• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Kasım Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    280
Benim sıpa ben babası ve babaannesi gibi yemeyi seven tiplerden canım, soydur çeker derler ya çekti :))
İnşallah sulu köfteyi severek yer.
İnşallah canım ama bayağı arttı öksürünce iyi öksürüyo yarına devlet hastanesindn randevu aldım götürücem inşallah

Ihlamur verdim ama fayda etmedi canım. Bu öyle kuru öksürük değil ya genzi dolu belli kuru öksürmüyo.
Valla bizimkinin odası 27 derece oluyo geceleri. Çok sıcak olmadığı sürece zıbıyla yatırıp üstüne ince tülbent atıyorum, hafif serinse altına şort giydirip yatırıyorum. Kolları falan soğuksa ozaman atıyorum üstüne müslin vs.
Çok ırgalama çocuğuu:) ben ne halde yatarsa yatsın müdahale etmiyorum nasıl rahatsa döne döne o hali alıyo çünkü:)

Zar büyüklüğünde etleri minik minik kesip haşlıyorum. Sonra onu elimle didikleyip çok ufaltmadan ağzına koyuyorum o onu çiğneye çiğneye yutuyo :)
Çok geçmiş olsun canım, inşallah kolay atlatırsınız. Betülü bugün alerji doktoruna götürdük Ayşe hanım yönlendirdi. Öksürüğü için bir hafta daha hava vermemi söyledi, inşallah Yusuf Ege paşaya gerekmez.

LezzetliCipetpet LezzetliCipetpet canim cok gecmis olsun kac gundur yazicam yazamiyorum rota bende gevirdim minicik bedende oldugunu okuyunca cok uzuldum insalalah cabucak toparlabir betul
Çok teşekkür ederim canım, Allah sana da tekrarını yaşatmasın. Aman kimseye vermesin bu derdi... Kızım hala toparlayamadı.. Bağırsakları zarar görmüş, zaten süt alerjisi vardı, alerjisi artmış olabilir diye alerji doktoruna gittik bugün, testler yapıldı... Bir iyileşemedi güzel kızım 😔

Yarım küçük soğan, 1 diş sarımsak, 1 tane ufak kabak ve 1 yemek kaşığı kıymayı su üstüne çıkacak şekilde koyup pişirdim. Biraz küçük doğramıştım. Ama yutabilirler mi çok emin olamayınca blendırdan geçirdim. Zaten kıyma da dişe değecek şekilde oldu. Sonra içine 1,5 yemek kaşığı kadar tel şehriye koydum ve 1,5 tatlı kaşığı zeytinyağı koydum. Birazda tuz attım.(valla bende azıcık tuz atanlardanım) şehriye pişip ılıyınca verdim. Şükür sevip yediler. Ben genelde bir çorba yapınca 2 günlük çıkıyor. İkisine az olur mu acaba diye her zaman fazla yapıyorum 😅😅 yarında vericem aynı çorbayı umarım bugünden daha çok sevip içerler 🤓 siz ölçüyü bebeğinize göre yaparsınız ❤

Afiyet olsun canım tabiki de o kahraman tarifci benim. Benimki de bu tarifi çok sevdi. Hem besleyici hem doyurucu hem vitaminli. Ben 1 kabak yarısı yapmıştım sen ikiz olunca 1 yapmışsın. Ay çok sevindim begenilmesine 😙😍🤗

Afiyet olsun canım tabiki de o kahraman tarifci benim. Benimki de bu tarifi çok sevdi. Hem besleyici hem doyurucu hem vitaminli. Ben 1 kabak yarısı yapmıştım sen ikiz olunca 1 yapmışsın. Ay çok sevindim begenilmesine 😙😍🤗
Allah razı olsun. Valla eşimle biz yememek için zor tuttuk kendimizi 😃 vazgeçilmez bir tarif olacak benim için. Tekrardan teşekkür ederim,ellerinize sağlık. 💚💙💜❤️🧡

Çok teşekkür ederim canım, Allah sana da tekrarını yaşatmasın. Aman kimseye vermesin bu derdi... Kızım hala toparlayamadı.. Bağırsakları zarar görmüş, zaten süt alerjisi vardı, alerjisi artmış olabilir diye alerji doktoruna gittik bugün, testler yapıldı... Bir iyileşemedi güzel kızım 😔
oyyy kiyamam yaa insaallah cabucak toparlanir kuzucuk 🙏🙏

Ataayemi zeynepyu Ataayemi zeynepyu canım sen nasılsın? Grupta aktifsin görüyorum ama bi türlü yazamadım
Çok teşekkür ederim iyiyim ben uğraşıyorum küçük beyle bizim ki çok hastalandi kilosu çok geri kaldı onunla uğraşıyorum mama meme ek gıda gidiyoruz :) sizleri takip ediyorum tariflerinizi alıyorum süper oluyor :) ikinci çocuğum ama kendimi acayip cahil hissediyorum herşeyi sizden öğreniyorum o yüzden pek yazmıyorum :) domatesi sorucaktim ben yaşında mi veriyorduk acaba?

Çok geçmiş olsun okuyorum hep üzülüyorum bizde baya hastalık çektik kanda mikrop kulak enfeksiyonu boğaz idrarda mikrop çok yıprandı yavrum :( biz doktorun tavsiyesiyle harnut pekmezi ne başladık ne kadar sağlıklı pek bilemiyorum ama hava almamız azaldı hatta vermiyoruz grip oldu cok rahat atlatti şükür acaba sizde deneseniz mi doktora sorup paylaşmak istedim .

Canım rota iyileştikten kaç gün sonra çocuklarla görüşülebiliyor, bilgin var mı? İzole olduk herkesten. Şimdi rota geçti dedi doktor ama hala dikkat etmemiz gerekir mi
biraz daha dikkat et canim benimde gecmisti ama 1 hafta falan eve kimse gelmesin iste havlulari falan ortak kullanma demisti bana

Çok teşekkür ederim iyiyim ben uğraşıyorum küçük beyle bizim ki çok hastalandi kilosu çok geri kaldı onunla uğraşıyorum mama meme ek gıda gidiyoruz :) sizleri takip ediyorum tariflerinizi alıyorum süper oluyor :) ikinci çocuğum ama kendimi acayip cahil hissediyorum herşeyi sizden öğreniyorum o yüzden pek yazmıyorum :) domatesi sorucaktim ben yaşında mi veriyorduk acaba?
Yaa çok geçmiş olsuncanım kısa zamanda toparlar inşallah.
Evet yazmıyo oluşun beğenilerin dikkatimi çekti hatta senle sohbetimiz varmıydı onu bile hatırlayamadım :))
Domates benim bildiğim 9. Ay dan sonra deneme yapılarak verilebiliyo. Ama yanlış mı biliyorum bilmiyorum :)

Çok geçmiş olsun canım, inşallah kolay atlatırsınız. Betülü bugün alerji doktoruna götürdük Ayşe hanım yönlendirdi. Öksürüğü için bir hafta daha hava vermemi söyledi, inşallah Yusuf Ege paşaya gerekmez.
İnşallah gerekmez canım yarın burada doktora götürcem.
Kıyamam nur yüzlüme ya, bidaha hastane yüzü görmez inşallah hemencecik toparlar minnacık bedeni çok yoruldu kuzumun :(

Yaa çok geçmiş olsuncanım kısa zamanda toparlar inşallah.
Evet yazmıyo oluşun beğenilerin dikkatimi çekti hatta senle sohbetimiz varmıydı onu bile hatırlayamadım :))
Domates benim bildiğim 9. Ay dan sonra deneme yapılarak verilebiliyo. Ama yanlış mı biliyorum bilmiyorum :)
Çok bilgili olmadigim için yazmıyorum ilk çocuğu nasıl büyüttüm hiç bilmiyorum :) bebişler in ismi aynıydı o konuda biraz sohbet ettik. 9 ay babası kahvaltıda vermiş ağzına sanki çok iştahlı gibi ağladı bidaha istiyorum diye o yüzden sordum teşekkür ederim.

İnşallah gerekmez canım yarın burada doktora götürcem.
Kıyamam nur yüzlüme ya, bidaha hastane yüzü görmez inşallah hemencecik toparlar minnacık bedeni çok yoruldu kuzumun :KK43:
Malesef yine kustu, yarın sabah gastroenterolojiye gideceğiz.. Çok minik ya.. Allah dermansız dert vermesin, inşallah tüm hastalara da şifalar versin

Çok bilgili olmadigim için yazmıyorum ilk çocuğu nasıl büyüttüm hiç bilmiyorum :) bebişler in ismi aynıydı o konuda biraz sohbet ettik. 9 ay babası kahvaltıda vermiş ağzına sanki çok iştahlı gibi ağladı bidaha istiyorum diye o yüzden sordum teşekkür ederim.
Yaa doğrudur canım bebişler olunca malum burdan uzaklaştık benim beyin silindi :)))
Alerjisi yoksa vücut tepki vermediyse verebilirsin canım, çocuk durup durup onu yemek istemiş ne yapsın :)
Malesef yine kustu, yarın sabah gastroenterolojiye gideceğiz.. Çok minik ya.. Allah dermansız dert vermesin, inşallah tüm hastalara da şifalar versin
Yaa, amin amin inşallah Allah derman aratmasın.

Bizde de sabah 6buçyk gibi emerken öksürmeye başladı birden ta iç çamaşırıma kadar kusmuk oldum. Öksürmek midesini kaldırdı sanırım. 9 buçuk gbi burdaki hastaneye inicem doktordan memnun kalmazsam abim gelecek beni kendi doktorumuza götürcek :/
Eşime kızdım sabah ehliyetim var arabamız var ama ben başkalarına boyun eymek zorunda kalıyorum alıp çocuğumu arabaya atlayıp gidemiyorum bi yere, bişey olduğunda vebali senin boynuna dedim.
Malum arabası çok kıymetli olduğu için yeminim var sürmeyecem arbasını diye :/

Yaa doğrudur canım bebişler olunca malum burdan uzaklaştık benim beyin silindi :)))
Alerjisi yoksa vücut tepki vermediyse verebilirsin canım, çocuk durup durup onu yemek istemiş ne yapsın :)

Yaa, amin amin inşallah Allah derman aratmasın.

Bizde de sabah 6buçyk gibi emerken öksürmeye başladı birden ta iç çamaşırıma kadar kusmuk oldum. Öksürmek midesini kaldırdı sanırım. 9 buçuk gbi burdaki hastaneye inicem doktordan memnun kalmazsam abim gelecek beni kendi doktorumuza götürcek :/
Eşime kızdım sabah ehliyetim var arabamız var ama ben başkalarına boyun eymek zorunda kalıyorum alıp çocuğumu arabaya atlayıp gidemiyorum bi yere, bişey olduğunda vebali senin boynuna dedim.
Malum arabası çok kıymetli olduğu için yeminim var sürmeyecem arbasını diye :/
Geçmiş olsun. Arabası kıymetli babamız ehliyetim olmasına rağmen “arabamız sıfır” diye diye heves bırakmadı, senin gibi yeminli olmasam da cidden kullanma hevesim kaçtı. Şimdi zorluyor beni kullan diye ama merak olmayınca öğrenme isteğim de olmuyor. Çocukla lazım oluyor bir yerden başlamalı.

Back