2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Merhaba rahim neden açılmıştı. Yanlış bir hareketten dolayı mı yoksa yenilen bir şey mi? Bir neden söylediler mi
Bi neden söylemediler canım ilk gebeliklerde olur normal dediler. Eğer ikinci de de aynı şekilde olursa o zaman araştırılması gerekirmiş

Benimde bugün normalde adet günümdü. 2 gün önce beta hcg 33.1 di bugün 122 olmuş. Hepimize Rabbim hayırlı sagilkli evlatlar nasip etsin inşallah ❤

ben adetimin 11.gunu asilama oldum dusunadetin 21.gunude hamile oldugumu oldugumu ogrendim 10 gunluktu daha :-) onyuzden hic hevmiyor zaman yaa bugun migrenimde tuttu cok fena midemde agzimda surekli ilqcta icemiyorum cok fenayim o yuzden acaba acilde falan bisey yapmazlarmiki gitsem
Ben de adetimin 23. Günü öğrendim. Aynı günlerde öğrenmişiz.

Merhaba kızlar aranıza benide alırmısınız :KK15:

Bizim hikaye uzun kısaca özet geçeyim bizim 13 senelik evlat hasretimiz 5. Tüpbebek tedavisiyle sona erdi geçen hafta cuma günü pozitif haberini aldım :anneadayı:şimdi 9 Mart’ta keseyi göreceğiz inşaallah rabbim cümlesiyle beraber bizlerinde sağlıkla tamamına erdirsin :emir_bebek:
Bu arada aranızda en büyük ben olabilirim yaşım 39 olduda:KK48:

Benim gibi olan varmı kızlar bir haftadır mide bulantısı mide yanması yemek yiyemiyorum kasık ağrısı halsizlik hepsini aynı anda yaşıyorum çok erken diye düşünüyorum ama olsun şikayetçi değilim rabbim bu günlerine gösterdi yaa şükürler olsun

Bizim hikaye uzun kısaca özet geçeyim bizim 13 senelik evlat hasretimiz 5. Tüpbebek tedavisiyle sona erdi geçen hafta cuma günü pozitif haberini aldım :anneadayı:şimdi 9 Mart’ta keseyi göreceğiz inşaallah rabbim cümlesiyle beraber bizlerinde sağlıkla tamamına erdirsin :emir_bebek:
hayirli olsun insaallah canim rabbim kucaginada almayi nasip eder insaallah

Allah sağlıkla tamamına erdirsin. Sabrin sonu Selamet :anne::emir_bebek:

X