2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende de bel ve karin ağrısı olmuştu adet gününe yakın. Halsizlik, baş dönmesi filan. 2 gün gecikmesine ragmen hamileyimdir diye düşünmedim. Eşim zorlamıştı test yapalım diye :)

Dün de bize eltilerim gelmişti, saolsunlar hiç oturtmadilar. (!) Belimin agrisindan uyuyamadım. Sizin işiniz daha zor en azından yatıya kalmadı benimkiler.

Ben de sadece yemek yapıp önüne koyuyorum. Eşim topla kaldr yapıyor. Onun Ardıç’ında ev öğrenci evi gibi zaten aslında gerçekten öğrenci evi de idare ediyoruz bir şekilde yarın gece gidecek. Bir de 3 yaşında oğlum var o da zor oluyor evde biri varken

Dışarıdan bakınca hamile oldugumuz, agri cektigimiz belli olmuyor diye abartiyoruz diye düşünüyorlar sanirim. Çocuk da olunca daha zordur tabi, Allah kolaylık versin.

Adet gecikmesi dışında hiç belirti yaşamadım. Bu sabah idrar testi belirgin çift çizgiydi hastahaneye gittim beta hcg 186 çıktı. Bakalım gelecek günlerde neler yaşayacağız.

10 kasım diyo bana dünyadaki bebeklerin sadece %5i gününde doğuyormuş

kizlar iyi aksamlar nasılsınız. dinden beri hic bakmadim
yeni gelenlerde hosgeldiniz. sağlıcakla kucağınıza alasınız.
kizlar bu arada
ailelere soylediniz mi yoksa ultrasonda görüp mü söyleyeceksiniz :)

Normal yani di mi? Benim ilk gebeliğim, etrafımdakilerin de %70’i ilk gebeliğinde düşük yaptıkları için bi geriliyorum öksürük nöbetleri yaşadım son 2-3 gündür, inşallah yerindedir yavrum :)
Valla bende bilmiyorum ama ağrım vardı baya çocukları avmye götürdü baya yoruldum ağrım ikiye katlandı inşallah normalidir

Normal yani di mi? Benim ilk gebeliğim, etrafımdakilerin de %70’i ilk gebeliğinde düşük yaptıkları için bi geriliyorum öksürük nöbetleri yaşadım son 2-3 gündür, inşallah yerindedir yavrum :)
Duyduğun herşey e takılma bence yat dinlen bu süreçte herkes bir akıl verme derdinde olacak sen dinle ama kafana yatanlari uygula ya da araştır. Kafan rahat edecekse yat dinlen kalkma yerinden 1 2 gün.
kizlar iyi aksamlar nasılsınız. dinden beri hic bakmadim
yeni gelenlerde hosgeldiniz. sağlıcakla kucağınıza alasınız.
kizlar bu arada
ailelere soylediniz mi yoksa ultrasonda görüp mü söyleyeceksiniz :)
Ben söylemedim gorumcem biliyor arkadaşlarımız o kadar . 3 ay sonra söylemek gibi bir planım var ama plan değişebilir

ben görümceklere en son söylerim heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…