Emirasalih seni seviyoruz :):)) anladım canım sanki üyeliği geçeci olarak dondurulmuş sanırım bdv ne demek oluyor ya ben bu kısaltmalardan anlamıyorum ama yaramazlık yapmış emirasalih :)))))
Zor şartlar altında görmeye çalışıyor diyelimDoktor görebiliyorsa iyi bunu :) Erkek
Dene vallahi sonuçta taşıyan sensin ordan girip duygu sömürüsü yapabilirsin belki Kıyamaz denemeye değer :))))Biz de öyle anlaştık ama benim istediğim hiç kız ismi yok. Yağız isminide çok seviyorum :) Bakalım ikna edebilir miyim erkek olursa
Hahahaahah kafan baya karışmış seninde ben bi kağıda masal bi kağıda derin bi kağıda da defne yazdım kendimce çekiliş yaptım gönlümden geçen defne ydi zaten defne yi çektim sonrada ni daha kararımı değiştirmedim :))Defne bende de çok güzel Elif düşünüyorum bende kız olursa Ela mı acaba diyorum sonra defne diyorum Su diyorum bilmiyorum :))
Aynen öyle canım, güzel özetledin:)) anladım canım sanki üyeliği geçeci olarak dondurulmuş sanırım bdv ne demek oluyor ya ben bu kısaltmalardan anlamıyorum ama yaramazlık yapmış emirasalih :)))))
Yaaa akşam akşam ne güldürdün beni Allah'ta seni güldürsün :)) haydar diye bebek ismi mi olur bakır emeklisi amca ismi yorumu kahkaha atmama sebep oldu :)))) ))) ))Kızlar bu isim meselesinde de eşim erkek olursa Haydar olsun diyor ya da Ali Haydar. Ben hiç ısınamadım bu isme. Haydar diye bebek mi olur, çocuğumuz direkt bağkur emeklisi, göbekli bi amca olarak doğacak senin yüzünden, yapma etme desem de beni Haydar'ın annesi diye seviyor filan
Ben de Ali Efe diyorum, eşim beğendi aslında ama daha tam bir orta yol bulamadık. Haydar'dan vazgeçmiyor...
Dua edince cinsiyet değişecekmiymişBazı yaşı büyük kadınlar anlıyor hamileliği, kirpiklerin karışık olması bir hamilelik belirtisidir mesela, bunu eskiler bilir.
Efsane yorum yalnızKızlar bu isim meselesinde de eşim erkek olursa Haydar olsun diyor ya da Ali Haydar. Ben hiç ısınamadım bu isme. Haydar diye bebek mi olur, çocuğumuz direkt bağkur emeklisi, göbekli bi amca olarak doğacak senin yüzünden, yapma etme desem de beni Haydar'ın annesi diye seviyor filan
Ben de Ali Efe diyorum, eşim beğendi aslında ama daha tam bir orta yol bulamadık. Haydar'dan vazgeçmiyor...
Aynen ben de öğrendikten sonra dikkat edince fark ettim :)Bende ilk kirpiklermden anlamıştım desem. Anneannemden duymuştum. Gerçekten kirpikler birbirne giriyo:))
Bir Derdim Var bölümü, kaynanalar, eltiler sevgililer, komşular orda çekiştirilir:)) anladım canım sanki üyeliği geçeci olarak dondurulmuş sanırım bdv ne demek oluyor ya ben bu kısaltmalardan anlamıyorum ama yaramazlık yapmış emirasalih :)))))
bende çok kararsızım canım ama erkek olursa Ahmet yanına bir isim düşünüyorum kız olursa karar veremedikBiz çok kararsızız canım ya, cinsiyetini bir öğrensek belki daha ciddi oturur karar verebiliriz eşimle. Şimdi isim konusunu ne zaman açsak birbirimize takılmaktan isim seçemiyoruz
Siz karar verdiniz mi?
Ya ben geçen gün girdim oraya bir kaç konu okudum eylulm var ona çok üzüldümBir Derdim Var bölümü, kaynanalar, eltiler sevgililer, komşular orda çekiştirilir
Hayırlı haberle gel inşallah. Ben de yarın gitcem herkes öğrendi ben kaldım tahminde bulun diye sıkıştırayım :) Benim daha 9. Hafta mümkün değil bilmesi deSaat 22:00 de kontrole gitcem inşaAllah bişi söyler cinsiyetle ilgili
bende iki ismi olsun istiyorum ama çok kararsısız bakalım ne olacakErkek olursa Ege istiyorum ama 2.isme karar veremedik daha, ege isminde eşimin benim ve bebişin kendi isminin baş harfleri olacak inşallah. Kız olursada eşim sümeyye istiyo ama onun yanına da başka isim düşünücem tabikii
Bilmiyorum ki takip etmiyorum. Arada üzücü şeyler yazanlar oluyor. Etkileniyorsan hamileyken girmeYa ben geçen gün girdim oraya bir kaç konu okudum eylulm var ona çok üzüldüm(( çocuk k etkilendim (
İlk defa girdim bende artık girmem öyle yerlereBilmiyorum ki takip etmiyorum. Arada üzücü şeyler yazanlar oluyor. Etkileniyorsan hamileyken girme
güzel isim canım erkek olursa Ahmet olacak ama yanına bir isim istıyorum bizde kıza karar veremedikErkek olursa Mehmet Yusuf olacak inşallah ama kız olursa ne olacak tam karar vermedik :)
hadi bakalım rabbim hayırlın sağlıklı evlat versin isimleride güzelmiş :)Erkek olursa Mehmet yağız kız olursa defne inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?