2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
oyy kiyamam yaa rabbim biran once iyilesmesine yardimci olsun kuzunun cabucak toparlasin insaallah hastanede olmasi iyi olmus canim daha iyi bakilir orda

Allah yavrunuza şifa güç size de sabır versin canım. Evde panik olurdun sürekli. İnşallah çok güzel bakılır sağlığına kavuşur hemencik.

Selam kızlar nasılsınız?

Bizim alerjilerimiz yavaş yavaş geçiyor şükürler olsun.9 ay bitti 10 uncu ayın içindeyiz.buğday alerjimiz geçti.keza bakliyatlar da öyle. 1 haftadır yumurta sarısı veriyorum.şükürler olsun bu günümüze.eninde sonunda geçiyormuş kızlar.hiç geçmeyecek gibi geliyordu.şükürler olsun.eskiden alerjen gıda sütümden dahi geçse yavrum mahvolurdu.alerjik bebek sahibi olmak cok zor ama rabbim dermansız dert vermesin.bebeği alerjik olan arkadaşlar hiç kafanıza takmayın.ben cok dertlendim üzüldüm.cünkü yavrum geçen aya kadar 6 800 dü.üzülüyordum ister istemez.bu ay yedirmeye başlayınca 7 kiloları gördük çok şükür.tabi ki önceliğimiz mama.

Canım benim çok geçmiş olsun.neyi var betüşümün oy kurban olurum yaarabbim tez zamanda şifa versin inşallah.herkesin yavrusunu korusun

Kızlar bebeğinizle uzak yolculuğa çıkıyor musunuz?neyle çıkıyorsunuz? Biz 2 ay önce Ankara’ya gittik uçakla.makatta çatlak için ameliyat oldum orda.fakat kızımın kulakları zarar mı gördü anlamadım aşırı huysuzlandı o gün.kalkışlarda be inişlerde biberon verdim mama içirdim su içirdim falan.emzikte verdim yinede ağladı.bizim bile kulaklarımız mahvolmuştu çocuğun nasıl olmasın.gece ise acile gitmek zorunda kalmıştık çok ağlıyordu.ertesi gün atlatmıştı.

İzine çıkmayı planlıyoruz ama uçaktan korktum Melisa’dan dolayı.20 saatlik yol arabayla da biter mi bilmiyorum.arabamız da yok gerçi.kiralarız belki diye düşünüyorum.uzun yolculuk yapan anneler bebeğiniz arabada çok hıysuzlanıyor mu

Bibliyo @aydingelini kızlar ben de armut. Com dan hoca buldum saati 60 tl den iki blok ders yapıyoruz 8 günde öğrenirsin dedi hoca bugün 3.dersim var tavsiye ederim güvenim geldi şimdiden
Oraya da bakarım ama hocadan memnunsan numarasını verir misin? Senle hemen hemen semtteyiz belki bana da ders verir.

Altı alçak modifiyeli araçları görüyorum trafikte tümseklerde baya yavaş geçiyorlar, gereksiz işler bana kalırsa ama erkekler bu tür dokunuşları seviyor

Benim kızım 1 saat bile zor duruyor arabada, uçakla biz de yolculuk yaptık o zaman daha küçüktü ve memeyi reddimiz vardı açlık, uyku hepsi birden geldi uçak havalanasıya kadar ağlamıştı. İki koltuk arasında battaniyede sallayıp susturmaya çalışmıştık. Yine bir yolculuk yapacağız ama arabada çok huysuzlandığı için uçağı tercih edeceğim yine.
Kimi bebek arabayı seviyor, belki de rahat bir yolculuğunu olur.

Valla benim kızımda öyle sabit durmuyor çok ağlıyor,uçağı tercih etsem aktarmalı yolculuk yapmak zorunda kalacağım.yani hem eşimin ailesinin yanına gitmek,hem kendi ailemin yanına gitmek için defalarca uçak yolculuğu olacak.birde geri dönmesi var.eşimin ailesi farklı şehirde.off napcam bilmiyorum.cıkmayalım izine diyorum eşime,olmaz diyor

Arka koltukta ilgilenen ben olunca karar benim istediğim yönde oluyor. Arabada sakinleştiremeyince ben de gerilmeye sinirlenmeye başlıyorum. Kucağa al, hop hop zıp zıp kan ter içinde kalıyorum. Uçakta babası da ilgilenir tek ben susturmak durumunda kalmam diye de uçağı tercih ediyorum. Hızlı tren de bi seçenek tabi sizin yolunuzla bir ilgisi varsa.
Ben araba yolcuğundan çok korkuyorum doğrusu. İstanbuldan eskişehire gittik en son giderken hep uykularına denk getirdik arabada kaldığı süreyi ama dönüşte o hesap olmadı. Çok ağladı bir daha gitmeyelim çocuk perişan oldu dedik.

İyi mi ediyorum yoksa kötü mü bilemedim, size sorayım istedim.
Babamız evde yoktu 1 ay kızımla aynı yatakta yattık. Babamız evine dönünce kendi yatağına koydum ama eşim de ben de uyuyamadık kızım park yatağına sığmadı, döndü durdu. Oysa benimle uyurken hiç sağa sola dönmezdi. Sonunda eşim dayanamadı siz beraber yatın diyip salona geçti. Gündüzleri de yatağımda uyutuyorum. Sizlerden bebeği düşen olunca bugün yatak bariyeri aldım, kızımla uyumaya ben de alıştım.
Sizce yatağında yatırma konusunda ısrar mı etmeliyim?

Ben de bizim yatakta uyutup beşiğine alırdım 1 ay inceye kadar.sonra geceleri uyanmayan çocuk bizim yatağa gelmek için uyanır oldu. Bizim yatağa alsak hem alışsın istemedim hem de dediğin gibi eşimle ikimiz de uyuyamıyorduk. Ben de ani bi kararla odasına geçirdim 10 gün onun odasında yattım. Kızım çok memnun oldu yatağına geçtiğine inanılmaz rahat yatıyor. Yatağı da montessoriydi yanında yatarak uyutuyorum iyi ki montessori almışız diyorum şimdi.bana ilk günler çok zor geldi ama alıştık çok şükür. Bu biraz tercih meselesi kimi koynumda yatsın istiyor kimisi de alışmasın diyor. Ben zarar veririz düşüncesiyle uyuyamam açıkcası. Bu arada yataktan düşürenlerden biri de benim bariyer fikri süpermiş

Bir an once iyilesjr insallah kuzucuk ikinizde cok cektiniz. Canim fugen hoca var gastrocu isinde cok iyi betusu o mu takip etse alerjik bebegi olan butun arkadaslarim ona goturuo.
Bence gir 3 saatine 450 lira verdim
Yuh artik ya resmen soygun. Degmistir insallah.

Arabayla en cok 400 km gittik genel itibariyle iyi bir yolculuktu. 20 saatlik yolu gidip orada gezeceksem araba lazimsa bile tercih etmem sanirim oyle uzak gezilerimizde ucakla gidip.araba kiraliyorduk. Bizde ucak.yolculugu yaptik cok rahat gecti. Hic aglamadi. 20 saat araba yerine 1 2 saat ucakta eylemeyi tercih ederim. Her turlu durmayan bi bebekse.
Esim bundan onceki isinde sehir disinda calisiordu hafta sonlari evde oluyordu oglumla.yalnizdik ayri odalarda yatmayi icim almiordu beraber koynis koynis yatiryorduk . Iyiki yatmisiz diyorum simdi 6 yasinda yatamiorum onunla. Surekli kimil kimil tekmelio uykuda falan. Rahat olmuo Kiskanmayacak olsa kizimida yanimda yatirmak isterim. Ben seviyorum birlikte yatmayi bir zararini da gormedim. Ama tabi esle yatak ayirma durumunda kalmak hos olmuo biz hafta sonlari 3 kisi yatiyorduk esim gelince.

İzmir ve Antalya'ya otobüsle gittik 8 9 saatlik 1 ay icerisinde.ikisini de akşam otobüsü tercih ettik.sorunsuz atlattık.bugun de antalyadan İstanbul'a uçakla döndük.cunku otobüs baya uzun surecekti
Özel arabayla gidecekseniz 20 saatlik yol çekilebilir istediğiniz yerde durma acisindan.ama otobüs için aynı şeyi diyemeyecegim canim

CAnım biz 7 saatlik yolda bile kızım mahvoluyordu ama en onu uçakla geldik uçak kalkarken uyudu inerken uyandı çok rahat ettim arabayla yolculuk kabusum oldu

Gerçekten geçiyormu ya hiç geçmeyecek gibi geliyor bana çook sevindim sizin adınıza darısı başımıza artık

Allah yardımcınız olsun insallah çabucak toparlanir kuzucuk. Rabbim tez zamanda sifa versin inşallah

Bir an once iyilesjr insallah kuzucuk ikinizde cok cektiniz. Canim fugen hoca var gastrocu isinde cok iyi betusu o mu takip etse alerjik bebegi olan butun arkadaslarim ona goturuo.
Çok teşekkür ederim canım. İnternetten baktım da sanırım bahsettiğin doktor Ankara'da canım, biz İstanbul'dayız. Acıbadem hastanesinde Vildan hocaya geldik biz de. Herkes çok memnunuş kendisinden araştırdık da

Canım çok ama çok gecmis olsun Rabbim şafi ismiyle şifa nasip etsin tüm hasta kuzucuklara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…