• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar, ablam Emira SY Emira SY banlanmış :cry:
Dediğine göre yarın akşama kadar yokmuş, size haber vermemi istedi :cry:
Gözümüzün önünde rengi soldu kızın :) Bakmadım ama Bdv ya da siyasetten gitmiştir :) Allah kurtarsın, sigara olmaz hamile ama don atlet götürürüz

Yağız ismini ben de çok seviyorum, oğlum olursa koymak isterim ama babası da var tabi kesin beğenmez :)
Bizde hamile kalmadan önce anlaşmıştık.. Erkek olursa eşim kız olrsa ben koycam adını diye.:)) yağız ismini eşim istiyor ama bende çok beğeniyorum defne ismini de ben istiyorum ama oda masal istiyor :)) daha önceden anlaştığımız için sesini çıkaramıyor :)))

Bizde hamile kalmadan önce anlaşmıştık.. Erkek olursa eşim kız olrsa ben koycam adını diye.:)) yağız ismini eşim istiyor ama bende çok beğeniyorum defne ismini de ben istiyorum ama oda masal istiyor :)) daha önceden anlaştığımız için sesini çıkaramıyor :)))
Biz de öyle anlaştık ama benim istediğim hiç kız ismi yok. Yağız isminide çok seviyorum :) Bakalım ikna edebilir miyim erkek olursa

Aa niyeki hayırdır inşallah

Gözümüzün önünde rengi soldu kızın :) Bakmadım ama Bdv ya da siyasetten gitmiştir :) Allah kurtarsın, sigara olmaz hamile ama don atlet götürürüz
Konu dışından veya geyikten gitmiş galiba :-) biz de anlamadık, geri dönünce öğreneceğiz tam sebebini :-) en son ona çok politiksin, kavga da edilmiyor seninle denilmiş ve bannn :-)

Emira SY Emira SY nolur geri döööön, sensiz yapamıyorummmm :-)

Bu arada bende de sayfalar düzgün açılmıyordu, şimdi düzeldi ama.

Defne bende de çok güzel Elif düşünüyorum bende kız olursa Ela mı acaba diyorum sonra defne diyorum Su diyorum bilmiyorum :))

Konu dışından veya geyikten gitmiş galiba :-) biz de anlamadık, geri dönünce öğreneceğiz tam sebebini :-) en son ona çok politiksin, kavga da edilmiyor seninle denilmiş ve bannn :-)

Emira SY Emira SY nolur geri döööön, sensiz yapamıyorummmm :-)

Bu arada bende de sayfalar düzgün açılmıyordu, şimdi düzeldi ama.
Ben anlamadım emirasalihe ne olmuş?

Back