“Yüzüğün direksiyonu çiziyor“ :))) bunun benzeri hatta daha ilerisi “elini değme piyano black yerleri çiziliyor tozla birleşince” der bizimki de . Kocayla öğrenilmez, sakın öyle bir hataya düşme. Geçen ben de kocama boyun eğdim, istediğim kişiyle arabamla bir yerlere gidemiyorum. Maaş yatsın ilk işim hoca tutmak olacak.
Ya benmki kocayla öğrenmek değilde kocayla pratik yapmaktı aslında.
Bende aptallık ettim çalışırken ne güzel hoca bulmuştum başlayacktım derslere hamileyim diye izin vermedi akıllı, neyini dinlediysem onun. Arabamız manuel olmasa zaten ben sana gözüm kapalı bırakırım arabayı ama trafik çok manuel de zorlanırsın o yüzden tedirgin oluyorum diyo.
Arabamız kardeşi ve annesinin ortak arabası sözde( belli biyer satılınca hepsinin hakkıyla bu araba alınmış) ortak olmasa vur kır parçala sorun değil ama bu şuan ortak bunu satıp kardeşim araba alınca istediğni yapabilirsin diyo.
Birkeresinde pikniğe gidecektik babamın arabasını almamız lazımdı, babamın evine kadar eşimin arabasıyla gittim. Ordan arabayı ben kullanıp eşim kendi arabasıyla annesinin evine kadar gittik köy içinde trafik vs olmadığı için hiçte paslanmamışım mal babamın malı olunca hiçte teklemedim :))
Kesinlikle hoca tut bencede
Ay sana inanmıyorum. Ya çocukları napıyosun, ben benimkini naparım acaba. Ablam gelecek ona bırakırım bir saat olmadı. Ay hevesim canlandı emiracım yaa, ama buraya gelirmi öyle hocalar o civarda bulurmuyum. Kenarımdaki son kuruşuma kadar bunamı harcasam acaba. Ay dur evlilik yıldönümimüz geliyo ben bunu eşime kitliyeyim :))) ağzın bal yesin yaa
Bugünün üstüne ben eşime bi yükleneyim
Yokmu etrafta ogretebilecek bi yakinin at bebeyi babaya siz cikin bi kac sefer de guvenin gelir. Ben kucuk yasta ogrendigim icin kocamla oyle sorunumuz olmadi hatta ben begenmem onun kullanmasini vir vir laf ederim
)
Abim var aslında babamında arabası. Ama bilemedim ki şimdi. Ya bende 18 ime girdiğim an aldım ehliyet arabada kullanıyodum öyle ama trafiğe çıkmamıştım sağolsun eşim köreltti. Oysaki çokta severm araba kullanmayı da kullanan bayanlarıda. Nasıl beni bu konuda sündürebildi şuan çok şaşkınım kızgınım kendime
Biz yine yattık hastaneye... Doktorumuz gastroenteroloji ye yönlendirmişti, o da yatış verdi. Sıvı kaybı ve kilo kaybı çok fazla, ishal kusma da kronikleşmiş diye uzun süreli tedavi planlandı. 1hafta 10gün deniyor. Dualarınız bekliyoruz teyzeleri.
Ya boğazım düğümleniyo böyle mesajlarını gördükçe. Ne diyeyim nasıl dua edeyim artık bilemiyorum. Artık inşallah bu son olur, uzun olsun son olsun