- 6 Ocak 2018
- 882
- 1.200
- 41
Floda var uygun nubebe bu konuda 1 noÖnerebileceğiniz ilk adım ayakkabısı var mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Floda var uygun nubebe bu konuda 1 noÖnerebileceğiniz ilk adım ayakkabısı var mı
Polaris dışında başka marka göremedim mağazada tekrar inceleyeyim teşekkür ederimFloda var uygun nubebe bu konuda 1 no
Şifa olsun kuzuna annesi, inşallah alerji ilacına hiçbir zaman ihtiyacınız olmaz. Çok geçmiş olsunİyi akşamlar kızlar hepinize dün deri testimiz vardı ikinci kez inen sadece inek sütüne tepki verdi 7 aylıkken yapıldığında 8 mm olan değer 15 mm çıktı yüksek dedi drum aylardır anlatamamıştım ben zaten Yüksek olduğunu düşünüyordum bunun yanında ete cevize verdiği tepkileri resimlerle gösterdim çoklu gıda alerjisi teşhisi konuldu ... penepin iğne verdi nasıl kullanmam gerektiğini anlattı her ihtimale karşı inşallah kullanmak zorunda kalmayız dedi umarım öyle olur ... diyetisyene yönlendirdi diyetisyen 8-9 aydan sonra sadece anne sütünün yeterli olmadığını mamaya başlamam gerektiğini söyledi zaten 2 Aydır kilo alamıyorduk pregomin as yazdı tadı berbat ama dünden beri muhallebilerine katarak 5-6 ölçek yedirmeyi başardım umarım tadına alışabilir ... Allah kimseyi evladıyla sınamasın Umarım sizler ve bebekleriniz iyisinizdir
Sağol çanım benimŞifa olsun kuzuna annesi, inşallah alerji ilacına hiçbir zaman ihtiyacınız olmaz. Çok geçmiş olsun
Tebrik ederim canım, peşpeşe büyürler inşallah ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallahMerhaba kasım anneleri hamıleliğimin başlangıcından doğuma kadar ve doğumdan sonrada yazmıştım sonra yazamadım baya oldu şimdi girip bakayım dedim kimse yazmıyor diye düşündüm ama ne güzel ki hala dostluk halındesiniz sayfaya bakınca çok duygulandım şimdi 6 kasımda doğum günü var kızımın ama 10 kasım pazar günü yapıcam hafta sonuna denk gelmesini istediğim için iyi ki bakmışım her gün girerim yine :) bu arada ikinciye hamileyim kızlar buda erkek olucak hayırlısı ile sağlıkla doğsunda martın ortaların da doğacak inşallah sezeryan olmustum ama sürpriz oldu bu hayırlısı buymuş 8 hastalıkken ögrendim :) kızla uğraşmak dan takip etmemişim :) önceden hamile kalmak için adet günlerini beklerdim yumurta günlerini hesaplardık şimdi ne zaman olacamı unutmuşum :) hepinize iyi geceler kızlar her gün giricem tekrar çok mutlu oldum inanin uzun bir zaman dan sonra bakınca sayfaya :)
Tebrik ederim sağlıkla kucağına al kuzunuMerhaba kasım anneleri hamıleliğimin başlangıcından doğuma kadar ve doğumdan sonrada yazmıştım sonra yazamadım baya oldu şimdi girip bakayım dedim kimse yazmıyor diye düşündüm ama ne güzel ki hala dostluk halındesiniz sayfaya bakınca çok duygulandım şimdi 6 kasımda doğum günü var kızımın ama 10 kasım pazar günü yapıcam hafta sonuna denk gelmesini istediğim için iyi ki bakmışım her gün girerim yine :) bu arada ikinciye hamileyim kızlar buda erkek olucak hayırlısı ile sağlıkla doğsunda martın ortaların da doğacak inşallah sezeryan olmustum ama sürpriz oldu bu hayırlısı buymuş 8 hastalıkken ögrendim :) kızla uğraşmak dan takip etmemişim :) önceden hamile kalmak için adet günlerini beklerdim yumurta günlerini hesaplardık şimdi ne zaman olacamı unutmuşum :) hepinize iyi geceler kızlar her gün giricem tekrar çok mutlu oldum inanin uzun bir zaman dan sonra bakınca sayfaya :)
Hayirlisi olsun, bi bakmışsın buyumusler, her yas grubunda iki cocuk zor. Ha bebek ha buyuk. Her yasin kendine gore ihtiyaclari var. Ortaokula giden cocugu olan bile kadin iki cocugununda işlerine koşturuyor :)Merhaba kasım anneleri hamıleliğimin başlangıcından doğuma kadar ve doğumdan sonrada yazmıştım sonra yazamadım baya oldu şimdi girip bakayım dedim kimse yazmıyor diye düşündüm ama ne güzel ki hala dostluk halındesiniz sayfaya bakınca çok duygulandım şimdi 6 kasımda doğum günü var kızımın ama 10 kasım pazar günü yapıcam hafta sonuna denk gelmesini istediğim için iyi ki bakmışım her gün girerim yine :) bu arada ikinciye hamileyim kızlar buda erkek olucak hayırlısı ile sağlıkla doğsunda martın ortaların da doğacak inşallah sezeryan olmustum ama sürpriz oldu bu hayırlısı buymuş 8 hastalıkken ögrendim :) kızla uğraşmak dan takip etmemişim :) önceden hamile kalmak için adet günlerini beklerdim yumurta günlerini hesaplardık şimdi ne zaman olacamı unutmuşum :) hepinize iyi geceler kızlar her gün giricem tekrar çok mutlu oldum inanin uzun bir zaman dan sonra bakınca sayfaya :)
Benim kızım yürüyor, düşünce ayağa kalkamıyor bir yere tutunup yürümeye devam ediyor baya ilerletti şu günlerde.Bu arada benim kız 9.5 aylıkken emeklemeye başladı
Konuşma yok sadece gel demeyi ve baba demeyi bilinçli yapıyor.
Onun dışında kendi kendine bişeyler konuşuyor.
Tutunma kalkma bi kaç saniye ayakta desteksiz durma var
Başka da bişry yapmıyor .
Sizinkilerden yürüyen var mı 11 aylık civarında ya da öncesinde
Merhaba kasım anneleri hamıleliğimin başlangıcından doğuma kadar ve doğumdan sonrada yazmıştım sonra yazamadım baya oldu şimdi girip bakayım dedim kimse yazmıyor diye düşündüm ama ne güzel ki hala dostluk halındesiniz sayfaya bakınca çok duygulandım şimdi 6 kasımda doğum günü var kızımın ama 10 kasım pazar günü yapıcam hafta sonuna denk gelmesini istediğim için iyi ki bakmışım her gün girerim yine :) bu arada ikinciye hamileyim kızlar buda erkek olucak hayırlısı ile sağlıkla doğsunda martın ortaların da doğacak inşallah sezeryan olmustum ama sürpriz oldu bu hayırlısı buymuş 8 hastalıkken ögrendim :) kızla uğraşmak dan takip etmemişim :) önceden hamile kalmak için adet günlerini beklerdim yumurta günlerini hesaplardık şimdi ne zaman olacamı unutmuşum :) hepinize iyi geceler kızlar her gün giricem tekrar çok mutlu oldum inanin uzun bir zaman dan sonra bakınca sayfaya :)
Ay maşallah Ne zaman doğmuştu bizim de az kaldı gibi yürümeye deli cesareti ellerini bırakıyorBenim kızım yürüyor, düşünce ayağa kalkamıyor bir yere tutunup yürümeye devam ediyor baya ilerletti şu günlerde.
Sağol canım 12 Kasım doğumlu. Sizinde yürümeniz yakındır o zaman öyle öyle başlıyorlarAy maşallah Ne zaman doğmuştu bizim de az kaldı gibi yürümeye deli cesareti ellerini bırakıyor
Çok geçmiş olsun kuzuya, zamanla yürür canım, bebişlerin gelişimi çooook farklıBiz hala totomuzu yerden kesmeye niyetli değiliz biyere tutunarak yürüyo ama hiç ellerini bırakmaya niyetli değil. 2-3 haftadır hastaydı daha yeni yeni toparlanıyo mevsim geçişi mafetti çocuğu..
.benim kızım da 12 kasım :)Sağol canım 12 Kasım doğumlu. Sizinde yürümeniz yakındır o zaman öyle öyle başlıyorlar