Günaydın kızlar iyi pazarlar
Bende bir tane var kendi gorumcesinden ve kv çekiyor diye bana karşı arkadaş canlısıben görümceklere en son söylerim heralde
Bende bir tane var kendi gorumcesinden ve kv çekiyor diye bana karşı arkadaş canlısısende kaç tane
Bunu diyen börülce evli mi . Ona ne oluyorsa acaba boşver söyleme hemen böylesine gözü kalır nazar eder korkarım vallabende 2 tane
görünürde iyiyiz saygılıyız ama içim ısınmıyor ve cok samimi bulmuyorum ikisini de. bu yüzden ozelimi bilmezler.
onlar tarafindan cok sevilmedigimi hissediyorum. bu yuzden biraz resmi davraniyorum.
zaten büyük olan hemen cocuk yapmayın demişti. ona ne oluyorsa. istemedigi bebek ona müjde gibi gelir mi bilemiyorum :)
Bilmiyorum kötüsünü düşünmek istemedim. Kanda çıkınca sonuçta var bir hareket :)ben soyleyemedim hala. kalp atışlarını duyup söylemek istiyorumbeklemek de cok zor ama ne yapayım.
Gorumcene üzüldüm bende 4.5 senedir uğraşıyorum mucize şekilde geldi bebeğim rabbim ona da tez zamanda nasip etsinGünaydın, benim görümcem 12 senedir evli ama çocuğu olmuyo. Tüp bebek denemişlerdi geçen ay, tutmadı. Kv verdi haberi, kendi çocuğu olmuş gibi sevindi. Allah herkese bendeki gibi görümce nasip etsin.kendi ablam gibi davranıyor.
Muhtemelen yerleşme kanaması sır.Ama hemen bı doktora gitsen iyi olur canım.Dün gece bir kaç dakikalık karın ağrısı ile tuvaleye gittiğimde bir iki damla açık kırmızı kan geldi, böyle bişey yaşayan oldu mu? Ne olabilir?
bende 2bucuk yildir deniyordum bi negatif tup bebek denemem vardi bu ayda asilama dendydlim dedik asilamayla oldu mucize gibi yani rabbime sukurler olsun ben ailelere soyledim ama muhtemelen onlarda herkese soylemislerdirGorumcene üzüldüm bende 4.5 senedir uğraşıyorum mucize şekilde geldi bebeğim rabbim ona da tez zamanda nasip etsin
boşanmış börülce canımBunu diyen börülce evli mi . Ona ne oluyorsa acaba boşver söyleme hemen böylesine gözü kalır nazar eder korkarım valla
Herkes duymazsa olmaz zatenbende 2bucuk yildir deniyordum bi negatif tup bebek denemem vardi bu ayda asilama dendydlim dedik asilamayla oldu mucize gibi yani rabbime sukurler olsun ben ailelere soyledim ama muhtemelen onlarda herkese soylemislerdir
Oyy allah yardımcısı olsun çocuğu var mı?boşanmış börülce canım
aynenn canim bnde oyle baslamisimHerkes duymazsa olmaz zatenbende 3 tüp denedim aşılama ile kimyasal yaşadım şimdi doğal kaldım tersten başlamışım ben
Oyy allah yardımcısı olsun çocuğu var mı?
Oyy allah yardımcısı olsun çocuğu var mı?
Aynen aynen ne var ki filan diye düşünüyorlar büyük ihtimalleDışarıdan bakınca hamile oldugumuz, agri cektigimiz belli olmuyor diye abartiyoruz diye düşünüyorlar sanirim. Çocuk da olunca daha zordur tabi, Allah kolaylık versin.