• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Biz de öyle anlaştık ama benim istediğim hiç kız ismi yok. Yağız isminide çok seviyorum :) Bakalım ikna edebilir miyim erkek olursa
Dene vallahi sonuçta taşıyan sensin ordan girip duygu sömürüsü yapabilirsin belki Kıyamaz denemeye değer :))))

Kızlar bu isim meselesinde de eşim erkek olursa Haydar olsun diyor ya da Ali Haydar. Ben hiç ısınamadım bu isme. Haydar diye bebek mi olur, çocuğumuz direkt bağkur emeklisi, göbekli bi amca olarak doğacak senin yüzünden, yapma etme desem de beni Haydar'ın annesi diye seviyor filan :-)
Ben de Ali Efe diyorum, eşim beğendi aslında ama daha tam bir orta yol bulamadık. Haydar'dan vazgeçmiyor...

Defne bende de çok güzel Elif düşünüyorum bende kız olursa Ela mı acaba diyorum sonra defne diyorum Su diyorum bilmiyorum :))
Hahahaahah kafan baya karışmış seninde ben bi kağıda masal bi kağıda derin bi kağıda da defne yazdım kendimce çekiliş yaptım gönlümden geçen defne ydi zaten defne yi çektim sonrada ni daha kararımı değiştirmedim :))

Kızlar bu isim meselesinde de eşim erkek olursa Haydar olsun diyor ya da Ali Haydar. Ben hiç ısınamadım bu isme. Haydar diye bebek mi olur, çocuğumuz direkt bağkur emeklisi, göbekli bi amca olarak doğacak senin yüzünden, yapma etme desem de beni Haydar'ın annesi diye seviyor filan :-)
Ben de Ali Efe diyorum, eşim beğendi aslında ama daha tam bir orta yol bulamadık. Haydar'dan vazgeçmiyor...
Yaaa akşam akşam ne güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün :)) haydar diye bebek ismi mi olur bakır emeklisi amca ismi yorumu kahkaha atmama sebep oldu :)))) ))) ))

Dua edince cinsiyet değişecekmiymiş:-) Bazı yaşı büyük kadınlar anlıyor hamileliği, kirpiklerin karışık olması bir hamilelik belirtisidir mesela, bunu eskiler bilir.

Bende ilk kirpiklermden anlamıştım desem. Anneannemden duymuştum. Gerçekten kirpikler birbirne giriyo:))

Efsane yorum yalnız :-) Anlam ben önemini bilmediğim için birşey diyemiyorum ben pek çağın ismi değil ama sizin içinize nasıl siniyorsa artık :)

:)) anladım canım sanki üyeliği geçeci olarak dondurulmuş sanırım bdv ne demek oluyor ya ben bu kısaltmalardan anlamıyorum ama yaramazlık yapmış emirasalih :)))))
Bir Derdim Var bölümü, kaynanalar, eltiler sevgililer, komşular orda çekiştirilir :p

Biz çok kararsızız canım ya, cinsiyetini bir öğrensek belki daha ciddi oturur karar verebiliriz eşimle. Şimdi isim konusunu ne zaman açsak birbirimize takılmaktan isim seçemiyoruz :-)

Siz karar verdiniz mi?
bende çok kararsızım canım ama erkek olursa Ahmet yanına bir isim düşünüyorum kız olursa karar veremedik :KK200:

Erkek olursa Ege istiyorum ama 2.isme karar veremedik daha, ege isminde eşimin benim ve bebişin kendi isminin baş harfleri olacak inşallah. Kız olursada eşim sümeyye istiyo ama onun yanına da başka isim düşünücem tabikii :63::KK70:
bende iki ismi olsun istiyorum ama çok kararsısız bakalım ne olacak :D

Back