- 24 Mayıs 2010
- 7.875
- 16.884
- 31
Çok teşekkürler canım..Kıyamam kuzuya ya. Geçmiş olsun canım
Malesef o zaman da demişlerdi, bağışıklık diye bir şey yok, bir kere oldu bir daha olmaz deme, olabilir diye... Rota aşısı yapılmadı süt ürünleri alerjisi olduğu için, aşı yapılsa biraz daha hafif atlatılıyormuş bulaşırsa.Geçmiş olsun canım buikinci kez oluyor sanırım dimi geçicek tabiki insallah çabucak atlatır prenses bu ikinci kez oluyor dimi bağışıklık kazanmamış mi ilkinde
Çok geçmiş olsun Allah beterinden saklasınÇok teşekkürler canım..
Malesef o zaman da demişlerdi, bağışıklık diye bir şey yok, bir kere oldu bir daha olmaz deme, olabilir diye... Rota aşısı yapılmadı süt ürünleri alerjisi olduğu için, aşı yapılsa biraz daha hafif atlatılıyormuş bulaşırsa.
Resmen yakamızı bırakmıyor hastalıklar. 7 aylıkken rota virüsü ve dizanteri + idrar yolu enfeksiyonu, 8 aylıkken nöro virüs, 11 aylıkken yine rota virüsü...
Amin canımÇok geçmiş olsun Allah beterinden saklasın
Ben alistirma bardagi kullaniyorum canimKızlar şu an su içirmek için ne kullanıyorsunuz, pipetli bardak kullanan var mı önerir misiniz
Cok gecmis olsun. Asisini yaptirmis miydinizİyi akşamlar kızlar. Kızım 4 gündür ishaldi, bugün doktora gittik, rota virüsü bulaşmış yine... 4 günde de 250gr vermiş. 4 ay sonra tekrar oldu kızım... Çok kötü olduk eşimle ilk anda ama geçecek inşallah.
Çok teşekkür ederim. Süt ürünleri ile alerjisi var canım kızımda, o yüzden yapılamamıştı...Cok gecmis olsun. Asisini yaptirmis miydiniz
Allah beterinden korusun. Olacagi varsa oluyor iste ne diyelim cabucak atlatir insallah. Nerden bulasti acabaÇok teşekkür ederim. Süt ürünleri ile alerjisi var canım kızımda, o yüzden yapılamamıştı...
Havadan bile bulaşıyormuş canım. Allah korusun...Allah beterinden korusun. Olacagi varsa oluyor iste ne diyelim cabucak atlatir insallah. Nerden bulasti acaba
Cok haklisin ama yok yemiyor hicbi sekilde. Kilo da almiyor dogal olarak. Birde dediklerini deneyeyim umarim gecici bi durumdurVideo izletme canım yaa, her anlamda sıkıntı oluşturan bir durum, aç kalsa o kadar zarar vermiş olmazsın çocuğa. Seni çok iyi anlıyorum, ilk kizim çok istahsızdı, yesin diye türlü çeşit şaklabanlık yapardım , şarkılar söylerdim, hikayeler anlatırdım,bir an bile susmazdım, sonra 3 yaşını geçince biraz video ile yedireyim arada bir dedim, video izlemeden yememeye başladı, dedim bu böyle olmaz, zorla bıraktırdım, yemek yediğini bilmeden pasif hale getirilmiş, farkında bile olmadan ağzını açan bir çocuk, sanki uyuşturulmuş gibi, çok vahim bir durum bence. Şimdi gittiğimiz restoranlarda böyle yemek yediren anneler görünce çocuklara çok üzülüyorum.
Çözüm ne diyeceksin, bence yemek yeme sürecine çocuğu dahil etmek, eline vermek, yiyeceklerle olumlu bağ kurmasına izin vermek, doyduğu zaman doymasına saygı göstermek, zorlamamak, sağlıklı seçenekler sunmak, tokken zorla yedirmeye çalışmamak,kendi yemesine fırsat verdiğinde etraf çok kirleniyor ama değer bence
2.kızımda yazdığım şeyleri uyguladım, tabi bebeğin iştahıyla da alakalı, yemekle sorunumuz yok çok şükürayrıca beyinleri çok taze, her türlü ekrandan uzak tutun diyor uzmanlar
Amin amin. Allah sifa versin kuzucugaHavadan bile bulaşıyormuş canım. Allah korusun...
Çabucak geçsin bütün hastalıklar.... buna şükür hepimizin bir sınavı var malesef sizinkide hastalikla oldu Rabbim dermansız dert vermesin betül ü opuyoruzÇok teşekkürler canım..
Malesef o zaman da demişlerdi, bağışıklık diye bir şey yok, bir kere oldu bir daha olmaz deme, olabilir diye... Rota aşısı yapılmadı süt ürünleri alerjisi olduğu için, aşı yapılsa biraz daha hafif atlatılıyormuş bulaşırsa.
Resmen yakamızı bırakmıyor hastalıklar. 7 aylıkken rota virüsü ve dizanteri + idrar yolu enfeksiyonu, 8 aylıkken nöro virüs, 11 aylıkken yine rota virüsü...
Allah razı olsun canım, Allah sınavlarını kazananlardan etsin hepimizi..Çabucak geçsin bütün hastalıklar.... buna şükür hepimizin bir sınavı var malesef sizinkide hastalikla oldu Rabbim dermansız dert vermesin betül ü opuyoruz
Sağol canımm :) öyle valla hepsinin gelişimleri çok farklı, illaki yürüyecek koşacak konuşacak Allahın izniyle sağlıklı olsunlar da gerisi gelirÇok geçmiş olsun kuzuya, zamanla yürür canım, bebişlerin gelişimi çooook farklı
Çok geçmiş olsun canım Allah tekrarını yaşatmasınGeçen gün virüs salgınına yakalandık
Ailece kusma yaşadık
Kızım hastanede 5-6 saat kaldı gece acilde serum verdiler. Çok zordudamar yolu açarlarken çok zorlandılar sıvı kaybı yüzünden damarlar inceliyormuş
Oy kıyamam kuzuma ya, şimdi nasıl canım? Çok geçmiş olsun betüşeİyi akşamlar kızlar. Kızım 4 gündür ishaldi, bugün doktora gittik, rota virüsü bulaşmış yine... 4 günde de 250gr vermiş. 4 ay sonra tekrar oldu kızım... Çok kötü olduk eşimle ilk anda ama geçecek inşallah.
Çok şükür canım, durumu kötülemedikçe hastaneye yatırılmayacak dedi doktoru. Elhamdulillah iyi durumda, inşallah böyle atlatacağız bu seferSağol canımm :) öyle valla hepsinin gelişimleri çok farklı, illaki yürüyecek koşacak konuşacak Allahın izniyle sağlıklı olsunlar da gerisi gelir
Çok geçmiş olsun canım Allah tekrarını yaşatmasın
Oy kıyamam kuzuma ya, şimdi nasıl canım? Çok geçmiş olsun betüşe
Aynen öyle canım, Rabbim sağlık versin cümlemizin evlatlarınaSağol canımm :) öyle valla hepsinin gelişimleri çok farklı, illaki yürüyecek koşacak konuşacak Allahın izniyle sağlıklı olsunlar da gerisi gelir
Cok haklisin ama yok yemiyor hicbi sekilde. Kilo da almiyor dogal olarak. Birde dediklerini deneyeyim umarim gecici bi durumdur