Maşallah benden çok yiyiyor.daha çocuk nqpacak amudami kalksın bırak dönmesin yürüyor nasıl olsa.her bebeğen gelişim süreci farkli
İştahlı ama azıcık azıcık yiyor zaten
2 ayda 400 gram almış boyu da 1 cm uzamış anca:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah benden çok yiyiyor.daha çocuk nqpacak amudami kalksın bırak dönmesin yürüyor nasıl olsa.her bebeğen gelişim süreci farkli
Nasıl kilosu? Doktor bana bile yeterli dedi önemsemedi. Eğer sağlıklıysa boşverSelam kizlar nasilsiniz kizim bu ay sadece 100gr almış moralim cok bozuldu aslinda yiyorda ama yeterli gelmiyor demekki fazlasini istemiyor ama kndi doydugu yerde kesiyor
Suan 7800 kg hasta 1 haftadir genel durumu iyi ama braz olsun almasi gerekmezmiydi 100gr bana cok az geldi ac kalioda ben mi fark edemiorum bnm kizim acikinca aglayan bir bebek deil cunkuNasıl kilosu? Doktor bana bile yeterli dedi önemsemedi. Eğer sağlıklıysa boşver
Suan 7800 kg hasta 1 haftadir genel durumu iyi ama braz olsun almasi gerekmezmiydi 100gr bana cok az geldi ac kalioda ben mi fark edemiorum bnm kizim acikinca aglayan bir bebek deil cunku
Yok yemiyor malesef ki hayatta acikinca aglamaz bizimkide ama uykusu gelsin bulundugumuz yeri ayaga kaldirir bni uyut diye:)))Benimki de öyle aç aç bekliyo ağlamadan :)
Arttır biraz bakalım yiyecek mi
Evet emzirirken malesef yana yatarak emiyor başka türlü almıyor. Alakası varmı çok bilgim yok ama kulağı için doktora götürdüm yatarak emziridigimi söyledim kulaklarında bi sıkıntı yok dedi. Ben ilk bebegimi 5 ay emzirdim hiç yatarak emzirme dim ama onda da çok fazla kulak enfeksiyonu oldu benim kulaklarımda sıkıntılı belki benden gelen bisey dır onuda sormak aklıma gelmedi hiç.Kulak enfeksiyonu oluyor demişsin de, emzirirken yanına uzanarak mı emziriyordun? Bize doktor yatarak emzirmeyi sık kulak enfeksiyonu olur diye tavsiye etmedi ama geceleri yatarak emziriyorum
Yok yemiyor malesef ki hayatta acikinca aglamaz bizimkide ama uykusu gelsin bulundugumuz yeri ayaga kaldirir bni uyut diye:)))
[/QUOTE
Sen mama veriyodun sanırım dimi ya benim bebiş de zayıf gidiyor doktor mama markasını değiştirmemı söyledi bide öyle deniycem. Sizde bi sorun isterseniz doktorunuza. Kilo önemli değilde etraf tan 8 aya göre zayıf dediklerinde moralim bozuluyor herşeyi zorla sokasım geliyor ağzına ama benim bebiş iştahsız. Biz daha 7 kilo 200 olabildik şükür.
İnternette anneler arası böyle yazışmalar okudum. Doktorumuzda sık sık kulak enfeksiyonu olur yatarak emzirme dedi. Sen yine de imkanın varsa kafasının altına yastık koyup yükselterek emzirEvet emzirirken malesef yana yatarak emiyor başka türlü almıyor. Alakası varmı çok bilgim yok ama kulağı için doktora götürdüm yatarak emziridigimi söyledim kulaklarında bi sıkıntı yok dedi. Ben ilk bebegimi 5 ay emzirdim hiç yatarak emzirme dim ama onda da çok fazla kulak enfeksiyonu oldu benim kulaklarımda sıkıntılı belki benden gelen bisey dır onuda sormak aklıma gelmedi hiç.
Yastık koymayı düşünmedim hiç dediğinizı yapicam. Her banyo yaptirdigimda doktora gidiyoruz atesleniyor kulak enfeksiyonu diyorlar pamuk tıka diyor doktorun biri bi diğer doktor tikama diyor kafam karışıyor benimde kime güveniyim bilemedim.İnternette anneler arası böyle yazışmalar okudum. Doktorumuzda sık sık kulak enfeksiyonu olur yatarak emzirme dedi. Sen yine de imkanın varsa kafasının altına yastık koyup yükselterek emzir
Geceleri ben de yatarak emziriyorum gün içinde yorgun olduğumda da ama biz enfeksiyon olmadık. Hatta bir dönem daha küçükken sadece yatarak emziriyordum.Yastık koymayı düşünmedim hiç dediğinizı yapicam. Her banyo yaptirdigimda doktora gidiyoruz atesleniyor kulak enfeksiyonu diyorlar pamuk tıka diyor doktorun biri bi diğer doktor tikama diyor kafam karışıyor benimde kime güveniyim bilemedim.
İnşallah hiç kimsenin bebiş ı olmasın. Tıkamak ta pamuk suyu çeker kulağın içine daha çok gitmesine sebeb olur dedi.Geceleri ben de yatarak emziriyorum gün içinde yorgun olduğumda da ama biz enfeksiyon olmadık. Hatta bir dönem daha küçükken sadece yatarak emziriyordum.
Tıkamanın ne gibi zararı olacak ki? Kulağına su girip enfeksiyon olma hali de olabilir.
Ben bi donem.plastik tikaclardan kullanmistim. Bebeklere uygunu varmi acaba. Yikarken goz yakmayan bir sampuan kullanip kafasi dik pozisyonda yikamayi denesen. Yatarak emzirmenin sorun olmayacagini yatarak mama icmenin kulakta enfeksiyonnyaptigini okumustim bende cok gecmis olsun insallah tekrarlamazİnşallah hiç kimsenin bebiş ı olmasın. Tıkamak ta pamuk suyu çeker kulağın içine daha çok gitmesine sebeb olur dedi.
Çok teşekkür ederim inşallah. Tikaci bi araştırayım olmadı onunla yaptırırım mamayi da kafasını yüksek yapıp veriyodum iyice yüksek yapıyım teşekkür ederim.Ben bi donem.plastik tikaclardan kullanmistim. Bebeklere uygunu varmi acaba. Yikarken goz yakmayan bir sampuan kullanip kafasi dik pozisyonda yikamayi denesen. Yatarak emzirmenin sorun olmayacagini yatarak mama icmenin kulakta enfeksiyonnyaptigini okumustim bende cok gecmis olsun insallah tekrarlamaz
Benimki erkek bebek olduğu için diyolar o zaman. Doktor da zayıf demese umrum olmuyor benim de doktor diyince endişe ediyorum. Seninki maşallah yiyorsa süper benimki elma falan eline verince yiyor ama çorbaya gelince en ufak parça gelse midesi bulanıyor. Bide hareketlendiler artık iyice belkı ondan almamıştır bozma moralini.Evet canim mama veriorum ama biz artk mamayi sadece gece ve sabah ilk uyandiginda yiyoruz gunduz hep ek gida yiyoruz zayif gibi gozukmuo bnm kızım ama bu ay bu kadar az almasi moralimi bozdu bnm
Yok canim bizim doktor onemli deil boyu uzamış bas cevresi genislemis sikinti yok yedigi icinde hem dio bidha ki ay ona gore bakacakmis muhallebi ekledi beslenmesine pek ogurmuo bizimki cok sukur bu aralarBenimki erkek bebek olduğu için diyolar o zaman. Doktor da zayıf demese umrum olmuyor benim de doktor diyince endişe ediyorum. Seninki maşallah yiyorsa süper benimki elma falan eline verince yiyor ama çorbaya gelince en ufak parça gelse midesi bulanıyor. Bide hareketlendiler artık iyice belkı ondan almamıştır bozma moralini.
Massallah güzel güzel yesin:) yaptığın muhallebilerden burayada paylaşırsan bende denemek isterim :)Yok canim bizim doktor onemli deil boyu uzamış bas cevresi genislemis sikinti yok yedigi icinde hem dio bidha ki ay ona gore bakacakmis muhallebi ekledi beslenmesine pek ogurmuo bizimki cok sukur bu aralar
Canim ben hippin hazir muhallebilerinden almami soyledigi icin doktor ondan aldm icine meyve koyuyrum o sekilde yediriorumMassallah güzel güzel yesin:) yaptığın muhallebilerden burayada paylaşırsan bende denemek isterim :)