Yavaş yavaş yapar annesi.benim kızım da 12 kasım :)
2-3 adım atıyor ama denge sağlayamıyor
Çok geçmiş olsun ne salgını canımGeçen gün virüs salgınına yakalandık
Ailece kusma yaşadık
Kızım hastanede 5-6 saat kaldı gece acilde serum verdiler. Çok zordudamar yolu açarlarken çok zorlandılar sıvı kaybı yüzünden damarlar inceliyormuş
Sağol, Ankarada sulardan geçtiği düşünülüyor 2 aydır varmışÇok geçmiş olsun ne salgını canım
Çok geçmiş olsun canım, Allah tekrarını göstermesin..Geçen gün virüs salgınına yakalandık
Ailece kusma yaşadık
Kızım hastanede 5-6 saat kaldı gece acilde serum verdiler. Çok zordudamar yolu açarlarken çok zorlandılar sıvı kaybı yüzünden damarlar inceliyormuş
Allah esirgesin tam tehlikeli dönemlere girdik, sağlıkla sıhhatle atlatırız bu günleri inşallahSağol, Ankarada sulardan geçtiği düşünülüyor 2 aydır varmış
Cok gecmis olsun canim sun nasilsinizSağolun arkadaşlar. İşte hiç ummadığın şeyler olabiliyor. Ben kusmaya başladım 2 saat içinde 5-6 defa kusma oldu. O sırada kızım uyuyordu. Birden kusarak uyandı ama ne kusmak... hemen acile gittik. Gidene kadar 1 saat içinde o da 5 kere falan çok miktarda kustu. Damar yolu açıp kan tahlili yapalım sıvı desteğine başlayalım dediler. Doktor iyi ki hemen getirdiniz bebeklerde sıvı kaybı yetişkinlerden daha hızlı gelişiyor dedi. Serumla beraber kusma önleyici bir ilaç verildi de düzeldi yazık yavrum. Aklınızda olsun çok kusar ya da ishal olursa bi an önce gidin derim
Çok geçmiş olsun canım ya, kıyamamİyi akşamlar kızlar. Kızım 4 gündür ishaldi, bugün doktora gittik, rota virüsü bulaşmış yine... 4 günde de 250gr vermiş. 4 ay sonra tekrar oldu kızım... Çok kötü olduk eşimle ilk anda ama geçecek inşallah.
Allah razı olsun canım... İnşallahÇok geçmiş olsun canım ya, kıyamaminş hemen geçer
Video izletme canım yaa, her anlamda sıkıntı oluşturan bir durum, aç kalsa o kadar zarar vermiş olmazsın çocuğa. Seni çok iyi anlıyorum, ilk kizim çok istahsızdı, yesin diye türlü çeşit şaklabanlık yapardım , şarkılar söylerdim, hikayeler anlatırdım,bir an bile susmazdım, sonra 3 yaşını geçince biraz video ile yedireyim arada bir dedim, video izlemeden yememeye başladı, dedim bu böyle olmaz, zorla bıraktırdım, yemek yediğini bilmeden pasif hale getirilmiş, farkında bile olmadan ağzını açan bir çocuk, sanki uyuşturulmuş gibi, çok vahim bir durum bence. Şimdi gittiğimiz restoranlarda böyle yemek yediren anneler görünce çocuklara çok üzülüyorum.Kizlar istahsiz bebek icin oneriniz var mi. En sevdigi yemegi bile 3 kasik yiyor agzini kapatip dahada yediremiyorum. Sirf yesin diye hic yapmicam dedigim video izleteerek zorla yedirmeye başladım ama bu boyle gitmez. Sinirden ağlıyorum artik
İyi akşamlar kızlar. Kızım 4 gündür ishaldi, bugün doktora gittik, rota virüsü bulaşmış yine... 4 günde de 250gr vermiş. 4 ay sonra tekrar oldu kızım... Çok kötü olduk eşimle ilk anda ama geçecek inşallah.
Geçmiş olsun canım buikinci kez oluyor sanırım dimi geçicek tabiki insallah çabucak atlatır prenses bu ikinci kez oluyor dimi bağışıklık kazanmamış mi ilkindeİyi akşamlar kızlar. Kızım 4 gündür ishaldi, bugün doktora gittik, rota virüsü bulaşmış yine... 4 günde de 250gr vermiş. 4 ay sonra tekrar oldu kızım... Çok kötü olduk eşimle ilk anda ama geçecek inşallah.