- Emoji Skoru
- 47.078
- Puanlar
- 798
Gözümüzün önünde rengi soldu kızın :) Bakmadım ama Bdv ya da siyasetten gitmiştir :) Allah kurtarsın, sigara olmaz hamile ama don atlet götürürüz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözümüzün önünde rengi soldu kızın :) Bakmadım ama Bdv ya da siyasetten gitmiştir :) Allah kurtarsın, sigara olmaz hamile ama don atlet götürürüz
Erkek olursa Mehmet yağız kız olursa defne inşallah :)Kızlar bebeklerinizin ismini ne koymayı düşünüyorsunuz??
Forum bende bozuldu ya. Siz de düzgün mü? Çalışma mı var acaba? Düzelse gördüm 2 kişi daha eklemiş ama yorum yapamadım :)
Kız diyorum :)Benim Bebeğin cinsiyeti nedir sizce
Doktor görebiliyorsa iyi bunu :) ErkekEki Görüntüle 2140810 kızlar benim görüntü çok net değil devlet hastanesinde sistem eski o yüzden ama tahmin edebilen var mı acaba ?
:))))) yaaaaa kocaman bir kafa sanki :))) bana da erkek gibi geliyor :)Doktor görebiliyorsa iyi bunu :) Erkek
Yağız ismini ben de çok seviyorum, oğlum olursa koymak isterim ama babası da var tabi kesin beğenmez :)Erkek olursa Mehmet yağız kız olursa defne inşallah :)
:)))) ay inşallah:))) kocaman bir kafa sanki az önce yanlış yere yazmışım kusura bakmayın:)Kız diyorum :)
Bendede hata veriyor forumForum bende bozuldu ya. Siz de düzgün mü? Çalışma mı var acaba? Düzelse gördüm 2 kişi daha eklemiş ama yorum yapamadım :)
Ya ben bunu yanlış yazmışım kendi alıntımın altına yazacaktım yanlış oldu:)):)))) ay inşallah:))) kocaman bir kafa sanki az önce yanlış yere yazmışım kusura bakmayın:)
Ay iyi bari benlik bir sorun sandım.Bendede hata veriyor forum
Bizde hamile kalmadan önce anlaşmıştık.. Erkek olursa eşim kız olrsa ben koycam adını diye.:)) yağız ismini eşim istiyor ama bende çok beğeniyorum defne ismini de ben istiyorum ama oda masal istiyor :)) daha önceden anlaştığımız için sesini çıkaramıyor :)))Yağız ismini ben de çok seviyorum, oğlum olursa koymak isterim ama babası da var tabi kesin beğenmez :)
Biz de öyle anlaştık ama benim istediğim hiç kız ismi yok. Yağız isminide çok seviyorum :) Bakalım ikna edebilir miyim erkek olursaBizde hamile kalmadan önce anlaşmıştık.. Erkek olursa eşim kız olrsa ben koycam adını diye.:)) yağız ismini eşim istiyor ama bende çok beğeniyorum defne ismini de ben istiyorum ama oda masal istiyor :)) daha önceden anlaştığımız için sesini çıkaramıyor :)))
Aa neden ki
Aa niyeki hayırdır inşallah
Konu dışından veya geyikten gitmiş galibaGözümüzün önünde rengi soldu kızın :) Bakmadım ama Bdv ya da siyasetten gitmiştir :) Allah kurtarsın, sigara olmaz hamile ama don atlet götürürüz
Defne bende de çok güzel Elif düşünüyorum bende kız olursa Ela mı acaba diyorum sonra defne diyorum Su diyorum bilmiyorum :))Bizde hamile kalmadan önce anlaşmıştık.. Erkek olursa eşim kız olrsa ben koycam adını diye.:)) yağız ismini eşim istiyor ama bende çok beğeniyorum defne ismini de ben istiyorum ama oda masal istiyor :)) daha önceden anlaştığımız için sesini çıkaramıyor :)))
Ben anlamadım emirasalihe ne olmuş?Konu dışından veya geyikten gitmiş galibabiz de anlamadık, geri dönünce öğreneceğiz tam sebebini
en son ona çok politiksin, kavga da edilmiyor seninle denilmiş ve bannn
Emira SY nolur geri döööön, sensiz yapamıyorummmm
Bu arada bende de sayfalar düzgün açılmıyordu, şimdi düzeldi ama.
Bdv de fazla takılınca banlanmış, yarın akşam gelirmişBen anlamadım emirasalihe ne olmuş?
:)) anladım canım sanki üyeliği geçeci olarak dondurulmuş sanırım bdv ne demek oluyor ya ben bu kısaltmalardan anlamıyorum ama yaramazlık yapmış emirasalih :)))))Bdv de fazla takılınca banlanmış, yarın akşam gelirmiş