- 2 Ağustos 2016
- 360
- 257
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Galiba herkeste kabızlık olmuş ama bende tam tersi bir haftadır karın ağrısı ve cırcırÇok kötü ya
Hoşgeldin Canım inşallah birlikte sıkıntısız ilerleriz
Merak etme. Canım gebelik vardır muhakkak inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Gözün aydın Canım inşallah hep güzel haberler duyarız progestan ben de kullandım iyi geliyo ama aşırı yorgunluk hissi oluyo
Benimde başda öyleydi şimdi tersi olduGaliba herkeste kabızlık olmuş ama bende tam tersi bir haftadır karın ağrısı ve cırcır
Nişastalı yoğurt yedim benim de terse dönebilir heranBenimde başda öyleydi şimdi tersi oldu
Bende korkudan bir şey yapamıyorum evi görsen kaçarsın .senin 2.ci gebelik mi 3 müGünaydın hanımlar kendimi sanki sabaha kadar çalışmış gibi yorgun hissediyorum aşırı Yorgun’um uyuyorum da böyle sersem gibi olmak çok kötü ya
Evim işim çocuklarım güzel ilgilenemiyorum
Yaa cırcır da kötü muz leblebi yesen fayda ediyor mu acabaGaliba herkeste kabızlık olmuş ama bende tam tersi bir haftadır karın ağrısı ve cırcır
2 tane çocuğum var ama 7. GebeliğimBende korkudan bir şey yapamıyorum evi görsen kaçarsın .senin 2.ci gebelik mi 3 mü
Yaa cırcır da kötü muz leblebi yesen fayda ediyor mu acaba
En kötüsü su kaybı bebeğimin suya ihtiyacı varken ben bi taraftan su kaybediyorum. Elimden geleni yapıyorum bakalım azaldı ama bitmedi ;\Bende korkudan bir şey yapamıyorum evi görsen kaçarsın .senin 2.ci gebelik mi 3 mü
Yaa cırcır da kötü muz leblebi yesen fayda ediyor mu acaba
Anladım kuzum2 tane çocuğum var ama 7. Gebeliğim
Drye dedin mi bu durumuEn kötüsü su kaybı bebeğimin suya ihtiyacı varken ben bi taraftan su kaybediyorum. Elimden geleni yapıyorum bakalım azaldı ama bitmedi ;\
Bol bol su iç kendiliğinden geçmesini beklemeliyiz bu dönemde ilaç kullanamazsın dedi. Doğal yöntemler dene dedi. Bir haftaya geçer ama dediAnladım kuzum
Drye dedin mi bu durumu
Hm muz leblebi denedin mi kuzum cırcır daha zor sanki dimi hemen geçer inşallahBol bol su iç kendiliğinden geçmesini beklemeliyiz bu dönemde ilaç kullanamazsın dedi. Doğal yöntemler dene dedi. Bir haftaya geçer ama dedi
Aynen bi karın ağrısı geliyor gaz mı lavabo mu ayırt edemiyorsun muz leblebi denemedim ama dediğim gibi nişastalı yoğurt ve haşlanmış patates falan yiyorum. Çokta bişeyler yapmak istemiyorum üst üste. Bide tam tersine dönerse al o zaman başına belayıHm muz leblebi denedin mi kuzum cırcır daha zor sanki dimi hemen geçer inşallah
Doğru diyorsun tersi olursa da sıkıntı büyükAynen bi karın ağrısı geliyor gaz mı lavabo mu ayırt edemiyorsun muz leblebi denemedim ama dediğim gibi nişastalı yoğurt ve haşlanmış patates falan yiyorum. Çokta bişeyler yapmak istemiyorum üst üste. Bide tam tersine dönerse al o zaman başına belayı
İdrar testi yaptım mı peki ?hayırlı olur inşallah gebeliginMerhaba arkadaslar benim de adet tarihim bugündü dun ogrendim hcg 32ydi bakalım pazartesi artıs olcak mı:)
Bizim ikinci bebegimiz 2016 mayıs annelerindenim acaba orda olup da tekrar ayni grupta oldugum arkadas olcak mi:)
Herkese saglıklı hamilelik dönemi ve sağlıklı bebisler diliyorum paylasimlarla birbirimize faydali oluruz insallah:)
Benim ilk gebeliğimde tutmamıştı. Annenin hisleri daha kesin oluyor. Herkes Çin takvimi Rus takvimi kese şekli yok bilmem yerleştiği taraflar falan hep kız dediler ama ben inatla erkek dedim ve erkekti :). Bence sen hissetmeye çalış rüyalarına da girer zaten gösterir kendini :)Günaydın, çin takvimi ile ilgili ne düşünüyorsunuz? Ben şimdiden bebeğimin cinsiyeti ne olacak diye meraklanmaya başladım.
Erkek hissediyorum ben en başından beri ama erkek istediğim için de öyle hissediyor olabilirim. hamile kaldığımı da test yapmadan once ruyamda gormustum.Benim ilk gebeliğimde tutmamıştı. Annenin hisleri daha kesin oluyor. Herkes Çin takvimi Rus takvimi kese şekli yok bilmem yerleştiği taraflar falan hep kız dediler ama ben inatla erkek dedim ve erkekti :). Bence sen hissetmeye çalış rüyalarına da girer zaten gösterir kendini :)
Aklıma bir şey takıldı kızlar inofolic kombi kullananlar gebelikte ona devam ediyor mu başka folic asit mi kullanıyorsunuz