2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Günaydın hanımlar kendimi sanki sabaha kadar çalışmış gibi yorgun hissediyorum aşırı Yorgun’um uyuyorum da böyle sersem gibi olmak çok kötü ya
Evim işim çocuklarım güzel ilgilenemiyorum

Galiba herkeste kabızlık olmuş ama bende tam tersi bir haftadır karın ağrısı ve cırcır

Günaydın hanımlar kendimi sanki sabaha kadar çalışmış gibi yorgun hissediyorum aşırı Yorgun’um uyuyorum da böyle sersem gibi olmak çok kötü ya
Evim işim çocuklarım güzel ilgilenemiyorum
Bende korkudan bir şey yapamıyorum evi görsen kaçarsın .senin 2.ci gebelik mi 3 mü
Galiba herkeste kabızlık olmuş ama bende tam tersi bir haftadır karın ağrısı ve cırcır
Yaa cırcır da kötü muz leblebi yesen fayda ediyor mu acaba

Hm muz leblebi denedin mi kuzum cırcır daha zor sanki dimi hemen geçer inşallah
Aynen bi karın ağrısı geliyor gaz mı lavabo mu ayırt edemiyorsun muz leblebi denemedim ama dediğim gibi nişastalı yoğurt ve haşlanmış patates falan yiyorum. Çokta bişeyler yapmak istemiyorum üst üste. Bide tam tersine dönerse al o zaman başına belayı

Doğru diyorsun tersi olursa da sıkıntı büyük

İdrar testi yaptım mı peki ?hayırlı olur inşallah gebeligin

Günaydın, çin takvimi ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Ben şimdiden bebeğimin cinsiyeti ne olacak diye meraklanmaya başladım.

Günaydın, çin takvimi ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Ben şimdiden bebeğimin cinsiyeti ne olacak diye meraklanmaya başladım.
Benim ilk gebeliğimde tutmamıştı. Annenin hisleri daha kesin oluyor. Herkes Çin takvimi Rus takvimi kese şekli yok bilmem yerleştiği taraflar falan hep kız dediler ama ben inatla erkek dedim ve erkekti :). Bence sen hissetmeye çalış rüyalarına da girer zaten gösterir kendini :)

Erkek hissediyorum ben en başından beri ama erkek istediğim için de öyle hissediyor olabilirim. hamile kaldığımı da test yapmadan once ruyamda gormustum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…