- 28 Şubat 2018
- 61
- 44
1,54 bu hafta içi tekrar gel dedi :)Senin kaç mm di cnm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1,54 bu hafta içi tekrar gel dedi :)Senin kaç mm di cnm
Ben başka folik asit geçtim fememed diye miltivitaminAklıma bir şey takıldı kızlar inofolic kombi kullananlar gebelikte ona devam ediyor mu başka folic asit mi kullanıyorsunuz
doktorum oyle gel dedi canim yani ben gidinceye kadar 50 60 bini bulur sanirimSabirlisin gidince kalp atışında duyacaksin galiba ☺
Benim elimde var folik iç demişti folidoce iç demişti ama elimde bir sürü folic var 3 4 aylıkBunu ben de çok merak ediyorum açıkçası, hele de 20 tableti 45 tl olunca Sonuçta artık hamile kaldık, Folidoce'ye geçelim ya
Biz içmeyelim mi o zaman elimdee ikisi de varben asilama yaptirirken ynofolic kullanmiatim yumurta kalitesini arrtiriyor diye sonra asilamanin 10.gunu biraktim normal folik asit kullaniyorum artik
Sen kesin görürsün kuzum bu değerler ileyaa 3000lerde gordunmu keseyi benim suanda 16000lerde falan olmasinlazim ama ben daha gitmedim
Yatılı misafir mi ?Her ishalden sonra iki bardak su içmek lazım. 5+5 te doktora gideceğim görürüm inşallah keseyi.
Ben de folic1 kullanıyorum. Ondan önce folio kullanıyordum. Aile hekimi çok önerdi bunu çok iy dedi yani folic1 için sağlıkla gelsin bebişlermiz bana da her gün bu saatlerde bi sersemlik geliyor 1 saate filan geçiyor e bok götürüyor. Oğlanla deseniz doğru düzgün ilgilenemiyorum. Yatıp dinlenmek istiyorum çocuğun da istekleri ar doğal olarak. Havalar güzel olsa her gün dışarıda rahat rahat geçiririz bizim burada hava da bozul. Yatılı misafirim var vs
Hadi inşallah ben 8 martta gidicem. Günler geçersedoktorum oyle gel dedi canim yani ben gidinceye kadar 50 60 bini bulur sanirim
Şuan ne kullanıyorsun pekiBen başka folik asit geçtim fememed diye miltivitamin
Bana da 8 martta gel dediHadi inşallah ben 8 martta gidicem. Günler geçerse
Gittiğim aile hekimi 8 yıllık doktorum üstelik okuldan arkadaşımdı. Bana onu yapmaz diye düşünüyorum.Benim elimde var folik iç demişti folidoce iç demişti ama elimde bir sürü folic var 3 4 aylık
Biz içmeyelim mi o zaman elimdee ikisi de var
Sen kesin görürsün kuzum bu değerler ile
Yatılı misafir mi ?
Aile hekimleri genelde ilaç mümessillerinin dediklerini öneriyor çok doktorda öyle kendin araştıracaksın en güzeli o
yani genelde inofolic hamile kaldiktan sonra onermiyorlar canim bide pahali arana yazik yani nornalden al kullanBenim elimde var folik iç demişti folidoce iç demişti ama elimde bir sürü folic var 3 4 aylık
Biz içmeyelim mi o zaman elimdee ikisi de var
Sen kesin görürsün kuzum bu değerler ile
Yatılı misafir mi ?
Aile hekimleri genelde ilaç mümessillerinin dediklerini öneriyor çok doktorda öyle kendin araştıracaksın en güzeli o
Ayy çok kötü kaç kişiler makarna haşla koy önlerine.Gittiğim aile hekimi 8 yıllık doktorum üstelik okuldan arkadaşımdı. Bana onu yapmaz diye düşünüyorum.
Maalesef yatılı misafirim var bugün gece gidecekti ama maalesef pazar gecesine uzattı gidiş tarihini:) çok Yorgun’um ne yapacağımı şaşırıyorum kimse de bir işin ucundan tutmuyor(
1 kutu olduğu gibi duruyor bende elimde var sadece folik asit olandan ondan içerimyani genelde inofolic hamile kaldiktan sonra onermiyorlar canim bide pahali arana yazik yani nornalden al kullan
Eşimin kardeşi severim ams bu zamanlarda zor oluyor tb karşısı da yatmak istiyorum yatamıyorumAyy çok kötü kaç kişiler makarna haşla koy önlerine.
Arkadşın ise yapmaz evet bencedr
1 kutu olduğu gibi duruyor bende elimde var sadece folik asit olandan ondan içerim
Dün de bize eltilerim gelmişti, saolsunlar hiç oturtmadilar. (!) Belimin agrisindan uyuyamadım. Sizin işiniz daha zor en azından yatıya kalmadı benimkiler.Eşimin kardeşi severim ams bu zamanlarda zor oluyor tb karşısı da yatmak istiyorum yatamıyorum
Evet biri varken çok zor oluyor maalesef bir de yatılı misafir daha zor yemekte bekler çay kahvedeEşimin kardeşi severim ams bu zamanlarda zor oluyor tb karşısı da yatmak istiyorum yatamıyorum
Keşke kabul etmeseydiniz oturup hizmet bekliyorlar ise hele hiç çekilmezDün de bize eltilerim gelmişti, saolsunlar hiç oturtmadilar. (!) Belimin agrisindan uyuyamadım. Sizin işiniz daha zor en azından yatıya kalmadı benimkiler.
Benim de sezeryan sart mi onceden alinmasi ya beklemek istyorum benMerhaba kızlar bende daha yeni öğrendim benim sezeryan olacağı için 5kasim olur büyük ihtimal doğum tarihimiz
Gözün aydın canım sağlıkla kucağına alMerhaba kızlar bende daha yeni öğrendim benim sezeryan olacağı için 5kasim olur büyük ihtimal doğum tarihimiz
Bilmiyorum ki cnm benim ikinci hamileligimde 39.haftaya kadar Bekletti doktorumBenim de sezeryan sart mi onceden alinmasi ya beklemek istyorum ben
Amin cnm çok saolGözün aydın canım sağlıkla kucağına al
Benim 9 mm idi1,54 bu hafta içi tekrar gel dedi :)
Makarna en iyisiAyy çok kötü kaç kişiler makarna haşla koy önlerine.
Arkadşın ise yapmaz evet bencedr
1 kutu olduğu gibi duruyor bende elimde var sadece folik asit olandan ondan içerim
3.mü senin masallah benim de ilkinde 41 hafta bekledim ama normali bekledim olmayinca sezeryan oldu saglikli olsunlar daBilmiyorum ki cnm benim ikinci hamileligimde 39.haftaya kadar Bekletti doktorum