2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Dogum gunu hazırlıklari basladimi kizlar. Benim evde is bitecegini is cikiyor dolapların icini duzenleyip temizleyim dedim raflar cekmeceler felan derken kendime is çıkardim. Atilacak edilecek, kışlık yazlik ayir felan derken zaman da daraldi olsada bitse bian önce modundayim :)

İyi akşamlar kızlar hepinize dün deri testimiz vardı ikinci kez inen sadece inek sütüne tepki verdi 7 aylıkken yapıldığında 8 mm olan değer 15 mm çıktı yüksek dedi drum aylardır anlatamamıştım ben zaten Yüksek olduğunu düşünüyordum bunun yanında ete cevize verdiği tepkileri resimlerle gösterdim çoklu gıda alerjisi teşhisi konuldu ... penepin iğne verdi nasıl kullanmam gerektiğini anlattı her ihtimale karşı inşallah kullanmak zorunda kalmayız dedi umarım öyle olur ... diyetisyene yönlendirdi diyetisyen 8-9 aydan sonra sadece anne sütünün yeterli olmadığını mamaya başlamam gerektiğini söyledi zaten 2 Aydır kilo alamıyorduk pregomin as yazdı tadı berbat ama dünden beri muhallebilerine katarak 5-6 ölçek yedirmeyi başardım umarım tadına alışabilir ... Allah kimseyi evladıyla sınamasın Umarım sizler ve bebekleriniz iyisinizdir

Şifa olsun kuzuna annesi, inşallah alerji ilacına hiçbir zaman ihtiyacınız olmaz. Çok geçmiş olsun

Merhaba kasım anneleri hamıleliğimin başlangıcından doğuma kadar ve doğumdan sonrada yazmıştım sonra yazamadım baya oldu şimdi girip bakayım dedim kimse yazmıyor diye düşündüm ama ne güzel ki hala dostluk halındesiniz sayfaya bakınca çok duygulandım şimdi 6 kasımda doğum günü var kızımın ama 10 kasım pazar günü yapıcam hafta sonuna denk gelmesini istediğim için iyi ki bakmışım her gün girerim yine :) bu arada ikinciye hamileyim kızlar buda erkek olucak hayırlısı ile sağlıkla doğsunda martın ortaların da doğacak inşallah sezeryan olmustum ama sürpriz oldu bu hayırlısı buymuş 8 hastalıkken ögrendim :) kızla uğraşmak dan takip etmemişim :) önceden hamile kalmak için adet günlerini beklerdim yumurta günlerini hesaplardık şimdi ne zaman olacamı unutmuşum :) hepinize iyi geceler kızlar her gün giricem tekrar çok mutlu oldum inanin uzun bir zaman dan sonra bakınca sayfaya :)

Tebrik ederim canım, peşpeşe büyürler inşallah ne güzel Allah sağlıkla kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah

Tebrik ederim sağlıkla kucağına al kuzunu

Hayirlisi olsun, bi bakmışsın buyumusler, her yas grubunda iki cocuk zor. Ha bebek ha buyuk. Her yasin kendine gore ihtiyaclari var. Ortaokula giden cocugu olan bile kadin iki cocugununda işlerine koşturuyor :)

Çok teşekkürler kızlar evet her yasın her çocuğun zorluğu var :) böylesi ilk zamanlar zor olur ama sonra oturur inşallah :) bir doğsun da bakalım duruma göre haha nasıl oluyor iki çocuklu minnaklarla uğraşmak milena uslu bir kız :) suanlık:)

Benim kızım yürüyor, düşünce ayağa kalkamıyor bir yere tutunup yürümeye devam ediyor baya ilerletti şu günlerde.

Allah kucağına almayı nasip etsin canım
Bebişler küçükken bile yazıyorduk ama daha sonra bu sayfa eskisi gibi aktif olmadı. Ben hep burada yazardım kızım Ekim'de doğdu. Doğum günümüzü geçirdik Ekim annelerini de takip ediyorum orası hala çok aktif
Her zaman yazmasam da her gün girip okuyorum.

Nasılsınız kızlar?

Biz hala totomuzu yerden kesmeye niyetli değiliz biyere tutunarak yürüyo ama hiç ellerini bırakmaya niyetli değil. 2-3 haftadır hastaydı daha yeni yeni toparlanıyo mevsim geçişi mafetti çocuğu..
Çok geçmiş olsun kuzuya, zamanla yürür canım, bebişlerin gelişimi çooook farklı

Geçen gün virüs salgınına yakalandık
Ailece kusma yaşadık
Kızım hastanede 5-6 saat kaldı gece acilde serum verdiler. Çok zordu damar yolu açarlarken çok zorlandılar sıvı kaybı yüzünden damarlar inceliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…