2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Yaaa akşam akşam ne güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün :)) haydar diye bebek ismi mi olur bakır emeklisi amca ismi yorumu kahkaha atmama sebep oldu :)))) ))) ))
Ya ama öyle canlanıyor gözümde düşünüyorum düşünüyorum evladım diyemiyorum Haydar ismiyle

Efsane yorum yalnız Anlam ben önemini bilmediğim için birşey diyemiyorum ben pek çağın ismi değil ama sizin içinize nasıl siniyorsa artık :)
Hz Ali'nin lakabıymış. Cesur, yiğit demekmiş. Ben Yiğit koyalım o zaman dedim ama yok yanaşmadı, orta yol bulamadık henüz ben çok güçlü duramam. Israrla, güzel sözle kabul ettirmeye çok alışkın. O yüzden bu isimde de kanıma girmeye çalışıyor ama bakalım sonumuz ne olacak

Diğer dediği erkek isimlerini aklımda bile tutamıyorum. Orta Asya'dan, Eski Türkçe filan. Kitap okumayı çok sever, tarihteki cesur komutan isimlerini filan söylüyor. Bu ismi de Hz Ali'yi de çok beğendiği için istiyor zaten

bende çok kararsızım canım ama erkek olursa Ahmet yanına bir isim düşünüyorum kız olursa karar veremedik
Ahmet çok güzel isim canım, yanına da neredeyse her isim yakışır
Sanki kız ismi seçmek daha zor gelitor bana niyeyse

Kızlar bende de son sayfaya gelince açmıyo. Zorlaya zorlaya geçiyo son sayfaya.

Doktor görebiliyorsa iyi bunu :) Erkek
Ahahahah ay çok güldüm buna ya
Hayda ismi bana heybetli koca göbekli şapkalı bi adamı çağrıştırıyor bilmem bilinç altımda ne kalmış ama illa Haydar koyucam diyosa yanına daha güzel bi isim bul yada kandır eşini göbek adı o olsun zatem ahirette o isimle çağırılacağız hepimiz falan de bi yerden gir değiştir fikrini hoş bende eşim kız olursa Sümeyye istiyo ve ben istemiyorum nasıl aklına girerim bilemedim
Bende ilk kirpiklermden anlamıştım desem. Anneannemden duymuştum. Gerçekten kirpikler birbirne giriyo:))
Bende bugün rimel sürerken baktım hepsi birbirne girmiş Allah Allah dedim. Demek bundanmış şimdi gidip inceliycem kirpüklerimi

Kahkaha attım Allahtan seni güldürsün emi

Malum bnmki tüp bebek ya daha dondurulmuş embrio iken koymuştum ilk isimlerini Ata ve Ada yanlarına artık bir isim daha buluruz bi cinsiyetimiz belli olsunda

Esra Erol da Ali Haydar diye bir tip vardı. Eşine onu izlet Haydar kısmından vazgeçer :)

Benimkine de yorum yapar mısınız arkadaşlar?
Yahu ne kadar kibar benimkini gördün mü sen:))) seninkinin yanında tövbe yarabbim :)))) koca gövdeli koca kafalı :)))) kıyamam ben kuzuma ya:))) maşallah kibarcacık sanırım kız:)

Canım güzel fikirmiş bu, bak sen de aynı şekilde dene
Kahkaha attım Allahtan seni güldürsün emi
Amin canım, hepimizi güldürsün

Esra Erol da Ali Haydar diye bir tip vardı. Eşine onu izlet Haydar kısmından vazgeçer :)
Ayy öyle mi diyorsun canım, tamam izleteyim kesin

Benim minnak bezelyeye de yorum yapabilir misiniz? Daha çok küçük gerçi ama :)
Soldaki ilk kalbini duyduğumuz gün, sağdaki de bir hafta sonrası ikisi de karından ultrason

Eklentiler

• PhotoGrid_1524560138661.jpg
    58,5 KB · Görüntüleme: 53
Inşallah güzel sonuçlar ile gelirsin canim
Sürpriz sürpriz sürpriz !!! Öncelikle hepinize dualarınız için teşekkür ederim. Hoca 2li tarama yapmadı (yaş 36 oldugu için sonuç illa ki olumsuz çıkar dedi) Aynı gün genetik bölümünden konsültasyon istedi( onlar da onaylarsa 1 ay sonraki muayenede amniyosentez yapalım dedi)
Genetik bölümündeki doktor da onayladı (2li test, 3lü test sizde yaşınızdan dolayı olumsuz çıkacaktır en temizi, vakit kaybetmeden amniyosentez yapmak dedi)
Sonuç olarak 2li test yok , 1 ay sonra amniyosentez var :O
Onun dışında bebişim çok iyi, kese arkası kanamam da sonlanmış, elleri ayakları agzı burnu her yeri net görülüyor. ..

Hakkımızda hayırlısı!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…