- Emoji Skoru
- 16.884
- Puanlar
- 448
Oy maşallah kuzuyaSürpriz sürpriz sürpriz !!! Öncelikle hepinize dualarınız için teşekkür ederim. Hoca 2li tarama yapmadı (yaş 36 oldugu için sonuç illa ki olumsuz çıkar dedi) Aynı gün genetik bölümünden konsültasyon istedi( onlar da onaylarsa 1 ay sonraki muayenede amniyosentez yapalım dedi)
Genetik bölümündeki doktor da onayladı (2li test, 3lü test sizde yaşınızdan dolayı olumsuz çıkacaktır en temizi, vakit kaybetmeden amniyosentez yapmak dedi)
Sonuç olarak 2li test yok , 1 ay sonra amniyosentez var :O
Onun dışında bebişim çok iyi, kese arkası kanamam da sonlanmış, elleri ayakları agzı burnu her yeri net görülüyor. ..
Hakkımızda hayırlısı!
Oy maşallah kuzuyaçok şükür her şey yolundaymış canım. Bir ay sonraki amniyosentez de temiz çıkar inşallah
Fotoğrafınız var mı annesi
Oy maşallah kuzuyaçok şükür her şey yolundaymış canım. Bir ay sonraki amniyosentez de temiz çıkar inşallah
Fotoğrafınız var mı annesi
Oyyy maşallah maşallahCep telefonundan çok uğraştım , buyur teyzesi :) Kız mı erkek mi sence bu bebiş?
Eki Görüntüle 2140848
teşekkür ederim canım :) aynen valla daha zor kız olduğu için daha güzel daha masum bir isim arıyorsun farklı olsun istiyorum ben mesalaYa ama öyle canlanıyor gözümdedüşünüyorum düşünüyorum evladım diyemiyorum Haydar ismiyle
Hz Ali'nin lakabıymış. Cesur, yiğit demekmiş. Ben Yiğit koyalım o zaman dedim ama yok yanaşmadı, orta yol bulamadık henüzben çok güçlü duramam. Israrla, güzel sözle kabul ettirmeye çok alışkın. O yüzden bu isimde de kanıma girmeye çalışıyor ama bakalım sonumuz ne olacak
Diğer dediği erkek isimlerini aklımda bile tutamıyorum. Orta Asya'dan, Eski Türkçe filan. Kitap okumayı çok sever, tarihteki cesur komutan isimlerini filan söylüyor. Bu ismi de Hz Ali'yi de çok beğendiği için istiyor zaten
Ahmet çok güzel isim canım, yanına da neredeyse her isim yakışır
Sanki kız ismi seçmek daha zor gelitor bana niyeyse
aynen hem ilerde kendi hangi isme kullanmak isterse kullanabilir :)Ben tek isme pek sıcak bakmıyorum, herkes katılmaz belki ama bazı isimleri bazı insanlar kaldıramıyor ya hani o açıdan iki ismi olsun istiyorum
Yok ya ne piri tamamen sallamasyonOyyy maşallah maşallah
Ben malesef hiç anlamıyorum canım amapinkstrap bu işin piriymiş duyduğuma göre, o görünce yorum yapar
Maşallah pek güzel niyeyse kiz gibi hissettimEki Görüntüle 2140848
Cep telefonundan çok uğraştım , buyur teyzesiKız mı erkek mi sence bu bebiş?
Eki Görüntüle 2140848
Bebek daha minicik konum almamış ama kesenin şekline göre erkekpinkstrap arkadaşım mrh. Benim keseye de bakıp yorum yapabilir misin?
Oyhan bu sallamasyonu beğendi! 16. haftaya kadar ne dersek boş zatenYok ya ne piri tamamen sallamasyonKız gibi geldi
Aynen ya, doktorlar göre göre yanılıyor ben mi %100 tutturcamOyhan bu sallamasyonu beğendi! 16. haftaya kadar ne dersek boş zaten
Olsun olsun, sallamaya da ihtiyaç var. Şimdi hepimizin en çok merak ettiği şey buYok ya ne piri tamamen sallamasyonKız gibi geldi
Yoo buraya mı koydun eski mesajlarından bakayım.Olsun olsun, sallamaya da ihtiyaç var. Şimdi hepimizin en çok merak ettiği şey bu
Benim fotoğrafıma baktın mı?
Bu erkek ya o nasıl duruş :) Hiç kız estetiği yokBenim minnak bezelyeye de yorum yapabilir misiniz? Daha çok küçük gerçi ama :)
Soldaki ilk kalbini duyduğumuz gün, sağdaki de bir hafta sonrasıikisi de karından ultrason
Ayy desene bizim Haydar geliyorBu erkek ya o nasıl duruş :) Hiç kız estetiği yok
Bu da erkek herhalde, bana göre bu ay çok az kız doğacak :)Canlar bende çok heveslendim rica etsem Eki Görüntüle 2140859
Eşim de diyor ki cinsiyet yazın 2727 ye yollayın :)Ayy desene bizim Haydar geliyor
sana hep erkekBu da erkek herhalde, bana göre bu ay çok az kız doğacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?