2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Bende bir tane var kendi gorumcesinden ve kv çekiyor diye bana karşı arkadaş canlısı sende kaç tane

bende 2 tane
görünürde iyiyiz saygılıyız ama içim ısınmıyor ve cok samimi bulmuyorum ikisini de. bu yüzden ozelimi bilmezler.
onlar tarafindan cok sevilmedigimi hissediyorum. bu yuzden biraz resmi davraniyorum.
zaten büyük olan hemen cocuk yapmayın demişti. ona ne oluyorsa. istemedigi bebek ona müjde gibi gelir mi bilemiyorum :)

Bunu diyen börülce evli mi . Ona ne oluyorsa acaba boşver söyleme hemen böylesine gözü kalır nazar eder korkarım valla

Günaydın, benim görümcem 12 senedir evli ama çocuğu olmuyo. Tüp bebek denemişlerdi geçen ay, tutmadı. Kv verdi haberi, kendi çocuğu olmuş gibi sevindi. Allah herkese bendeki gibi görümce nasip etsin.kendi ablam gibi davranıyor.

Gorumcene üzüldüm bende 4.5 senedir uğraşıyorum mucize şekilde geldi bebeğim rabbim ona da tez zamanda nasip etsin

Dün gece bir kaç dakikalık karın ağrısı ile tuvaleye gittiğimde bir iki damla açık kırmızı kan geldi, böyle bişey yaşayan oldu mu? Ne olabilir?

Gorumcene üzüldüm bende 4.5 senedir uğraşıyorum mucize şekilde geldi bebeğim rabbim ona da tez zamanda nasip etsin
bende 2bucuk yildir deniyordum bi negatif tup bebek denemem vardi bu ayda asilama dendydlim dedik asilamayla oldu mucize gibi yani rabbime sukurler olsun ben ailelere soyledim ama muhtemelen onlarda herkese soylemislerdir

bende 2bucuk yildir deniyordum bi negatif tup bebek denemem vardi bu ayda asilama dendydlim dedik asilamayla oldu mucize gibi yani rabbime sukurler olsun ben ailelere soyledim ama muhtemelen onlarda herkese soylemislerdir
Herkes duymazsa olmaz zaten bende 3 tüp denedim aşılama ile kimyasal yaşadım şimdi doğal kaldım tersten başlamışım ben
boşanmış börülce canım
Oyy allah yardımcısı olsun çocuğu var mı?

Aranıza yeni katıldım arkadaşlar kasım 2018 de benimde Allah’ın izni ile bebişim olcak Ya birşey sorcam bu aralar ağrılarım arttı kasıklarımda giriyor 10sn ye kadar sonra çıkıyor ayakta durduğumda daha çok oluyor me yapcam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…