- 24 Ekim 2017
- 1.369
- 1.523
- 32
göz bandı takıp kulaklarını tıkayıp uyuyacaksın canım. birde bol bol su. geçmiş olsun.hadi yaa benimki akut derecede bir migren aabahtan beri hem bas agrisi hem mide bulantisi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
göz bandı takıp kulaklarını tıkayıp uyuyacaksın canım. birde bol bol su. geçmiş olsun.hadi yaa benimki akut derecede bir migren aabahtan beri hem bas agrisi hem mide bulantisi
valla zaten en rahati karanlik odada olmak o iyi geliyor allahtan yaa su icince agzima geri geliyor icemiyorumgöz bandı takıp kulaklarını tıkayıp uyuyacaksın canım. birde bol bol su. geçmiş olsun.
Bi neden söylemediler canım ilk gebeliklerde olur normal dediler. Eğer ikinci de de aynı şekilde olursa o zaman araştırılması gerekirmişMerhaba rahim neden açılmıştı. Yanlış bir hareketten dolayı mı yoksa yenilen bir şey mi? Bir neden söylediler mi
Bana da ılık duş al dinlen demişlerdi ilaç vermemişlerdi.benimde beta değerim 86 iken migren krizleriyle acile gittim. ama bisey yapmadılar. uyu dinlen dediler yolladılar valla...
Aynen yasin daha geçmiş inşallah sağlıkla buyutursun tüm yavrularini
Ben de adetimin 23. Günü öğrendim. Aynı günlerde öğrenmişiz.ben adetimin 11.gunu asilama oldum dusunadetin 21.gunude hamile oldugumu oldugumu ogrendim 10 gunluktu daha onyuzden hic hevmiyor zaman yaa bugun migrenimde tuttu cok fena midemde agzimda surekli ilqcta icemiyorum cok fenayim o yuzden acaba acilde falan bisey yapmazlarmiki gitsem
aa evet oyle olmus bende pazartesi gitmeyi dusunuyorum ama gorunurmu kese bilemedimBen de adetimin 23. Günü öğrendim. Aynı günlerde öğrenmişiz.
hayirli olsun insaallah canim rabbim kucaginada almayi nasip eder insaallahMerhaba kızlar aranıza benide alırmısınız
Bizim hikaye uzun kısaca özet geçeyim bizim 13 senelik evlat hasretimiz 5. Tüpbebek tedavisiyle sona erdi geçen hafta cuma günü pozitif haberini aldım şimdi 9 Mart’ta keseyi göreceğiz inşaallah rabbim cümlesiyle beraber bizlerinde sağlıkla tamamına erdirsin
Bu arada aranızda en büyük ben olabilirim yaşım 39 olduda
Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Sabrin sonu SelametMerhaba kızlar aranıza benide alırmısınız
Bizim hikaye uzun kısaca özet geçeyim bizim 13 senelik evlat hasretimiz 5. Tüpbebek tedavisiyle sona erdi geçen hafta cuma günü pozitif haberini aldım şimdi 9 Mart’ta keseyi göreceğiz inşaallah rabbim cümlesiyle beraber bizlerinde sağlıkla tamamına erdirsin
Bu arada aranızda en büyük ben olabilirim yaşım 39 olduda
Canım sonucun nasıl çıktıBende verdim 3te belli olucak :)
İyiyiz cnm sen nasilsinBeybiler nasılsınız
Iyiyim bende ayaklarımı uzattım dinleniyorumİyiyiz cnm sen nasilsin
Benim eşim. Ameliyat oldu evde hasta yatıyor benim mide bulantısı ve bel ağrım başladı daha yeni oturdum bi bardak çay içiyorumIyiyim bende ayaklarımı uzattım dinleniyorum
Geçmiş olsun canım neyden oldu önemli değildir umarımBenim eşim. Ameliyat oldu evde hasta yatıyor benim mide bulantısı ve bel ağrım başladı daha yeni oturdum bi bardak çay içiyorum
Apandisit cnm çok şükür iyi ama hasta işteGeçmiş olsun canım neyden oldu önemli değildir umarım
gecmis olsun canimApandisit cnm çok şükür iyi ama hasta işte