- 20 Kasım 2017
- 2.931
- 2.567
- 30
Saol cnm Evert 3. Olacak Rabbim izin verirse3.mü senin masallahbenim de ilkinde 41 hafta bekledim ama normali bekledim olmayinca sezeryan oldu saglikli olsunlar da
Dimi pratik haşla yağla ver yesinlerBenim 9 mm idi
Makarna en iyisi
bende 8 martta gdcem herkez pgun gidiyormusBana da 8 martta gel dedi
Sanırım birkaç kişi 8 martta gidecez . Çok heyecanlı kaldı 5 günbende 8 martta gdcem herkez pgun gidiyormus
yaaa evettt gecmiyor hic gunler gunler yaaaSanırım birkaç kişi 8 martta gidecez . Çok heyecanlı kaldı 5 gün
Doğuma da çok varyaaa evettt gecmiyor hic gunler gunler yaaa
kalp atisindan sonra rajatliycam artik birazda olsa ondan snra cinsiyeti bekliycez zaten gecemz o gunelr gezmzDoğuma da çok varvalla şu keseyi bir atlatsak sonra kalp atışı bekleyişi gelecek
benim belim agrimisti tutunurken canimKızlar sizinde bel ağrınız oldumu öle anladınız mı hamile oldgnuzu
Adete yakın mı cnm agrıdı benim3 gün kala oldu agrıdı ilk defa yaşadm cnm o yüzdn şüphelenyrm birazda anlcnbenim belim agrimisti tutunurken canim
kuzum benim adetle alakasinyoktu cunku cunku a yaptirmistim o yuzden anladim canim ama belli basina bri belirtide diyememAdete yakın mı cnm agrıdı benim3 gün kala oldu agrıdı ilk defa yaşadm cnm o yüzdn şüphelenyrm birazda anlcn
Bende karın ağrısı oldu .arada baş dönmesiKızlar sizinde bel ağrınız oldumu öle anladınız mı hamile oldgnuzu
Off evet birde benim amniyosentez durumum var . Onu bekliycem beklemek ile geçecek : Dkalp atisindan sonra rajatliycam artik birazda olsa ondan snra cinsiyeti bekliycez zaten gecemz o gunelr gezmz
Sagl cnm benmde bat yarn olmazsa gdym kan testne coğu yerde okudm belrtymşte bakalmkuzum benim adetle alakasinyoktu cunku cunku a yaptirmistim o yuzden anladim canim ama belli basina bri belirtide diyemem
Bendese kasık yok ilk defa bel ağrım oldu hiçbrşy yok beklyrm bende bakalm:)Bende karın ağrısı oldu .arada baş dönmesi
neden amniosentez olucaksinOff evet birde benim amniyosentez durumum var . Onu bekliycem beklemek ile geçecek : D
hayirlisi olsun canim insaallah vardir bebisinSagl cnm benmde bat yarn olmazsa gdym kan testne coğu yerde okudm belrtymşte bakalm
Hayırlısı olsun canım belirtiler değişiyor kişiye göreBendese kasık yok ilk defa bel ağrım oldu hiçbrşy yok beklyrm bende bakalm:)
Eşimle aynı gen taşıyıcısıyız canım sağlıklı olup olmadığına bakılacakneden amniosentez olucaksin
hadi yaa insaallah biseycik cikmaz kuzumHayırlısı olsun canım belirtiler değişiyor kişiye göre
Eşimle aynı gen taşıyıcısıyız canım sağlıklı olup olmadığına bakılacak