Erkek :)Eki Görüntüle 2143060 merhaba hanımlar banada tahmin yapabilirmisiniz.en güncel halimiz doktor henüz göremiyorum erken bir dahakine bakarız dedi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Erkek :)Eki Görüntüle 2143060 merhaba hanımlar banada tahmin yapabilirmisiniz.en güncel halimiz doktor henüz göremiyorum erken bir dahakine bakarız dedi.
Kesinlikle katılıyorum. Bende ilk 1-1,5 ay eşimin kabullenememesinin tripleriyle ugrastım bi isyan etmediği kaldı. Maalesef eşlerinin kucaklarına alıp sevinçten döndürdükleri kadınlardan olamadım (filmlerdeki gibi)... Kv 2.cocuk için kocan cok hevesli gözüksede hamile olunca iş değişir ilkteki gibi hevesli olmuyorlar dediğinde içimden, kıskandığı için böyle söylüyor diyordum. Meğer kadın haklıymış... Bnmde mide sorunlarım var ilk zamanlar cok berbattım zorla 2 kasık corba içip hemen yataga fırlıyordum. Ona bile nasıl sinir oluyordu cocuk başına kaldı diye.Ah bu kocalar. Hamileligimin basindan beri kac kere kavga ettik 2 aydir hamile oldugumu biliyorum bunun bir ayi konusmadim kendisiyle ki birde agir gecio hamileligim kusmalar bulantilar serumlar. En son gecen bi sinir patlamasi yasadim ondan beri akli basina geldi. Hamile olan benmiyim omu belli degildi. Oyle triplerdeydiki. 2. Cocuk sanirim adami bildigin depresyona soktu.
Kız acibadem ole bide karşıdan dr getirsen 6500de dr extra 20bine doguruyon:)) ben 75tl e yaptirdim ikiliyiO değilde 2 li testte acıbadem acılığını gösterdi yine ya..en fazla benimki tutmuşhiçte araştırmadım.. Gitmişken doğumuda sordum geçen gün,sezeryan 14 bin demezmi..normal 9 bin..Of cok soyguncular offf
![]()
Dekavit bnm kabusum ilk denemede kullanmistim 2.de dr dedım aşla kullanmam muadili bişey al cnm çok rahatsız ediyor.bide sende bikacgundur durgunluk hissediyorum ıimisin?Sezeryan sonrası vajinal doğum
Kızlar decavit sizde de kabızlık yaptı mı?
Sanki kız gibi canımEki Görüntüle 2143060 merhaba hanımlar banada tahmin yapabilirmisiniz.en güncel halimiz doktor henüz göremiyorum erken bir dahakine bakarız dedi.
Anladim canim Allah hayirlisini versin insallah. 2 Haftaya söyler o zamanDevlet hastanesi canım ultrason net değil.
Ya zaten çok büyük yutmakta zorluk çekiyorum diye sevemedim bir türlü, yeme şeklime dikkat etmeme rağmen sürekli kabızım sinirim bozulmaya başladı, bırakayım diyorum doktorum bırakma çok önemli diyor. Bir ilaç yazdı onu da sürekli kullanma diyor, kullanmayayım da başka türlü de çıkamıyorumDekavit bnm kabusum ilk denemede kullanmistim 2.de dr dedım aşla kullanmam muadili bişey al cnm çok rahatsız ediyor.bide sende bikacgundur durgunluk hissediyorum ıimisin?
Ay yok ben okadar çıkamam diyorum ya 5-6 bin bile bana çok fazla. Hoş eşim birikiminden karşılayacak her türlü ama ben kendi ayağımdan kendimi asmaya alışık olduğumdan, alacağım doğum parasına göre ayağımı uzatmaya çalışıyorumYaaa hiç acibadem yanlısı degilim ama doktoru sevmişken bırakmak istemedim..Benim doğum icin 10500 limitim var,inerse okadar yaparım dogumu amq cok inmezse benimde simdilik niyetim yok açıkçası
Bana erkek gibi geldi ama..
Ben onun yerine pembe morlu içinde balikyagida olan bise kullanmıştım ama okadar ilaç yukledilerki adını unuttum dophalac ile çıkıyodum bende kabus gibi kabızlık. Biz ii sukur yrn kan konucum çıkacak onu goturcem.çok ii anlıyorum stresini bende oyleydim ama görünce sipami ilk defa evet icimde insan yavrusu var ben hamileyim dedim :)Ya zaten çok büyük yutmakta zorluk çekiyorum diye sevemedim bir türlü, yeme şeklime dikkat etmeme rağmen sürekli kabızım sinirim bozulmaya başladı, bırakayım diyorum doktorum bırakma çok önemli diyor. Bir ilaç yazdı onu da sürekli kullanma diyor, kullanmayayım da başka türlü de çıkamıyorum
1 Haftadır KV bendeydi yeni gitti, yarında kontrol var stres bastı yine. Sen nasılsın?
Ya zaten çok büyük yutmakta zorluk çekiyorum diye sevemedim bir türlü, yeme şeklime dikkat etmeme rağmen sürekli kabızım sinirim bozulmaya başladı, bırakayım diyorum doktorum bırakma çok önemli diyor. Bir ilaç yazdı onu da sürekli kullanma diyor, kullanmayayım da başka türlü de çıkamıyorum
1 Haftadır KV bendeydi yeni gitti, yarında kontrol var stres bastı yine. Sen nasılsın?
Canım Suyu düzgün tüketmiyorum ama kayısıyı hergün düzenli yiyorum. Suyunu kaynattım sabahları onunla kahvaltı yapıyorum. Normal Kabızlığa iyi geliyor doğru da decavitin sebep olduğuna iyi gelmediCanım kuru kayısı ye kabızlığa birebir :) bir de bol su iç.
Bisey sorcam banada decavit veedi folik asit vermedi sizdede olemi elimde bi tablet folik asit var icsemmi acabaYa zaten çok büyük yutmakta zorluk çekiyorum diye sevemedim bir türlü, yeme şeklime dikkat etmeme rağmen sürekli kabızım sinirim bozulmaya başladı, bırakayım diyorum doktorum bırakma çok önemli diyor. Bir ilaç yazdı onu da sürekli kullanma diyor, kullanmayayım da başka türlü de çıkamıyorum
Yarın söyleyeyim vermiyorsa da bırakcam ya, ilk gebeliğimde doğuma kadar magnezyum harici hiçbirşey vermemişti doktorum, Yiyeceklerden almamdan yanaydı ek hiçbirşeyi vermedi. Bunda çizgiyi gördük decaviti dayadılar.Ben onun yerine pembe morlu içinde balikyagida olan bise kullanmıştım ama okadar ilaç yukledilerki adını unuttum dophalac ile çıkıyodum bende kabus gibi kabızlık. Biz ii sukur yrn kan konucum çıkacak onu goturcem.çok ii anlıyorum stresini bende oyleydim ama görünce sipami ilk defa evet icimde insan yavrusu var ben hamileyim dedim :)
Yok bana ikisini de verdi. Folik asitte kullanıyorum senin zaten az kalmış 12. Haftaya kadar kullanılıyor folik asit. İstersen hazır doktor vermemişken içmek yerine, fasulye, semiz otu vs bütün yeşil sebzelerde var onları tüketerek al.Bisey sorcam banada decavit veedi folik asit vermedi sizdede olemi elimde bi tablet folik asit var icsemmi acaba
Genesis max ı mı bir sorsanız? Geçen sene folik asit kullanmıştım sanırım 4. aya kadar. Bu sefer bunu verdi omega var dedi içinde. Yutarken biraz zor geliyor ama. Kabızlık sorunu yok.Yok bana ikisini de verdi. Folik asitte kullanıyorum senin zaten az kalmış 12. Haftaya kadar kullanılıyor folik asit. İstersen hazır doktor vermemişken içmek yerine, fasulye, semiz otu vs bütün yeşil sebzelerde var onları tüketerek al.
Tamam teşekkür ederim, ekran resmi alayım yarın sorarım. Benim için değişen birşey olmayacak ki ben decaviti yutarken de zorlanıyorum :)Genesis max ı mı bir sorsanız? Geçen sene folik asit kullanmıştım sanırım 4. aya kadar. Bu sefer bunu verdi omega var dedi içinde. Yutarken biraz zor geliyor ama. Kabızlık sorunu yok.
Doktorun vermediyse kullanmana gerek yok.Ben Megadayn kullanıyorum ayriyetten Folik asit kullanmama gerek varmı Doktorum bişey söylemedi