Allah herkese ferahlık versin.İlk defa girdim bende artık girmem öyle yerlere
Amin canım benim cümlemize inşallah teşekkür ederim :)hadi bakalım rabbim hayırlın sağlıklı evlat versin isimleride güzelmiş :)
Ya ama öyle canlanıyor gözümdeYaaa akşam akşam ne güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün :)) haydar diye bebek ismi mi olur bakır emeklisi amca ismi yorumu kahkaha atmama sebep oldu :)))) ))) ))
Hz Ali'nin lakabıymış. Cesur, yiğit demekmiş. Ben Yiğit koyalım o zaman dedim ama yok yanaşmadı, orta yol bulamadık henüzEfsane yorum yalnızAnlam ben önemini bilmediğim için birşey diyemiyorum ben pek çağın ismi değil ama sizin içinize nasıl siniyorsa artık :)
Ahmet çok güzel isim canım, yanına da neredeyse her isim yakışırbende çok kararsızım canım ama erkek olursa Ahmet yanına bir isim düşünüyorum kız olursa karar veremedik
Ahahahah ay çok güldüm buna yaDoktor görebiliyorsa iyi bunu :) Erkek
Hayda ismi bana heybetli koca göbekli şapkalı bi adamı çağrıştırıyor bilmem bilinç altımda ne kalmışKızlar bu isim meselesinde de eşim erkek olursa Haydar olsun diyor ya da Ali Haydar. Ben hiç ısınamadım bu isme. Haydar diye bebek mi olur, çocuğumuz direkt bağkur emeklisi, göbekli bi amca olarak doğacak senin yüzünden, yapma etme desem de beni Haydar'ın annesi diye seviyor filan
Ben de Ali Efe diyorum, eşim beğendi aslında ama daha tam bir orta yol bulamadık. Haydar'dan vazgeçmiyor...
Bende bugün rimel sürerken baktım hepsi birbirne girmiş Allah Allah dedim. Demek bundanmışBende ilk kirpiklermden anlamıştım desem. Anneannemden duymuştum. Gerçekten kirpikler birbirne giriyo:))
Kahkaha attım Allahtan seni güldürsün emiKızlar bu isim meselesinde de eşim erkek olursa Haydar olsun diyor ya da Ali Haydar. Ben hiç ısınamadım bu isme. Haydar diye bebek mi olur, çocuğumuz direkt bağkur emeklisi, göbekli bi amca olarak doğacak senin yüzünden, yapma etme desem de beni Haydar'ın annesi diye seviyor filan
Ben de Ali Efe diyorum, eşim beğendi aslında ama daha tam bir orta yol bulamadık. Haydar'dan vazgeçmiyor...
Ben tek isme pek sıcak bakmıyorum, herkes katılmaz belki ama bazı isimleri bazı insanlar kaldıramıyor ya hani o açıdan iki ismi olsun istiyorumbende iki ismi olsun istiyorum ama çok kararsısız bakalım ne olacak
Esra Erol da Ali Haydar diye bir tip vardı. Eşine onu izlet Haydar kısmından vazgeçer :)Ya ama öyle canlanıyor gözümdedüşünüyorum düşünüyorum evladım diyemiyorum Haydar ismiyle
Hz Ali'nin lakabıymış. Cesur, yiğit demekmiş. Ben Yiğit koyalım o zaman dedim ama yok yanaşmadı, orta yol bulamadık henüzben çok güçlü duramam. Israrla, güzel sözle kabul ettirmeye çok alışkın. O yüzden bu isimde de kanıma girmeye çalışıyor ama bakalım sonumuz ne olacak
Diğer dediği erkek isimlerini aklımda bile tutamıyorum. Orta Asya'dan, Eski Türkçe filan. Kitap okumayı çok sever, tarihteki cesur komutan isimlerini filan söylüyor. Bu ismi de Hz Ali'yi de çok beğendiği için istiyor zaten
Ahmet çok güzel isim canım, yanına da neredeyse her isim yakışır
Sanki kız ismi seçmek daha zor gelitor bana niyeyse
Benimkine de yorum yapar mısınız arkadaşlar?
Değil mi Benimde aklıma ilk Ali Haydar gelmişti :))))) zayıf çelimsiz :) arkadaş koca göbekli Bağkur emeklisi doğacak deyince baya güldüm:))Esra Erol da Ali Haydar diye bir tip vardı. Eşine onu izlet Haydar kısmından vazgeçer :)
Yahu ne kadar kibar benimkini gördün mü sen:))) seninkinin yanında tövbe yarabbim :)))) koca gövdeli koca kafalı :)))) kıyamam ben kuzuma ya:))) maşallah kibarcacık sanırım kız:)Benimkine de yorum yapar mısınız arkadaşlar?
Bu 1 ay önceki foto ama ,benimki de büyümüştür teyzesiYahu ne kadar kibar benimkini gördün mü sen:))) seninkinin yanında tövbe yarabbim :)))) koca gövdeli koca kafalı :)))) kıyamam ben kuzuma ya:))) maşallah kibarcacık sanırım kız:)
Hem seninki de çok güzel,sağlıkla gelsin küçük kuşumYahu ne kadar kibar benimkini gördün mü sen:))) seninkinin yanında tövbe yarabbim :)))) koca gövdeli koca kafalı :)))) kıyamam ben kuzuma ya:))) maşallah kibarcacık sanırım kız:)
Canım güzel fikirmiş bu, bak sen de aynı şekilde deneAhahahah ay çok güldüm buna ya
Hayda ismi bana heybetli koca göbekli şapkalı bi adamı çağrıştırıyor bilmem bilinç altımda ne kalmışama illa Haydar koyucam diyosa yanına daha güzel bi isim bul yada kandır eşini göbek adı o olsun zatem ahirette o isimle çağırılacağız hepimiz falan de bi yerden gir değiştir fikrini hoş bende eşim kız olursa Sümeyye istiyo ve ben istemiyorum nasıl aklına girerim bilemedim
Amin canım, hepimizi güldürsünKahkaha attım Allahtan seni güldürsün emi
Ayy öyle mi diyorsun canım, tamam izleteyim kesinEsra Erol da Ali Haydar diye bir tip vardı. Eşine onu izlet Haydar kısmından vazgeçer :)
Burda bebek küçük olduğu için konumu çok belli değil ama kese erkek gibi.
Sürpriz sürpriz sürpriz !!! Öncelikle hepinize dualarınız için teşekkür ederim. Hoca 2li tarama yapmadı (yaş 36 oldugu için sonuç illa ki olumsuz çıkar dedi) Aynı gün genetik bölümünden konsültasyon istedi( onlar da onaylarsa 1 ay sonraki muayenede amniyosentez yapalım dedi)Inşallah güzel sonuçlar ile gelirsin canim
Teşekkürler canım hayırlısı bakalım .Burda bebek küçük olduğu için konumu çok belli değil ama kese erkek gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?