosun eşmii oda ne o beni sinir ediyo buqralar herseyi batiyo bana eee adamda hakli nediyeyim evlendi evleneli bitmediki yok hamilelik nazi kaprisi yok lohusalık kaprisi hopp bebege bakiyoz uykusuz yorgunuz tam bunlar biticekken hersey yeniden basliyoo aman yanrim onlar icin bi kabus olmasi lazim gerci bizimki artik beni sinir etmek icinmidir nedir bilmiyorum 3. Nezaman yapcaz diyo gelde çıldırma

Kızlar selam valla cok zormus bir tane cocugun varken ikinciyi dogurmak buyuk cesaretmis simdi anliyorum arkadaslarinda dedigi gibi ikinci hamilelikleri olanlarin naz yapma gibi lüx leri yok cocuguna vicdan yapip daha cok vakit ayirmaya calisiyosun gerekirse kendine ayirdigin vakti onlara harciyosun eşmii oda ne o beni sinir ediyo buqralar herseyi batiyo bana eee adamda hakli nediyeyim evlendi evleneli bitmediki yok hamilelik nazi kaprisi yok lohusalık kaprisi hopp bebege bakiyoz uykusuz yorgunuz tam bunlar biticekken hersey yeniden basliyoo aman yanrim onlar icin bi kabus olmasi lazim gerci bizimki artik beni sinir etmek icinmidir nedir bilmiyorum 3. Nezaman yapcaz diyo gelde çıldırma

Benim eşim 5 çocuk istiyor bacım ben bittim :D

Back