• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kızlar bebeklerinizin ismini ne koymayı düşünüyorsunuz??
Erkek olursa Ege istiyorum ama 2.isme karar veremedik daha, ege isminde eşimin benim ve bebişin kendi isminin baş harfleri olacak inşallah. Kız olursada eşim sümeyye istiyo ama onun yanına da başka isim düşünücem tabikii :63::KK70:

Biz çok kararsızız canım ya, cinsiyetini bir öğrensek belki daha ciddi oturur karar verebiliriz eşimle. Şimdi isim konusunu ne zaman açsak birbirimize takılmaktan isim seçemiyoruz :-)

Siz karar verdiniz mi?

Amin canım, inşallah hiçbir şey olmaz. Benim kıpkırmızı ama az oldu kanamam. O yüzden çok korktuk ama çok şükür ultrasonda bakınca doktor aktif değil kanama alanın dedi, rahatladık.

Dinlenmek ne kadar önemli demek ki, ilaçsız bile ne kadar azaltmış. İşin nasıl canım peki, çok ayakta durman gerekiyor mu? Kendine dikkat et elinden geldiğince...
Canım bişey diyimmi raporluydum ve asla yatmadım inan. Ne cam silmediğim kaldı, ne dolap temizlemediğim ne de kilometrelerce yürümediğim. Kafa rahatsa geriside geliyo inan ki. Evde durunca ben hastalanıyorum çünkü alışk değilim evde kalmaya. İşim de masa başı ama stresti çok çünkü muhasebeciyim. Ve işe gitmek inan istemiyorum doğum prası alacak olmasam tenezzül dahi etmicem okadar soğudum ordaki insanlardan. Hepsi birbirinin arkasından neler konuşup yüzyüze mıçmıçlar benim içinde kim bilir neler söylediler. Yani demek istediğim kafan beynin rahat olsun iş yapsanda iyileşiyosun ama kafa rahat değilse sürekli otursanda oluyo. Mesela benim kanama alanım 5gün içinde oluştu. Ve o 5gün ne strestler ne ağlama krizleri geçirdim bi bilsen hemen kanamaya dönüşmüş

Aa öylemi bende doktordayken bir hasta geldi sancıları başlamıştı ve nişanım geldi falan diyordu anlamadım bende ne demek diye demekki erkekki öyle diyormuş
Karnı büyüktüyse onun doğum başlamış ondan bahsediyordur. Doğumdan 1 gün falan önce kanaması olabiliyor bazılarının.

Canım bişey diyimmi raporluydum ve asla yatmadım inan. Ne cam silmediğim kaldı, ne dolap temizlemediğim ne de kilometrelerce yürümediğim. Kafa rahatsa geriside geliyo inan ki. Evde durunca ben hastalanıyorum çünkü alışk değilim evde kalmaya. İşim de masa başı ama stresti çok çünkü muhasebeciyim. Ve işe gitmek inan istemiyorum doğum prası alacak olmasam tenezzül dahi etmicem okadar soğudum ordaki insanlardan. Hepsi birbirinin arkasından neler konuşup yüzyüze mıçmıçlar benim içinde kim bilir neler söylediler. Yani demek istediğim kafan beynin rahat olsun iş yapsanda iyileşiyosun ama kafa rahat değilse sürekli otursanda oluyo. Mesela benim kanama alanım 5gün içinde oluştu. Ve o 5gün ne strestler ne ağlama krizleri geçirdim bi bilsen hemen kanamaya dönüşmüş
Çok çok geçmiş olsun canım, bir daha stres üzüntü yaşatmasın Rabbim :KK200:

Evet ya öyle görünüyo bende fark ettim ama çok şey öğreniyoruz burda iyiki kasım annesiyim diyorum özellikle sen ve pinkstrap pinkstrap burda görmeden çok sevdim:KK200:herkes burda çok iyi tabi o ayrı :)
Bir de benim doğum günüm de 25 kasım bebeğimde Rabbimin izniyle inşallah d.t 25 kasım olucak bu benim için çok ayrı bir heyecan mutluluk :KK49:

Canım benim Allah razı olsun sen de iyi ki aramızdasin :KK68: sanırım en az bulantısı olan pinkstrap pinkstrap ve benim o yüzden aktifiz ;D

Benim Bebeğin cinsiyeti nedir sizce

Eklentiler

• 635B69A1-99CB-4E3A-BBAA-B9ABD206F05C.jpeg
    635B69A1-99CB-4E3A-BBAA-B9ABD206F05C.jpeg
    63,4 KB · Görüntüleme: 51
Canım benim Allah razı olsun sen de iyi ki aramızdasin :KK68: sanırım en az bulantısı olan pinkstrap pinkstrap ve benim o yüzden aktifiz ;D
Aynen her soruya yetişiyorsunuz :)
Bende hiç bulantı yok sadece iştahsızlık var inşallah hep böyle iyi gider bulantısı olanlara da Allah yardım etsin inşallah.

Aynen her soruya yetişiyorsunuz :)
Bende hiç bulantı yok sadece iştahsızlık var inşallah hep böyle iyi gider bulantısı olanlara da Allah yardım etsin inşallah.

İyi masallah sen de şanslısın canım tadını çıkar hamileliğin o zaman :KK68: valla insan hemen özlüyor bu gunleri

Geçmiş olsun sanada. Biz öyle böyle diyoruz ama sanırım seninki bizimkinden daha ağır geçiyor. Serum bağlatamıyorsan çekiyorsun bide. Allah yardımcın olsun.
Teşekkür ederim herkesin çektiği kendisine zor tabi ama serum taktırsam biraz rahatlarım biliyorum yinede panik atak korkusuna taktıramıyorum. Migren zor ama panik atak zordanda zor. Benim doğumdan korkum yok mesela korkum serum takmaları. Hatta oğluma hamileyken serum takmadan doğum yapabilirmiyim diye sormuştum :)

hadi hayırlısı inşallah ilk erkek yorumu senden geldi hallerim tipimden hep kız dediler rabbim sağlıkla dünyaya getirsin inşallah bebeklerimizi teşekkürler
Bencede bulantılarından kız gibi
Erkek olursa Muhammet eymen-emir-emin bunlardan biri
Kız olursa zeynep hoşuma gidiyor bilmiyorum
İyi masallah sen de şanslısın canım tadını çıkar hamileliğin o zaman :KK68: valla insan hemen özlüyor bu gunleri
Kız bu günlerin nesi özlenir yok anam yooook

Kızlar, ablam Emira SY Emira SY banlanmış :cry:
Dediğine göre yarın akşama kadar yokmuş, size haber vermemi istedi :cry:
Aa niyeki hayırdır inşallah

Teşekkür ederim herkesin çektiği kendisine zor tabi ama serum taktırsam biraz rahatlarım biliyorum yinede panik atak korkusuna taktıramıyorum. Migren zor ama panik atak zordanda zor. Benim doğumdan korkum yok mesela korkum serum takmaları. Hatta oğluma hamileyken serum takmadan doğum yapabilirmiyim diye sormuştum :)
Yaaa işte canım fobi denilen şeyi gerçekten anlamak zor seni çok iyi anlıyorum ömür boyu bunu yaşıyorsun hersey de yapcak bişey yok inşallah güzel olur herşey senin için

Back