2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Ben bugün gittim göremedi zaten tüp bebekti çok korkuyorum beta artışım da tam 2 kat değil
72-250-470-730-1740 idi bugün 48 saat arayla yapıldı testler Pazartesi bi daha çağırdı
Tüp bebek olduğu için geç oluşmuş olabilir, benim normal ve 23 günde adet görüyordum, biter bitmez yumurtlama süreci olduğu için kese görünmüş olabilir. Stres yapmayın inşallah hamilesinizdir. :)

Ben bugün gittim göremedi zaten tüp bebekti çok korkuyorum beta artışım da tam 2 kat değil
72-250-470-730-1740 idi bugün 48 saat arayla yapıldı testler Pazartesi bi daha çağırdı
Artış çok normal gözüküyor. Tam 2 kat olmasi gerekmiyor yüzde 60 dan fazla olması yeterliymis. Dedigim gibi 5+1 de gördük ve 3507 di. Sizde inş pazartesi görmüş olursunuz.

Artış çok normal gözüküyor. Tam 2 kat olmasi gerekmiyor yüzde 60 dan fazla olması yeterliymis. Dedigim gibi 5+1 de gördük ve 3507 di. Sizde inş pazartesi görmüş olursunuz.
İnşallah canım çok gerildim tüp bebek tedavisiyle oldu.Rabbim kucağıma almayı nasip eder inşallah

Bunu ben de çok merak ediyorum açıkçası, hele de 20 tableti 45 tl olunca Sonuçta artık hamile kaldık, Folidoce'ye geçelim ya
ben asilama yaptirirken ynofolic kullanmiatim yumurta kalitesini arrtiriyor diye sonra asilamanin 10.gunu biraktim normal folik asit kullaniyorum artik

yaa 3000lerde gordunmu keseyi benim suanda 16000lerde falan olmasinlazim ama ben daha gitmedim

Her ishalden sonra iki bardak su içmek lazım. 5+5 te doktora gideceğim görürüm inşallah keseyi.

Ben de folic1 kullanıyorum. Ondan önce folio kullanıyordum. Aile hekimi çok önerdi bunu çok iy dedi yani folic1 için sağlıkla gelsin bebişlermiz bana da her gün bu saatlerde bi sersemlik geliyor 1 saate filan geçiyor e bok götürüyor. Oğlanla deseniz doğru düzgün ilgilenemiyorum. Yatıp dinlenmek istiyorum çocuğun da istekleri ar doğal olarak. Havalar güzel olsa her gün dışarıda rahat rahat geçiririz bizim burada hava da bozul. Yatılı misafirim var vs

Ay böyle sersem gibiyken şahsen hiç istemem misafir felan normalde çok severim ama sanki tonlarca iş yapmış gibiyim

Erkek hissediyorum ben en başından beri ama erkek istediğim için de öyle hissediyor olabilirim. hamile kaldığımı da test yapmadan once ruyamda gormustum.
Benimde eşim erkek istiyordu acaba ondan mı etkileniyorum diye düşünüyordum o yüzden hislerimden emin olamıyordum ama bi çok rüya görünce gerçekten emin olmuştum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…