2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Aramıza hoş geldin:)). Sağ Salim gelsin kuzucıpun

Çok geçmiş olsun canım sende çok yorma kendini dinlen

Iyiyim Bende yorgun hissediyorum ayaklarım buz gibi ısınmıyor hic sizlerinde öyle mi

Benim de öyle buz gibi oluyor. Isınmıyor hiç. Ayaklarımın soğukluğuyla doğru orantılı kasıklarımdaki ağrı da artıyor.

İyi akşamlar hanımlar heni gelenler hoş geldiniz sağlıkla alırsınız kucağınıza inşallah
Kızlar benim de ayaklarım buz gibi battaniyenin altında birbirine sürtüyorım ısıtamıyorum aşırı üşüyorum titriyorum sürekli
Bir de ben de bağırsak sorunu başladı neden oluyo ya dayanamıyorum

O bağırsak sorunu bende de var ya

Merhaba arkadaslar benim de adet tarihim bugündü dun ogrendim hcg 32ydi bakalım pazartesi artıs olcak mı:)
Bizim ikinci bebegimiz 2016 mayıs annelerindenim acaba orda olup da tekrar ayni grupta oldugum arkadas olcak mi:)
Herkese saglıklı hamilelik dönemi ve sağlıklı bebisler diliyorum paylasimlarla birbirimize faydali oluruz insallah:)

Hoşgeldin canım bende adete 6gün kala idrar testinde çift çizgiyi gördüm ve hergün koyulaşmasını takip ediyorum.pazartesi bat günüm. Kan vericem bakalım kaç çıkcak hcg meraktayım:) Bende 2014mart annesiyim aynı zamanda.İnşallah hepimiz sağlıkla kucaklarız yavrularımızı.

Merhaba arkadaslar benimde bat 3-4mart bende 6 gun onceden silik olarak cizgiyi gordum ve gun gun koyulasiyor.pazartesi kan testi yaptiracagim cokda erken yaptirmak istemedim deger cok dusuk cikar diye aslinda pazartesi bile 2 gun gecmis olucak bat tarihimiz ayni olanlar kan tahlili yaptirdinizmi?acikcasi surekli kan tahlili yaptirip kontrol etme stresi yasamak istemiyorum ama bi yandanda testler yanlissa diyede endiseleniyorum gerci o ihtimal biraz dusuk cunku hemen hergun yapiyorum ve artik baya koyu cizgi oldu.biraz erken ogrenmis oldum oyuzden saskinim aslinda umarim saglikla kavusuruz

İki kat artmış canım :) Allah’a şükür güzel gidiyor
Senin nasıl çıktı sende verecektin yanlış hatırlamıyorsam
Çok şükür canım gözünüz aydın.
Evet benimde güzel artmış değerim 8 martta kese görecem nasip ise
Canım senin sonuç çıktı mı?
Çıktı canım şükür güzel artmış 3 4 kere söyledi doktor ordan çıkınca heyecandan unuttum değeri 8 marta çekti kese için
evet benimde ayaklarim soguk genelde yaa ama olabildigince sicak tut canim
Isınmıyor ki havlu tarzı çorap giyorum yorganin altında oturuyorum ayaklar buz eller buz diğer bölgeler ateş atıyor sen nasıl ısıtıyorsun
Benim de öyle buz gibi oluyor. Isınmıyor hiç. Ayaklarımın soğukluğuyla doğru orantılı kasıklarımdaki ağrı da artıyor.
Evet benim de idrarım hemen yanıyor üşüyünce
Evet benimde tranferden sonraki günlerde başladı zaman zaman buz gibi oluyor
Hoş geldin canım gözün aydın

Bağırsak bende de sorun ikinmiyorum ona dikkat ediyorum . Sabahları kuru kayısı ye istersen rahatlatır
Hoş geldin canım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Allahın izni ile güzelce artar değerlerin canım bende erken öğrendim zaman geçmiyor erken olunca

Günaydın kızlar dün yazamadım. Doktor keseye baktı düzgün dedi büyümüşte birazcık bizim kuzu. Dediğim gibi kahverengi lekelenme vardı ama doktor lekelenme istemediğimiz şeyler gebelikte büyük ihtimal yerleşmedendir ancak düşük tehlikesi de olabilir diye progestan verdi vajinal yolla kullanıyorum ilk defa. Daha önce hem ağızdan almıştım. Sonra da hiç olmadı lekelenme bakalım Allahım sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin.

Geçmiş olsun canım benim allahın izni ile bir şey olmayacak. Benim dayımın kızı 2 hamileliğinde kanama yaşadı maşallah ikisi sağlıkla doğdu biri 3 yaşında 1i yaşını doldurmadı daha . Ilacini kullan ama yat dinlen ağır birşey yapma dinlenmekte çok önemli kabız olmamaya çalış

Aklıma bir şey takıldı kızlar inofolic kombi kullananlar gebelikte ona devam ediyor mu başka folic asit mi kullanıyorsunuz

O bağırsak sorunu bende de var ya
Çok kötü ya

Hoşgeldin Canım inşallah birlikte sıkıntısız ilerleriz

Merak etme. Canım gebelik vardır muhakkak inşallah sağlıkla kucağına alırsın

Gözün aydın Canım inşallah hep güzel haberler duyarız progestan ben de kullandım iyi geliyo ama aşırı yorgunluk hissi oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…