2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bunu ben de çok merak ediyorum açıkçası, hele de 20 tableti 45 tl olunca :KK70: Sonuçta artık hamile kaldık, Folidoce'ye geçelim ya :-)
Benim elimde var folik iç demişti folidoce iç demişti ama elimde bir sürü folic var 3 4 aylık :KK70: :KK70:

ben asilama yaptirirken ynofolic kullanmiatim yumurta kalitesini arrtiriyor diye sonra asilamanin 10.gunu biraktim normal folik asit kullaniyorum artik
Biz içmeyelim mi o zaman elimdee ikisi de var
yaa 3000lerde gordunmu keseyi benim suanda 16000lerde falan olmasinlazim ama ben daha gitmedim
Sen kesin görürsün kuzum bu değerler ile

Her ishalden sonra iki bardak su içmek lazım. 5+5 te doktora gideceğim görürüm inşallah keseyi.

Ben de folic1 kullanıyorum. Ondan önce folio kullanıyordum. Aile hekimi çok önerdi bunu çok iy dedi yani folic1 için sağlıkla gelsin bebişlermiz bana da her gün bu saatlerde bi sersemlik geliyor 1 saate filan geçiyor e bok götürüyor. Oğlanla deseniz doğru düzgün ilgilenemiyorum. Yatıp dinlenmek istiyorum çocuğun da istekleri ar doğal olarak. Havalar güzel olsa her gün dışarıda rahat rahat geçiririz bizim burada hava da bozul. Yatılı misafirim var vs
Yatılı misafir mi ?
Aile hekimleri genelde ilaç mümessillerinin dediklerini öneriyor çok doktorda öyle kendin araştıracaksın en güzeli o

Benim elimde var folik iç demişti folidoce iç demişti ama elimde bir sürü folic var 3 4 aylık :KK70: :KK70:

Yatılı misafir mi ?
Aile hekimleri genelde ilaç mümessillerinin dediklerini öneriyor çok doktorda öyle kendin araştıracaksın en güzeli o
Gittiğim aile hekimi 8 yıllık doktorum üstelik okuldan arkadaşımdı. Bana onu yapmaz diye düşünüyorum.

Maalesef yatılı misafirim var bugün gece gidecekti ama maalesef pazar gecesine uzattı gidiş tarihini:) çok Yorgun’um ne yapacağımı şaşırıyorum kimse de bir işin ucundan tutmuyor:KK43:(

Yatılı misafir mi ?
yani genelde inofolic hamile kaldiktan sonra onermiyorlar canim bide pahali arana yazik yani nornalden al kullan

Gittiğim aile hekimi 8 yıllık doktorum üstelik okuldan arkadaşımdı. Bana onu yapmaz diye düşünüyorum.

Maalesef yatılı misafirim var bugün gece gidecekti ama maalesef pazar gecesine uzattı gidiş tarihini:) çok Yorgun’um ne yapacağımı şaşırıyorum kimse de bir işin ucundan tutmuyor:KK43:(
Ayy çok kötü kaç kişiler makarna haşla koy önlerine.
Arkadşın ise yapmaz evet bencedr
yani genelde inofolic hamile kaldiktan sonra onermiyorlar canim bide pahali arana yazik yani nornalden al kullan
1 kutu olduğu gibi duruyor bende :KK43: elimde var sadece folik asit olandan ondan içerim

Eşimin kardeşi severim ams bu zamanlarda zor oluyor tb karşısı da yatmak istiyorum yatamıyorum
Evet biri varken çok zor oluyor maalesef bir de yatılı misafir daha zor yemekte bekler çay kahvede
Dün de bize eltilerim gelmişti, saolsunlar hiç oturtmadilar. (!) Belimin agrisindan uyuyamadım. Sizin işiniz daha zor en azından yatıya kalmadı benimkiler.
Keşke kabul etmeseydiniz oturup hizmet bekliyorlar ise hele hiç çekilmez

X