2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kanama alanı var canım ben de,doktor ultrasonda göstermişti.yoruldum ben ondan oldu bence şimdi fark edebiliyorum ancak o anda anlamamıştım yorulduğumu.
Sen zorlamadım, yormadım kendimi deyince korkmuştum ben, durduk yere gelen normal birşey değildir diye, çok şükür sorun çıkmadı. Yavaş yavaş lekelerle atılacak dışarı o kanama. Bazılarında bir anda yoğun şekilde akarak çıkıyormuş. inşallah seninki onlardan olmaz, öyle görmek ürkütür insanı.

merhaba kızlar nasılsınız öncelikle. bu gece rüyamda kanamam vardı doktora girmek için çok çaba gösteriyordum bebeğime bişey mi oldu diyordum ama parça düşmüyordu sıvı kanamaydı diyordum parça yok kan sulandırıcıdan herhalde die bi arabayı durduruyordum sonra nedense gemide görüyordum kendimi tam incez eşim gelio almaya kardeşim yanımda suya kuzenimin çocuğu düşüyor eşim atlıyor kurtarmak için yapamıo ben atladım peşinden çocuğu kurtardım suyun içinden sağlık eğitimim var çocuğun nefes alması için yapılması gerekenleri yaptım kendine geldi diyorum eşime koş bizimkine bişey olacak halan geliyor diye o şekilde uyandım hayır olsun inşallah. sabah kalktım sağlık ocağına gittim bütün testlerim hemen hemen yapıldı tek anti rubella ıgm anti toxop ıgm anti cmv ıgm yapılmadı inşallah devlette bunları yaptırabilirim ptesi sonucu alacağım bakalım tansiyonum çok düşüktü 8/5 doktor dikkatli olmamı söyledi uzun oldu hakkınızı helal edin sizler nasılsınız nasıl geçiyor günleriniz

Kızlar annem pazar günü ıspanaklıpeynirli börek yapmıştı. Biraz bize verdi. Ben de onu pazartesi öğleden sonra buzdolabının normal kısmına koydum. Perşembe yani bugün biraz ısıtıp yedim. Tadı öyle anormal gelmediği için de yedim. Bir şey olmaz değil mi ya?

Mrb arkadaşlar. Ben de kasım annesi adayıyım. İnşallah ikinci bebeğim olacak. İlki sezeryan oldu maalesef. Bu sefer inşallah ssvd yapmayı planlıyorum. Herkese selamlar...
Hayirlisi olsun ben ssvd icin konustum ama doktorum medikalparkta burda yapilmiyo dedi 2 senenin tam dolmasi gerekiyormus (izmir icin)sadece kent hastanesi yapiyomus v.s. hep yokus yani....imsallah gonlunce olur.sezeryanimda super kolay gecmisti o yuzden kafam rahat

Kızlar annem pazar günü ıspanaklıpeynirli börek yapmıştı. Biraz bize verdi. Ben de onu pazartesi öğleden sonra buzdolabının normal kısmına koydum. Perşembe yani bugün biraz ısıtıp yedim. Tadı öyle anormal gelmediği için de yedim. Bir şey olmaz değil mi ya?
Hep dolaptaymis kuşum bozulmamistir

Sen zorlamadım, yormadım kendimi deyince korkmuştum ben, durduk yere gelen normal birşey değildir diye, çok şükür sorun çıkmadı. Yavaş yavaş lekelerle atılacak dışarı o kanama. Bazılarında bir anda yoğun şekilde akarak çıkıyormuş. inşallah seninki onlardan olmaz, öyle görmek ürkütür insanı.
2 gece önce öyle olmuştu kan pijamama bile geçmişti.çok şükür geçti şimdi çok az lekelenme var.ya eşim diyor sen yorulduğunu anlamıyorsun bir enerji geliyor bana misafir gelince.şimdi olsa hayatta kabul etmezdim misafirleri,ama benim kafamı karıştıran misafir aldığım gün olmadı kanama 2 gün sonra oldu epey dinlenmiştim yani şaşırdım kanamaya açıkçası,olabilir mi Öyle birşey?

Kasinti mevzusu donmus benim basima gelmedi ancak bir arkadasimin olmustu gebelik kolestazi die bisey var insallah ondan degildir de ufak genisleme kasintilaridir hamilelik boyu kendini yirtarcasina kasiyiordu. Onun disinda bulanti ve kusmalar gercekten bitmiyor. Serum taktirmamak icin direniyorm ama zorlaniyorum oldukca. Bide vucut direncinide cok etkiliyor. Inanilmaz cabuk yoruluyorum. Aksam eve gelince direkt kendimi yataga atiyorum. En gec 10 da uyuyorum. Oglum diyorki anne hep hastasin ne zaman iyileseceksin. Yawrumla hic ilgilenemiyorum. Allahtan cok anlayisli bir evladim var cok kucuk cocugu olanlarin allah yardimcisi olsun

Kasinti mevzusu donmus benim basima gelmedi ancak bir arkadasimin olmustu gebelik kolestazi die bisey var insallah ondan degildir de ufak genisleme kasintilaridir hamilelik boyu kendini yirtarcasina kasiyiordu. Onun disinda bulanti ve kusmalar gercekten bitmiyor. Serum taktirmamak icin direniyorm ama zorlaniyorum oldukca. Bide vucut direncinide cok etkiliyor. Inanilmaz cabuk yoruluyorum. Aksam eve gelince direkt kendimi yataga atiyorum. En gec 10 da uyuyorum. Oglum diyorki anne hep hastasin ne zaman iyileseceksin. Yawrumla hic ilgilenemiyorum. Allahtan cok anlayisli bir evladim var cok kucuk cocugu olanlarin allah yardimcisi olsun
Allah yardimcin olsun yasamayan bilmez ilk hamileligimde 11kg verdim hastaneden cikamiyodum 4.serumdan sonra anca idrara cikabiliyordum 2 gunde o kadar kuruyodum...zaten cocugunla ilgilenememek ayri vir vicdan yuku.nedesem bos caresi cozumu yok 1500 tane tavsiye okumussundur zaten ama ise yaramiyo tabi...cok gecmis olsun insallah sonuna kadar devam etmez

2 gece önce öyle olmuştu kan pijamama bile geçmişti.çok şükür geçti şimdi çok az lekelenme var.ya eşim diyor sen yorulduğunu anlamıyorsun bir enerji geliyor bana misafir gelince.şimdi olsa hayatta kabul etmezdim misafirleri,ama benim kafamı karıştıran misafir aldığım gün olmadı kanama 2 gün sonra oldu epey dinlenmiştim yani şaşırdım kanamaya açıkçası,olabilir mi Öyle birşey?
Olur canım, kanama hemen başlayacak diye birşey yok.

Back