2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Çok geçmiş olsun canım, Allah tekrarını göstermesin..

Sağolun arkadaşlar. İşte hiç ummadığın şeyler olabiliyor. Ben kusmaya başladım 2 saat içinde 5-6 defa kusma oldu. O sırada kızım uyuyordu. Birden kusarak uyandı ama ne kusmak... hemen acile gittik. Gidene kadar 1 saat içinde o da 5 kere falan çok miktarda kustu. Damar yolu açıp kan tahlili yapalım sıvı desteğine başlayalım dediler. Doktor iyi ki hemen getirdiniz bebeklerde sıvı kaybı yetişkinlerden daha hızlı gelişiyor dedi. Serumla beraber kusma önleyici bir ilaç verildi de düzeldi yazık yavrum. Aklınızda olsun çok kusar ya da ishal olursa bi an önce gidin derim

Cok gecmis olsun canim sun nasilsiniz

Kizlar istahsiz bebek icin oneriniz var mi. En sevdigi yemegi bile 3 kasik yiyor agzini kapatip dahada yediremiyorum. Sirf yesin diye hic yapmicam dedigim video izleteerek zorla yedirmeye başladım ama bu boyle gitmez. Sinirden ağlıyorum artik

İyi akşamlar kızlar. Kızım 4 gündür ishaldi, bugün doktora gittik, rota virüsü bulaşmış yine... 4 günde de 250gr vermiş. 4 ay sonra tekrar oldu kızım... Çok kötü olduk eşimle ilk anda ama geçecek inşallah.

Video izletme canım yaa, her anlamda sıkıntı oluşturan bir durum, aç kalsa o kadar zarar vermiş olmazsın çocuğa. Seni çok iyi anlıyorum, ilk kizim çok istahsızdı, yesin diye türlü çeşit şaklabanlık yapardım , şarkılar söylerdim, hikayeler anlatırdım,bir an bile susmazdım, sonra 3 yaşını geçince biraz video ile yedireyim arada bir dedim, video izlemeden yememeye başladı, dedim bu böyle olmaz, zorla bıraktırdım, yemek yediğini bilmeden pasif hale getirilmiş, farkında bile olmadan ağzını açan bir çocuk, sanki uyuşturulmuş gibi, çok vahim bir durum bence. Şimdi gittiğimiz restoranlarda böyle yemek yediren anneler görünce çocuklara çok üzülüyorum.
Çözüm ne diyeceksin, bence yemek yeme sürecine çocuğu dahil etmek, eline vermek, yiyeceklerle olumlu bağ kurmasına izin vermek, doyduğu zaman doymasına saygı göstermek, zorlamamak, sağlıklı seçenekler sunmak, tokken zorla yedirmeye çalışmamak,kendi yemesine fırsat verdiğinde etraf çok kirleniyor ama değer bence
2.kızımda yazdığım şeyleri uyguladım, tabi bebeğin iştahıyla da alakalı, yemekle sorunumuz yok çok şükür ayrıca beyinleri çok taze, her türlü ekrandan uzak tutun diyor uzmanlar

Kıyamam kuzuya ya. Geçmiş olsun canım

Geçmiş olsun canım buikinci kez oluyor sanırım dimi geçicek tabiki insallah çabucak atlatır prenses bu ikinci kez oluyor dimi bağışıklık kazanmamış mi ilkinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…