- 21 Kasım 2016
- 3.677
- 5.249
Masallah canim sagliklari olsun da kilosu muhim deil doktorumuz bni braz dha alsa iyi die bogmazda anlamiorm kilolu cocuk seven doktorlari buyukleroCanımpearlshine ın dediği gibi yemese de kilosu çok iyiymiş, maşallah 9 kilo. Benim kız daha 8 bile yok :) sıkma sen canını..
Aksamlari birlikte oturuoruz sofraya canim 3 aydir bole yemegi agzina alio iki kasik bazen okey yutuo sonra dili ile itio eliyle yemegi alio bnm agzima uzatio oyun sandm devam etti bekledim yok dis desem 3 aydir bole surmez huy edindigini düşündüm ama nasil vazgecircem bilmiorm
Aslinda kucuk kilo dogdugu icin yakalamasi iyi diyor ama aya vurdum mu suan 2 ayda 300gr almis bir oncekinde 600 almisti braz dha alabilirdi dioKilo alimi nasil peki doktorun biset diyo mu bu konuda?
Beni de strese sokuo ama biyandan diorm gayet iyi yakaladi bile boyuda iyi aka iste doktorlar az diyince insan tereddute dusuoBirumuttur yasamak test sonucunu yazarım, bir de benim iki tane var zaten, 3.olmasin artık ☺ ilk kızımın doktoru da kilo takıntılıydı, strese sokuyordu beni gereksiz yere. Sen rahat ol kızının kilosu gayet iyi
Brn ikisini de kullaniyorum canim bizim ilk adim arabasi hem ustune bilinip araba gibi oluo aciosun ilk adim arabasi oluo guzel bsey bence aktivite masasini cok onermiorm ben bana gore cok gerekli bsey deil eger bska tuslu basip ses cikaran oyuncaklari varsa tabiKızlar bu ilk adım arabalarından ve aktivite masalarında kullanan var mı, öneriyor musunuz ? Veya eğitici köpekciğin yürütecek var Fisher price da o nasıl acaba?
Dediğin gibi araba görmüştüm bi inceliyeyim canım çok teşekkür ederimBrn ikisini de kullaniyorum canim bizim ilk adim arabasi hem ustune bilinip araba gibi oluo aciosun ilk adim arabasi oluo guzel bsey bence aktivite masasini cok onermiorm ben bana gore cok gerekli bsey deil eger bska tuslu basip ses cikaran oyuncaklari varsa tabi
Aktivite masası sayesinde yürümeyi çözdü ve tek vazgeçemediği uyuncağıKızlar bu ilk adım arabalarından ve aktivite masalarında kullanan var mı, öneriyor musunuz ? Veya eğitici köpekciğin yürütecek var Fisher price da o nasıl acaba?
Bizde de ikisi de var. Uzun bir zaman geçirmiyor aktivite masasında ama bayağı eğitici aslında belki büyüdükçe daha çok sever. Şu an ilgi alanları terlikler, prizler, elektrik süpürgesi, ablasının kitap ve defterleriKızlar bu ilk adım arabalarından ve aktivite masalarında kullanan var mı, öneriyor musunuz ? Veya eğitici köpekciğin yürütecek var Fisher price da o nasıl acaba?
Ayni biz ama nizimki ilk adimarabasini sewio bizimki dengeli duruo ne kadar bastirsanda devrilmioBizde de ikisi de var. Uzun bir zaman geçirmiyor aktivite masasında ama bayağı eğitici aslında belki büyüdükçe daha çok sever. Şu an ilgi alanları terlikler, prizler, elektrik süpürgesi, ablasının kitap ve defterleriilk adim arabasını da zor geliyor kullanmak istemiyor ,elimizden tutup yürümek istiyor illa, onda denge kurmak biraz zor
Canım markası ne sizinkinin? Ben de dengeli durmaz diye korkuyorum da.A
Ayni biz ama nizimki ilk adimarabasini sewio bizimki dengeli duruo ne kadar bastirsanda devrilmio
Genelde ben de bu tarz şeyler veriyorum, klasik iyidirBebeğinize nasıl yiyecekler hazırlıyorsunuz kızlar?
Klasik ev yemekleri gibi mi, yoksa popüler yiyecekler olan kinoa, greçka gibi besinler kullanıyor musunuz?
Ben çok gelenekçi takiliyorum sanirimyumurta sarısı, mıhlama, zeytin, ekşi maya ekmek, pırasa, ıspanak,semiz otu, kapya biber,kıyma, bulgur, havuç, kabak, patates, klâsik anne köftesi, yoğurt, mercimek, fasulye, nohut yediriyorum evde hangisi piştiyse, çorbalarına ilikli kemik suyu ekliyorum. Haftada bir balık yedirmeye çalışıyorum. Meyvede evde ne varsa kemirdiği kadar yiyor bir de kuru kayısı sevdi günde bir tane yiyor.
Sizlerin yaptığı farklı, güzel, lezzetli değişik tarifler var mı?
Bayağı farklı tarifler yapıyormuşsun sen de, afiyet olsun kuzuya, pankek ve mücver ben de yapayim, değişiklik olsun birazCanım markası ne sizinkinin? Ben de dengeli durmaz diye korkuyorum da.
Genelde ben de bu tarz şeyler veriyorum, klasik iyidirbazen Muzlu, keçiboynuzu unlu pankek yapıyorum, yada ıspanaklı pankek. Sebze Mücver yapıyorum fırında. Sonra köftenin yanına sebzeleri az yağlayıp fırında pişiriyorum çok seviyor. Bir de değişik değişik omlet yapmaya çalışıyorum. Zeytinli, Pırasalı, ıspanaklı gibi.omletlere de biraz yoğurt koyuyorum yumuşak oluyor. Sonra sebzeli makarna yapıyorum ( netten aldım,ıspanaklı Pancarlı falan)
Canım markası ne sizinkinin? Ben de dengeli durmaz diye korkuyorum da.
Genelde ben de bu tarz şeyler veriyorum, klasik iyidirbazen Muzlu, keçiboynuzu unlu pankek yapıyorum, yada ıspanaklı pankek. Sebze Mücver yapıyorum fırında. Sonra köftenin yanına sebzeleri az yağlayıp fırında pişiriyorum çok seviyor. Bir de değişik değişik omlet yapmaya çalışıyorum. Zeytinli, Pırasalı, ıspanaklı gibi.omletlere de biraz yoğurt koyuyorum yumuşak oluyor. Sonra sebzeli makarna yapıyorum ( netten aldım,ıspanaklı Pancarlı falan)
İyi akşamlar. Ben pankek yapıyorum ama benimki ölçüsüzKızlar iyi akşamlar,nasılsınız ? Aranızda bebeğine kek yapan var mı ? Uygulayıp güzel olan varsa tarif alabilir miyim ?
Birde pankek tarifi paylaşır mısınız ?
Çok teşekkür ediyorum,sağolun deneyeceğim hemenİyi akşamlar. Ben pankek yapıyorum ama benimki ölçüsüzgenelde 1 yumurta sarısı, eğer meyveli yapacaksam ya yarım muz yada kuru kayısı incir gibi meyve koyuyorum, biraz peynir altı suyu yada yoğurt koyuyorum. Un olarak da ben de keçiboynuzlu bebek bisküvi karışımı koyuyorum ama onun yerine ayrı ayrı normal un ve keçiboynuzu unu konulabilir.keçiboynuzu unu çok güzel tat veriyor kakaolu gibi.özellikle muz ve keçiboynuzu unlu güzel oluyor ben çocuktan çok yiyorum birazdan tam tarif atarım ilk yaptığımda baktığım bir tarif vardı.
Ben de henüz denemedim ama instagramda bir sayfadan aldığım bir tarif var güzel oluyormuş diyporar