2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Kıyamam kuzuya ya. Geçmiş olsun canım
Çok teşekkürler canım..
Geçmiş olsun canım buikinci kez oluyor sanırım dimi geçicek tabiki insallah çabucak atlatır prenses bu ikinci kez oluyor dimi bağışıklık kazanmamış mi ilkinde 😓
Malesef o zaman da demişlerdi, bağışıklık diye bir şey yok, bir kere oldu bir daha olmaz deme, olabilir diye... Rota aşısı yapılmadı süt ürünleri alerjisi olduğu için, aşı yapılsa biraz daha hafif atlatılıyormuş bulaşırsa.

Resmen yakamızı bırakmıyor hastalıklar. 7 aylıkken rota virüsü ve dizanteri + idrar yolu enfeksiyonu, 8 aylıkken nöro virüs, 11 aylıkken yine rota virüsü...

Çok teşekkürler canım..

Malesef o zaman da demişlerdi, bağışıklık diye bir şey yok, bir kere oldu bir daha olmaz deme, olabilir diye... Rota aşısı yapılmadı süt ürünleri alerjisi olduğu için, aşı yapılsa biraz daha hafif atlatılıyormuş bulaşırsa.

Resmen yakamızı bırakmıyor hastalıklar. 7 aylıkken rota virüsü ve dizanteri + idrar yolu enfeksiyonu, 8 aylıkken nöro virüs, 11 aylıkken yine rota virüsü...
Çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın

Kızlar şu an su içirmek için ne kullanıyorsunuz, pipetli bardak kullanan var mı önerir misiniz

Video izletme canım yaa, her anlamda sıkıntı oluşturan bir durum, aç kalsa o kadar zarar vermiş olmazsın çocuğa. Seni çok iyi anlıyorum, ilk kizim çok istahsızdı, yesin diye türlü çeşit şaklabanlık yapardım , şarkılar söylerdim, hikayeler anlatırdım,bir an bile susmazdım, sonra 3 yaşını geçince biraz video ile yedireyim arada bir dedim, video izlemeden yememeye başladı, dedim bu böyle olmaz, zorla bıraktırdım, yemek yediğini bilmeden pasif hale getirilmiş, farkında bile olmadan ağzını açan bir çocuk, sanki uyuşturulmuş gibi, çok vahim bir durum bence. Şimdi gittiğimiz restoranlarda böyle yemek yediren anneler görünce çocuklara çok üzülüyorum.
Çözüm ne diyeceksin, bence yemek yeme sürecine çocuğu dahil etmek, eline vermek, yiyeceklerle olumlu bağ kurmasına izin vermek, doyduğu zaman doymasına saygı göstermek, zorlamamak, sağlıklı seçenekler sunmak, tokken zorla yedirmeye çalışmamak,kendi yemesine fırsat verdiğinde etraf çok kirleniyor ama değer bence
2.kızımda yazdığım şeyleri uyguladım, tabi bebeğin iştahıyla da alakalı, yemekle sorunumuz yok çok şükür 🙏 ayrıca beyinleri çok taze, her türlü ekrandan uzak tutun diyor uzmanlar
Cok haklisin ama yok yemiyor hicbi sekilde. Kilo da almiyor dogal olarak. Birde dediklerini deneyeyim umarim gecici bi durumdur

Çok teşekkürler canım..

Çabucak geçsin bütün hastalıklar.... buna şükür hepimizin bir sınavı var malesef sizinkide hastalikla oldu Rabbim dermansız dert vermesin betül ü opuyoruz

Çok geçmiş olsun kuzuya, zamanla yürür canım, bebişlerin gelişimi çooook farklı😍
Sağol canımm :) öyle valla hepsinin gelişimleri çok farklı, illaki yürüyecek koşacak konuşacak Allahın izniyle sağlıklı olsunlar da gerisi gelir 🥰
Geçen gün virüs salgınına yakalandık
Ailece kusma yaşadık :KK43:
Kızım hastanede 5-6 saat kaldı gece acilde serum verdiler. Çok zordu:KK43: damar yolu açarlarken çok zorlandılar sıvı kaybı yüzünden damarlar inceliyormuş
Çok geçmiş olsun canım Allah tekrarını yaşatmasın
İyi akşamlar kızlar. Kızım 4 gündür ishaldi, bugün doktora gittik, rota virüsü bulaşmış yine... 4 günde de 250gr vermiş. 4 ay sonra tekrar oldu kızım... Çok kötü olduk eşimle ilk anda ama geçecek inşallah.
Oy kıyamam kuzuma ya, şimdi nasıl canım? Çok geçmiş olsun betüşe

Sağol canımm :) öyle valla hepsinin gelişimleri çok farklı, illaki yürüyecek koşacak konuşacak Allahın izniyle sağlıklı olsunlar da gerisi gelir 🥰

Çok geçmiş olsun canım Allah tekrarını yaşatmasın

Oy kıyamam kuzuma ya, şimdi nasıl canım? Çok geçmiş olsun betüşe
Çok şükür canım, durumu kötülemedikçe hastaneye yatırılmayacak dedi doktoru. Elhamdulillah iyi durumda, inşallah böyle atlatacağız bu sefer

İnstagram da izmir cocuk doktoru paylaşmıştı. Bilmem faydası olur mu? @LezzetliCipetpet

Eklentiler

• Screenshot_20191017-080122.png
    Screenshot_20191017-080122.png
    509 KB · Görüntüleme: 39
Günaydın Kızlar bebeğine inek sütü vermeye başlayan var mı? Veren arkadaşlar varsa Pastörize mi yoksa dışardan alıp kaynatıp mı veriyorlar. Birde sütün içine tok tutsun diye extra bir şeyler ilave ediyor musunuz?:KK15:

Cok haklisin ama yok yemiyor hicbi sekilde. Kilo da almiyor dogal olarak. Birde dediklerini deneyeyim umarim gecici bi durumdur

Bnm kizimda 12.ayinda 3 kasigi gecmez yedigi kilo da almiyor. Ama bence bu mide kapasitesiyle ilgili ogun artirmayi denesen nasil olur az ama sık yemiş olur. Yinede dert etme yani 10 11 aylikken ki kilosuyla 2yasini goren bebekler var. Normal bence sagliksiz yollar deneme yemesi icin ilerde bu seferde o hatayi duzeltmek icin ugrasirsin

X